• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Canım çok ıyı yapmışsın. Sana kendını kotu hıssettıren kısılerle nıye bırlıkte olasın kı. En guzelı yalnız olmak. Ben de bu sayfaya gırınce motive oluyorum, ıyı oluyor. :)
Bu arada ben BlackBerry kullanıyorum, Isletim sıstemı Android degıl. Ben teknoloji konusunda ıyı degılım :))
Benımkıne bir sorayım.

Telefonun androidse googleplay den İndirebilirsin aramaya yazınca çıkar canım

sagopam sen de güzel şeyler paylaşıyorsun inş tüm paylastiklarimiz ise yarar sinavda faydasını görürüz

Dershanem biteli baya oldu ama iki arkadaş ile arada konusuyoduk tarih kampina da geleceklerdi simdilerde iyice kpssyi biraktiklarini farkettim. Kampa da gelmeyeceklermis. Bunun beni de etkilemesine izin vermemek için artık bıraktım onları sadece kadinlarkulubundeki bu konu ve memurlar.net teki kpss onlisans bölümüne bakıyorum.
Pes etmek çok kolay bazen, zaten zor çalışıyorum beni olumsuz etkileyen kişileri uzaklaştırdım en azından sınava kadar. Uzmanlar da mutsuz edici, motivasyon düşürücü kişiler,sohbetler ve hatta filmler,tv programlarından bu dönemde uzak durun diyor kızlar benden söylemesi :)

Bu arada, neler yaptınız bugün?
Ben ders calısmadım. Arkadasım geldı, onunla vakıt gecırdık. Iyı de oldu :))
Boynum dınlendı en azından.

Az once gıttı o da. Ben de ders çalışmaya başlayacaktım. Zaten ınsan calısmayınca vicdanen rahatsız oluyor. Mutfaktakı ıslerımı halledeyım derken elımı, daha dogrusu parmak uçlarımı yaktım :(
Cok fena sızlıyor

Bu arada, neler yaptınız bugün?
Ben ders calısmadım. Arkadasım geldı, onunla vakıt gecırdık. Iyı de oldu :))
Boynum dınlendı en azından.

Az once gıttı o da. Ben de ders çalışmaya başlayacaktım. Zaten ınsan calısmayınca vicdanen rahatsız oluyor. Mutfaktakı ıslerımı halledeyım derken elımı, daha dogrusu parmak uçlarımı yaktım :KK43:
Cok fena sızlıyor
ayyy geçmiş olsun canım dikkat et :( bende çalışamadım :(

Bir vıdeo seyrettım kızlar.
Bence siz de seyredın.
Bana ılham verdı bu vıdeo :))
Su an sağ elımı kullanamıyorum, kullanabılsem hemen yapardım.

Lınk verıyorum:

Ayrıca şu resmi de paylasayım:

İlk Türk İslam Devletleri'nde alimler:

Bir vıdeo seyrettım kızlar.
Bence siz de seyredın.
Bana ılham verdı bu vıdeo :))
Su an sağ elımı kullanamıyorum, kullanabılsem hemen yapardım.

Lınk verıyorum:

Ayrıca şu resmi de paylasayım:

İlk Türk İslam Devletleri'nde alimler:

yaaa nereden buluyorsunuz böyle güzel şeyleri :)))

hakan dedeyi açtım yine canım ya yatıyorum zaten ayağım kötü diye sınava kadar hakan dedeyi izliycem sanki daha güzel anlıyorum ramazan hocada iyi ama ne bileyim aklımda kalmıyor

Tabii canım.
Hangisinı begenıyorsan ondan dınle.
Daha verimli olur

Tarıh kodlama:

** Ilk osmanlı vergısı osman bey donemındedır.

Os
man bey = ılk Osmanlı vergı

** Osman bey döneminde ılk kez bakır para (mangır, akçe) bastırılmıştır.

Os_man bey dönemi => osmanlı mangır

** ılk kadı ataması yine Osman bey dönemindedır.

Os_man

Man: Englısh "erkek" ve "bir ıse bir adam atamak" anlamında.

###sıyah renklere dikkat!

Back