başınınnn ağrısına ilaç almana sevidimm acil şifalar bacım....
bana gelince bende fizik tedaviye devamm bakalımm ağrılarım var yine
çalışıyordumda tabi :) matematik öğretmeniyim:)
:) sağol bacımmmm görüşürüzz inşallahSana da acil şifalar canım. Ayrıca matematik öğretmeni olman da çok çok güzelll
bnde bu sene kpss ve dgsye hazırlanıorum gecikmelide olsa başladım soru bankası neleri öneririsiniz?:44:
:) sağol bacımmmm görüşürüzz inşallah
Hoşgeldinnn, harikasın, çalışmaya başlamışsın. İstanbul'un hangi yakasındasın? Evet, diğer dersler için de yapacağım kısmetse. Umarım, ilerleyen günlerde bu sayfayı daha verimli hale getiririz. Diğer kpss topiklerine de bakabilirsin, onlar benim topiğimden daha da güzeller
Bir de kaynak kitabın nedir matematikte?
hoşbulduuk
anadolu yakasındayım ben, ihtiyaç yayınlarını kullanıyorum ama video derslere agırlık vermeyi düşünüyorum çok güzel video dersler var mesela Matematik Temel Kavramlar Konu Anlatımı - KPSS ALES DGS ve YGS İçin Matematik - YouTube
Bu arada bir sorum olacak. Ben hem dgs ile bilg mühendisliği istiyorum hem de kpss ile memuriyeti (buradaki bir çok kişi gibi) ama çalışırken okuldaki derslere gidebilecek miyiz. dgs ile ikinci öğretim bilg müh yok sanırım, göremedim ben olsa süper olurdu
netcem ben bu kpss yi yahu , tarihten ilk konuyu bitirdim ama sorsanız aklımda bişey yokokuyorum yazıyorum unutuyorum:) ama yılmak yok devam! siz nerelerdesiniz kızlar?
Merhaba kızlar,
ben şu an sadece matematik çalışıyorum. Siz tarihe başlamışsınız, neden söylemiyorsunuz tablo yapardık
****************************************************************************************
Bugün işçi havuz problemlerime başladımm
evvettttnapalım çalışmak zorundayız
matematiğin ne durumda?
çalıştıkça daha iyi oluyor canım. Aslında sayısal mezunuyum. Ama sevmediğim için hep önyargılı davrandım. Hata ettim, şimdi de hatalarımın bedelini ödüyorum galiba
sen nasılsın matematikte?
nasıl desemmm. başta benim matematiğim şu durumdaydı.çarpım tablosunda takılmalar,dört haneli bölme işleini yapamamalar felan. bi arkşım kitap tavsiye ettim aldım memnunum ondan. matematikte temel güçlendiriyor. bnmde sorunum temeldi zaten.2 serisini aldım kitabın. onlar bitince normal matemetiğe başlayacağım. sadece bırakamadığım alışkanlık. hala parmak hesabı yapıyorum
Hımm, hangi kitap bu söylediğin? Normal matematik dediğin için merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?