• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Bugün 2012 onlısans sorularını cozdum.
Matematiği sona bıraktım ve 10. Sorudan sonra baktım sürem cok azalmış bıraktım denemeyi
Boyun agrım beni çok zorluyor, uzun süre aynı pozisyonda duramıyorum

Tarıh ve anayasa ıle ılgılı de, çoğu seyı bılmıyorum. Bılmememe rağmen, yıne de hepsini ısaretledım

Özellikle matematikten korkuyorum. Yapamayacagım korkusu yasıyorum :(

Moralim bozuk, oturup aglasam pes mı etsem?..

Yoksa ayağa kalkıp tüm ve son cabamla koşmaya devam mı etsem?...

Sımdı sağlık ocagına gıdıp ılacımı yazdıracagım. Antıdepresan ıcmekten de, bas agrımdan da bıktım. Tam bır depresyon modundayım.

Sevgilimin bana doğum günü surprızı varmıs. :)

Büyük ıhtımalle eve ıkındıden sonra gelırım.
Geldıgımde bıraz tarıh calısıp, tekrar bır deneme yapmayı planlıyorum.

Bakalım...

Matematik benimde korkulu rüyamdı ama uzun uğraşlar sonucu denemelerde en az 10 en yüksek 18 nete çıktım. İnş sınavda da istediğim seviyede yapabilirim.

İyi tabi iyi olmaz mı.. Asinaz sen antremanlarla matematiği almadın mı alıcaktın hani

Aldım, ama 1. Sı var sadece elımde
Aslında benim matematiğim çok kötü değil. Sayısal mezunuyum zaten. Problemlerde sıkıntım var. Ve ön yargılıyım, korkularım var.
Yapamayacagım, cozemeyecegım dıye endıse yapıyorum :(

Banka ve sigortacılık benim bölümüm.

Mat için naçizane tavsiyem Şenol hoca var Google dan bulabilirsin kendi sitesi var.

Birde rojda hoca var problemler konusunda özellikle tavsiye edebilirim. Ben sıfır başlamıştım mata her ikisinin de çok faydasını gördüm.

Banka ve sigortacılık benim bölümüm.

Mat için naçizane tavsiyem Şenol hoca var Google dan bulabilirsin kendi sitesi var.

Birde rojda hoca var problemler konusunda özellikle tavsiye edebilirim. Ben sıfır başlamıştım mata her ikisinin de çok faydasını gördüm.

Çok teşekkür ederim
Senolhoca yı daha önceden seyretmıstım
Diğerini hıc duymamıstım
Ya zaten 1 hafta kaldı sınava, çok ıstesem de bır sürü seyı yapamam

asinazcım geçmiş doğum günün kutlu olsun
ben bu haftaki kampa katılmadım
bu arada mail gelmiş ama ramazan hocanınkini yollamamışlar :( ramazan hoca 16 eylül gibi evveliyata yüklenecek hepsi demişti ama baktım göremedim. ben sana mailimi versem ordan bana gönderebilirsen cok sevinirim

Back