2014 ekim,kasim,aralik ve 2015 ocak,subat,mart,nisan,mayista hamile kalmak isteyenler

Mogami, canım listeye beni de ekleye bilir misinn
BAT:3 KAsım, 3. deneme....Teşekkürler

olsun kuzum...bakalım topiğin ilk hamilesi kim olacak....
hadi topiğin yöneticisi sen ol bizde seni örnek alalım muahhhh uğurlu gelsin toipiğimiz nazarsız gelsin kızlarrr herkes bi Ayetel Kürsi okusun mu bugün alıntılayın herkes görsün biliyorsunuz bu ara herkesin başında bi kaza nazar için uğurlu gelsin diye ben okuyorum muahh hepinize

Gunaydin canim bi hevesgirdim Mogami ve Lovely35 icin ama yazmamislar nerdesiniz kizlarrr
canım benim günaydın. prolaktin reglin 12. günü baklıdı 3,54 tü geçen aydı yani. evet ne yazıkki göğüslerle yakından ilgili ben senin tedaviye ihtiyacın olduğunu hiç sanmıyorum yaaa neden bilmem, stresli bir dönemdir yavaşça sakince düşeceğini sanıyorum.

Seninki super dusmus canim ilacla da olsa cok iyi. Bakalim yeme icmeye dikkat ediyorum iste stresten uzak.olmak.zor biraz ama elden geldigince iste ☺

Günaydın kızlar bugun ruyamda tombık mı tedı ombık bır bebegım vardı oglum olmus altını degıstırdım emmek ıstedı annemle de belırtılerden konusuyorum goguslerımın sadece buraları sızlıyordu dıyorum sonra ben bır havuzmu denızmı genclerle beraber yuzuyoruz yunus balıgı gordum ve bız araba gıdıyoruz arkamızda bır araba rahmetlı enıstem sımdıye kadar hıc ruyamda gormedım ılk defa gordum arabada yer yoksa burda yer var dıyor cok degısıktı

Ama ben ne zaman ruyamda hamıle oldugumu kucagımda bebek gorsem adet oluyorum benım kırmızılar hıc gecıkmeden carsamba en gec persembe gelır

Ne
Hayırlara gitsin canım... Bende bir ara be zaman regl olacağımı götürdüm
..:) bebiş görmüşsün, deniz görmüşsün, ölü de diri getirir derler... Rabbim hayırlara vesile eysin canım... :)

Ben adet olmadım sabahta test yaptım şu ovulasyonun yanında çıkanlardan tabikiii negatif. 5 gün gecikmedeyim. Haftasonu da olmaz isem pzts kana gidicem. Çok mutsuzum ilk defa böyle birşey oluyor.
Mutsuz olma tatlım... Belki de bir süpriz geliyordur hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…