migren yok canım uykusuz kaldığım zamanlar başım ağrır hep
Migren olmadıgı ıyı canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
migren yok canım uykusuz kaldığım zamanlar başım ağrır hep
Telefonun androidse googleplay den İndirebilirsin aramaya yazınca çıkar canım
sagopam sen de güzel şeyler paylaşıyorsun inş tüm paylastiklarimiz ise yarar sinavda faydasını görürüz
Dershanem biteli baya oldu ama iki arkadaş ile arada konusuyoduk tarih kampina da geleceklerdi simdilerde iyice kpssyi biraktiklarini farkettim. Kampa da gelmeyeceklermis. Bunun beni de etkilemesine izin vermemek için artık bıraktım onları sadece kadinlarkulubundeki bu konu ve memurlar.net teki kpss onlisans bölümüne bakıyorum.
Pes etmek çok kolay bazen, zaten zor çalışıyorum beni olumsuz etkileyen kişileri uzaklaştırdım en azından sınava kadar. Uzmanlar da mutsuz edici, motivasyon düşürücü kişiler,sohbetler ve hatta filmler,tv programlarından bu dönemde uzak durun diyor kızlar benden söylemesi :)
ayyy geçmiş olsun canım dikkat et bende çalışamadımBu arada, neler yaptınız bugün?
Ben ders calısmadım. Arkadasım geldı, onunla vakıt gecırdık. Iyı de oldu :))
Boynum dınlendı en azından.
Az once gıttı o da. Ben de ders çalışmaya başlayacaktım. Zaten ınsan calısmayınca vicdanen rahatsız oluyor. Mutfaktakı ıslerımı halledeyım derken elımı, daha dogrusu parmak uçlarımı yaktım
Cok fena sızlıyor
ayyy geçmiş olsun canım dikkat et bende çalışamadım
Sağol canım. Çok fena ya bu yanık
öyle ya beter bir şey krem sür canım
of ya çok mu kötü yanmışSu an elımı derin dondurucudan çıkardığım (buz kalıbı gıbı bır sey) seyden alamıyorum
of ya çok mu kötü yanmış
canım ya Allah şifa versinMaalesef, bır de sag elımın parmakları
yaaa nereden buluyorsunuz böyle güzel şeyleri :)))
bana hiç denk gelmiyor yaDenk geliyor :)) :))
Olsun ne olacak :)))
hakan dedeyi açtım yine canım ya yatıyorum zaten ayağım kötü diye sınava kadar hakan dedeyi izliycem sanki daha güzel anlıyorum ramazan hocada iyi ama ne bileyim aklımda kalmıyor
elin nasıl oldu canımTabii canım.
Hangisinı begenıyorsan ondan dınle.
Daha verimli olur
elin nasıl oldu canım