2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

başınınnn ağrısına ilaç almana sevidimm acil şifalar bacım....

bana gelince bende fizik tedaviye devamm bakalımm ağrılarım var yine

çalışıyordumda tabi :) matematik öğretmeniyim:)

Sana da acil şifalar canım. Ayrıca matematik öğretmeni olman da çok çok güzelll

bnde bu sene kpss ve dgsye hazırlanıorum gecikmelide olsa başladım soru bankası neleri öneririsiniz?:44:

bnde bu sene kpss ve dgsye hazırlanıorum gecikmelide olsa başladım soru bankası neleri öneririsiniz?:44:

Merhaba kekiksuyu. Soru bankası almadım ben bugüne kadar. O yüzden yanlış yönlendirme yapmayayım. Ama şöyle bir şey söyleyeyim: Diğer kpss topiklerinden yararlanabilirsin, orda arkadaşlar güzel kaynaklar paylaşmışlar.

:) sağol bacımmmm görüşürüzz inşallah

Görüşelim :)

Son düzenleme:

hoşbulduuk
anadolu yakasındayım ben, ihtiyaç yayınlarını kullanıyorum ama video derslere agırlık vermeyi düşünüyorum çok güzel video dersler var mesela Matematik Temel Kavramlar Konu Anlatımı - KPSS ALES DGS ve YGS İçin Matematik - YouTube

Bu arada bir sorum olacak. Ben hem dgs ile bilg mühendisliği istiyorum hem de kpss ile memuriyeti (buradaki bir çok kişi gibi) ama çalışırken okuldaki derslere gidebilecek miyiz. dgs ile ikinci öğretim bilg müh yok sanırım, göremedim ben olsa süper olurdu

Yeni sistem ile her üniversite dgs ile gelen öğrencileri, kendi sistemlerine göre 1. sınıftandan da başlatabiliyor, 3. sınıftan da. Bu da şu demek oluyor: 3. sınıftan başlarsan, biraz daha rahat olabilirsin, bazı derslerden muaf olursun vs.

Biz önce iyi puanlar alalım da, bu aşamaya gelince onları da düşünürüz :) Bu arada ben de Anadolu yakası, Sultanbeyli'deyim :)

Bugün karışım problemleri'mi bitirdim. 8 konum kaldı matematikten, ohh bee

Topikte tek başımayım, ne kötü

Son düzenleme:
arkadaşlar bu programı izmirde RADİKAL AKADEMİ düzenliyor.200 saat matematik 60 saat türkçe 40 geometi 24 sayısal mantık 24 sözel mantık şeklinde.ayrıca matematik temeli olmayana 32 saatlik temel matematik ve her öğrenciye haftada 4 saat özel ders veriliyor.özellikle özel derslerin birebir olması çok katkı sunuyor.bunun dışında arkadaşlar rehber öğretmen her pazar bir haftalık program düzenliyor size.ve verilen ödevler haftalık kontrol ediliyor.:) 40 tane deneme sınavı uygulanıyor.onun dışında mayıs 15ten temmuzun 1 .haftasonuna kadar ücretsiz soru çözüm kampı uygulanıyor.daha ne olsun?

netcem ben bu kpss yi yahu , tarihten ilk konuyu bitirdim ama sorsanız aklımda bişey yok okuyorum yazıyorum unutuyorum:) ama yılmak yok devam! siz nerelerdesiniz kızlar?

netcem ben bu kpss yi yahu , tarihten ilk konuyu bitirdim ama sorsanız aklımda bişey yok okuyorum yazıyorum unutuyorum:) ama yılmak yok devam! siz nerelerdesiniz kızlar?

bendede aynı durum söz konusu. şöyle düşünün konuyu çok iyi anlayıp diğer konulara geçtiğinizde bir süre sonra zaten eski konuları unutacaksınız. e zaten sınavada daha çooook var. en iyisi konuyu anladığınız kadar çalışın. bol bol soru çözdüğünüzde. yanlış sorularınızım cevaplarına baktığınızda daha akılda kalıcı oluyor :) ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum açıkçası (bol bol soru çözülürse tamamen akılda kalır bence)

Merhaba kızlar,

ben şu an sadece matematik çalışıyorum. Siz tarihe başlamışsınız, neden söylemiyorsunuz tablo yapardık

****************************************************************************************

Bugün işçi havuz problemlerime başladımm

Son düzenleme:

matematik mi

nasıl desemmm. başta benim matematiğim şu durumdaydı.çarpım tablosunda takılmalar,dört haneli bölme işleini yapamamalar felan. bi arkşım kitap tavsiye ettim aldım memnunum ondan. matematikte temel güçlendiriyor. bnmde sorunum temeldi zaten.2 serisini aldım kitabın. onlar bitince normal matemetiğe başlayacağım. sadece bırakamadığım alışkanlık. hala parmak hesabı yapıyorum

Hımm, hangi kitap bu söylediğin? Normal matematik dediğin için merak ettim :)

Hımm, hangi kitap bu söylediğin? Normal matematik dediğin için merak ettim :)

normal matematik ayrımını ben yaptım aslında :)) yani sadece bu kitabı bitirmekle. matematikte her soru çözülemez. kastettiğim şey bu arada kitabın adı. antremanlarla matematik. hergün için çözülmesi gereken 100 e soru var. yani kitap kendisi ayırmış. 1. gün 2.gün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…