normal matematik ayrımını ben yaptım aslında :)) yani sadece bu kitabı bitirmekle. matematikte her soru çözülemez. kastettiğim şey bu arada kitabın adı. antremanlarla matematik. hergün için çözülmesi gereken 100 e soru var. yani kitap kendisi ayırmış. 1. gün 2.gün diye
Anladım şimdi, dediğin kitabı ben de çok duydum. Hatta almayı düşünüyordum. Ama vazgeçtim, onun yerine karekök yayınları Mat. 0'ı aldım. Bu kitapta temel sayılır. Dediğin gibi bu kitapları bitirmek çok şey ifade etmiyor. Daha çok soru çözmek ve geliştirmek lazım.
kesinlikle çok soru çözmek gerekir
işten ayrılmayı bekliyodum. ayrıldım şimdide düzenli ders çalışamıyorum . nasıl yoluna girecekse
Ben de çalışmıyorum ama part time iş bakıyorum. Harçlık çıkarmam lazım kendime :)
Bence kendini biraz zorla, 1 saatte olsa her gün masa başına oturmaya çalış. Sonra zaten alıştığınmı farkedeceksin.
Bu arada, sohbet etmeyi çok isterdim ama az önce başıma bir ağrı girdi, çok rahatsız ediyor şu an. En iyisi uzanıp yatayım. Mutlaka yine gel topiğe, bekliyorum. Rabbim kolaylık versin
umarım migrenin yoktur geçmiş olsun.
topiğe gelmek isterimde bağımlılık yapıyor bende :) o yüzden uzak durmaya çalışıyorum siteden
asinaz nerdesn :26: kimsecikler yok burdaa
topiğe girdiğin saatleri söyle. bende ona göre gireyim. tek başıma sıkılıyorum
Valla canım pek belli olmuyor. Genelde akşamları 22:00, 23:00 gibi girerim. En iyisi sen söyle ne zaman girersin? :)
bugün erken kalkamamışım ya, hastaneye gidemedim
Sen ne çalışıyorsun şu an?
video olarak çalışıyorum dersleri o yüzden sıkıldıkça giriyorum kim var kim yok diye. ocak ayına kadar bütün dersleri bitirmem lazım. şuan vatandaşlık ve tarih çalışıyorum. antremanlarla matematiği çalıştığım için onu asıl ders olarak görmüyorum. 2 kitabı bitirince asıl matematiğe başlarım. temel olduğu için konuları hızlı hızlı geçerim diye planladım. çok düzensiz çalışıyorum bundan şikayetçiyim. işten ayrıldım . erken kalkamama problemim var. daha Türkçeyle coğrafyaya başlamadım. onlarıda 2 günde bitiririm diye düşünüyorum. üstten okusam yeter. testlere gömülürüm sonra.geometriyide halletmeye çalışcam bi şekilde :/ netten sipariş vericem. bide deneme testi siparişi veriyim diyrum kararsız kaldım hangi yayını önerirsin?
eğer ocak ayına kadar bitirebilirsem işe gircem . test çözeceğim iiçin pek etkilemez diye düşünüyorum.unutuğum konularıda izinli günlerimde okur hallederim. tarih,vatandaşlık,matematikte geldiğim konuları yazmayayım şimdi. bitireyim öyle yazarım
çok sıkıldım evde oturmaktan. bi an önce çalışmak istiyorummm
bide ben uyku hapıyla uyuyabiliyorum. mercimek tanesi büyüklüğünde. arada sırada uyanıyorum ama uyumaya devam etmek istediğimde çok geç kalmıyorum. yarım içsem acaba nasıl etkisi olur :/
önlisans mezunuyum. vee bölümümle ilgili atanacak yer yok malesef (dandirik bölüm olduğunu mezun olduktan sonra farkettim) normal düz memur seçicem. Ankarada oturuyorum.
sende azıcık bahseder misin?
Aslında yarım da olabilir ama doktora görünmende fayda var canım. Benim bölümüm gıda teknolojisi. Valla bizim bölümden de alım çok çok az. Ben de düz memurluk seçerim %90Hiç istemiyorum ama yapabileceğim bir şey yok. Senin bölümde mi gıda yoksa :))
Ben de İstanbul'dayım, görmüşsündür ilk sayfada belki. Dgs'den min. 290-300 almam lazım ki istediğim yere gideyim. Çünkü dgs'de de alımlar fazla sayılmaz.
cilt bakımı bölümüm :/ bu sene açıktan lisans tamamlayım dedim ama vazgeçtim. kpss ve açıköretim derslerini bir arada yürütemem.
dgs de yalan oldu bnm için. bölümün 1 tane 4 yıllığı vardı. onuda kaldırdılar anca açıktan tamamlayabiliyorum. kpss de tercih yapacak bölüm yok. bu konuda aileme çok kızıyorum ama kabul etmiyolar
inşallah hayırlısı olur :) diyelim ki memur oldun hayalin ne?
Canım ben aslında kendi alanımla ilgili memuriyet istiyorum. Ama diyelim ki olmadı, düz memuriyete atandım. Dgs ile beslenme uzmanlığı okumak istiyorum. Ve üniversitede kalmak istiyorum :)) Böyle karma karışık, birbirine uymayan hayallerim var.. Ee bir de evlenmek istiyorum tabii
Sormayı unuttum, senin nedir hayalin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?