• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

canım Allah yardımcın olsun umarım sınavda yüksek puan alırsın bugün hoca dediki burdaki denemelerde 85 i geçemeyen kız gerçek sınavda 95 aldı yeterki heyecan yapma sınav anında soğuk kanlı ol heyecan yapma inan daha yüksek alırsın
İnşallah ya aslinda dershaneler hep eleyici sorulara agirlik verdigi icin sinava belki de daha kolay olacak insallah calistigimiz bildigimiz seylerden cikar ve dogru yapariz. En cok sinir oldugum sey soruyu okuyorum konuyu biliyorum ama cevaplayamiyorum ya da yanlis çıkıyor. Bu da dikkatsizlikten kaynaklanıyor sanirim cok soru cozmek burda cok onemli

Evet, sınav stresi yüzünden dayanılmaz bır hal almıştı. :(

Çok teşekkür ederim kızlar düşünmemeye çalışıyorum olmuş ile ölmüşe çare yok kendimi kpssye verdim :)

Asinaz Allah içini ferahlatsin canim belki de sinav stresi ile birleşince daha dayanılmaz geliyor sana ama inan bana dert veren Allah dermani da veriyor bir yerde ve zaman her şeyin ilacı bunu hep derler ama yaşayınca daha iyi anliyor insan.
Eğer paylasmak istersen sagopamin dedigi gibi biz burdayiz yanindayiz :KK66:

Ben de cok sevdim sizi inşallah hakkımızda hayırlısı olur

sagopam paylastiklarin cok guzelmis teşekürler ama kpss10 derken 2010 demek istemiyo di mi cok inceleyemedim ama guncel bilgiler olduğu icin 10u görünce sorayım dedim.
Duzeltme: Pardon ya soldaki koskoca 2014 yazısını görmemişim :)))

Sagopam sağol, paylaşımların ıcın.
Günceller bayağı ayrıntılı. Akılda tutmak zor valla.

Birkaç gündür cografya tekrarı yapıyordum. Baştan sona tekrar ettim, bıttı Allaha şükür. Dünden bu yana 200 den fazla da soru cozdum cografyadan.
Bugün tarih çalışmak ıstıyorum ama boynum ve başım ağrıyor. Bakalım ne olacak

İnşallah ya aslinda dershaneler hep eleyici sorulara agirlik verdigi icin sinava belki de daha kolay olacak insallah calistigimiz bildigimiz seylerden cikar ve dogru yapariz. En cok sinir oldugum sey soruyu okuyorum konuyu biliyorum ama cevaplayamiyorum ya da yanlis çıkıyor. Bu da dikkatsizlikten kaynaklanıyor sanirim cok soru cozmek burda cok onemli

Haklısın, çok soru cozmek/ gormek ınanılmaz faydalı. Pratik kazandırıyor. Dedıgın gıbı, ınsallah sınavda bıldıklerımız cıkar. Allah, kalbımıze ılham etsın sınavda cıkacakları da, bız de onlara ağırlık verelım. :)

Amin canım inşallah öyle olur :)

Bu arada bugun facede cografyaci kemal hocanin profiline bakarken ordan oraya tıklaya tıklaya, turkiyenin alaninda en iyi hocalarinin ayri ayri yerlerde kamplar yaptigini gordum.
Mesela (sanırım 17 eylüldeydi) kocaelide tüm dersler genel tekrarı olacakmış ve tarihçi ramazan yetgin de, tarihin pusulasinin yazari ismail adiguzel de orada olacakmış. Ayrıca matematik, türkçe, vatandaşlık, cografya da var Coğrafya için ise Bayram Meral hoca gidiyormuş onu da araştırdım cok iyi bir hocaymis.Gerçekten dershaneye boşa para vermişim. Evde hazirlanip sinav yaklasinca da bu kamplara katilarak genel tekrarlar yaparak gayet de iyi hazirlanilabilirmis.
Yine de Allah'a Şükür Ramazan hocanın videolarini buldum sonra bu başarılı hocalari gördüm. Şimdi dershanelerdeki bazı hocaları düşürünce malesef zaman kaybı diyorum.

Artık yapcak bisey yok tabi
Belki gec kaldık biraz ama pes etmediğimiz ssürece her şey mümkün

Birkaç gündür cografya tekrarı yapıyordum. Baştan sona tekrar ettim, bıttı Allaha şükür. Dünden bu yana 200 den fazla da soru cozdum cografyadan.
200 soru cok iyi canım maşallah ben bugun hic cozmedim tarih calistim dun de tarih calismistim bi de deneme yapmistim. Ama artik sorulara da agirlik vericem

Çok teşekkür ederim kızlar düşünmemeye çalışıyorum olmuş ile ölmüşe çare yok kendimi kpssye verdim :)

Asinaz Allah içini ferahlatsin canim belki de sinav stresi ile birleşince daha dayanılmaz geliyor sana ama inan bana dert veren Allah dermani da veriyor bir yerde ve zaman her şeyin ilacı bunu hep derler ama yaşayınca daha iyi anliyor insan.
Eğer paylasmak istersen sagopamin dedigi gibi biz burdayiz yanindayiz :KK66:

Ben de cok sevdim sizi inşallah hakkımızda hayırlısı olur

sagopam paylastiklarin cok guzelmis teşekürler ama kpss10 derken 2010 demek istemiyo di mi cok inceleyemedim ama guncel bilgiler olduğu icin 10u görünce sorayım dedim.
Duzeltme: Pardon ya soldaki koskoca 2014 yazısını görmemişim :)))

evet canım kpss1o sitenin adı bende paylaşmadan önce dedim acaba 2010 daki güncellermi sonra 2014 ü gördüm :))))))

sende sağol canım bu kadar vardı sitede ya keşke daha fazla olsaydı :(

doktora gittim kızlar tırnağı çektiler :( çokkk acı çektim çok ama kurtulduğumada seviniyorum bir yandan

Canım cok haklısın bılıyor musun?
İnternet dünyası müthiş bır dünya. Ne ararsan var. Soru ararsan soru, vıdeo ararsan vıdeo. Tek yapılması gereken oturup calısmak, emek vermek.
Ben de çalışmaya erken başlasaydım dıyorum surekli. Ama napayım kısmet böyleymıs.

Allah razı olsun senden, sayende ramazan hocayla tanışmış olduk. :)
Cunku ben hep hakan dede yı duyuyordum, Ramazan hocayı hıc duymamıstım.

Zararın neresınden donulurse kardır. :)

Amin canım inşallah öyle olur :)

Bu arada bugun facede cografyaci kemal hocanin profiline bakarken ordan oraya tıklaya tıklaya, turkiyenin alaninda en iyi hocalarinin ayri ayri yerlerde kamplar yaptigini gordum.
Mesela (sanırım 17 eylüldeydi) kocaelide tüm dersler genel tekrarı olacakmış ve tarihçi ramazan yetgin de, tarihin pusulasinin yazari ismail adiguzel de orada olacakmış. Ayrıca matematik, türkçe, vatandaşlık, cografya da var Coğrafya için ise Bayram Meral hoca gidiyormuş onu da araştırdım cok iyi bir hocaymis.Gerçekten dershaneye boşa para vermişim. Evde hazirlanip sinav yaklasinca da bu kamplara katilarak genel tekrarlar yaparak gayet de iyi hazirlanilabilirmis.
Yine de Allah'a Şükür Ramazan hocanın videolarini buldum sonra bu başarılı hocalari gördüm. Şimdi dershanelerdeki bazı hocaları düşürünce malesef zaman kaybı diyorum.

Artık yapcak bisey yok tabi
Belki gec kaldık biraz ama pes etmediğimiz ssürece her şey mümkün

200 soru cok iyi canım maşallah ben bugun hic cozmedim tarih calistim dun de tarih calismistim bi de deneme yapmistim. Ama artik sorulara da agirlik vericem

Tabi, mümkün olduğunca sorulara da ağırlık ver. Ben de Osmanlı kültür medeniyet vıdeosu dınledım, hatta az once bıttı. Yazdığım ve sureklı durdurup anlamadığım yerlerı tekrar dınledıgım ıcın, 1 saatlik vıdeo 3 saat sürüyor.

Bır de, çok ayrıntılı bır konu ya. Yarın bazı kodlamalar yapıcam. Yoksa kısa sürede o kadar seyı eZberlemek cok zor.

Ağrı kesici ıctın mı?
Ben lisedeyken tırnagımla ılgılı bır sey yaşamıştım.Gece boyunca zonklamıstı.
O zonklama çok kotu ıste
Bence uyuyabılırsen ağrısını unutursun

içmedim canım ya geçmezse içerim aynen dediğin gibi zonkluyor :( uyuycam birazdan uyuyabilirsem :(

Bundan 5-6 ay önce coğrafyayı daha ıyı ogreneyım dıye şöyle bir şey yapmıştım.

Bu küçük kagıtları katlayıp bir kasenın ıcıne koymuştum. Her gün ıcınden bırkac tane çekip ezberleyıp ezberlemedıgımı kontrol ediyordum. Bu kadar sıkısacagımı bılseydım tarıh ıcın de yapardım. :)

Neyse ıste, bugün aklıma geldı bırkac tane çekeyim dedim. Sızınle de paylasayım. :))

Back