Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güldürdün beni :)))
Keşke 6 da uyanabılsem. Dün kendıme çok kızmıstım. O yüzden bugün erken kalktım.
:) :) şaşırdım ya neden kızdın ki kendine
of of canım benimde moralim çok bozuk ama intihar ne demek canım sorun ne bilmiyorum ama çözülmeyecek gibi mi ki ne dertler var umarım halledebilirsin keşke ölünce bitse dertler ama malesef burdaki dertler neki ölünce başka bir hayat başlıyorDün deneme sınavına gitmem gerekıyordu. Uyanamadıgım ıcın gıdemedım. Cok kızdım kendime. Bundan sonra, sınav gününe kadar erken kalkacagım. Ve mümkün olduğunca sabahları ders çalışacağım. Çünkü, eğer sabah sakın kafayla calısmazsan, günün ılerıkı saatlerınde hıc calısamıyorsun.
Örneğin, dün ve bugün öğlende komşularımız cay ıcmeye geldiler. Ee ben de haliyle mutfakta, getır götür ıslerınde oyalandım. Ne oldu? Doğru düzgün calısamadım.
Bugün bır de moralim bozuktu. Allah affetsin, ıntıhar etsem ne olur acaba diye düşündüm. Yanı, bazı sıkıntılarım var, çok bunaldım ((
of of canım benimde moralim çok bozuk ama intihar ne demek canım sorun ne bilmiyorum ama çözülmeyecek gibi mi ki ne dertler var umarım halledebilirsin keşke ölünce bitse dertler ama malesef burdaki dertler neki ölünce başka bir hayat başlıyor
Asinaz seni cok iyi anlıyorum ben de ayni ruh haline giriyorum zaman zaman ama Allah korusun.çok şükür inancliyiz bunun kurtuluş olmadığını biliyoruz. Ben bu sene hem terkedildim hem işten çıkarıldım ve bunlar peşpeşe birkaç ay içinde oldu daha yeni toparlaniyorum toparlaninca başlayabildim kpss calismaya da. Artık başarısızlık istemediğim icin resmen yemiyorum icmiyorum sadece ders çalışıyorum. Inan ki çalışırken midem gurulduyor ama yemege kalkamiyorum zaman az diye ama puanim hâlâ 70i gecmedi konsantrasyonum cok bozuk. bu puanla asla atanamam 2012de de bu puani almistim. Bazen o kadar stres oluyorum ki aglama krizlerine giriyorum inşallah sag selamet basariyla su sinavi atlatiriz ve ataniriz. Destek olalim birbirimize moral bozmayalim. Atanamasak da dunyanin sonu degil elbet Allah baska kapi acar ins..
sagopam, bence bir cildiyeciye git cok onemli bisey degildir belki bi ilacla ya da oneriyle gecer ihmal etme hem sınavda bunu kafaya takmamis olursun simdiden gidersen
Asinaz seni cok iyi anlıyorum ben de ayni ruh haline giriyorum zaman zaman ama Allah korusun.çok şükür inancliyiz bunun kurtuluş olmadığını biliyoruz. Ben bu sene hem terkedildim hem işten çıkarıldım ve bunlar peşpeşe birkaç ay içinde oldu daha yeni toparlaniyorum toparlaninca başlayabildim kpss calismaya da. Artık başarısızlık istemediğim icin resmen yemiyorum icmiyorum sadece ders çalışıyorum. Inan ki çalışırken midem gurulduyor ama yemege kalkamiyorum zaman az diye ama puanim hâlâ 70i gecmedi konsantrasyonum cok bozuk. bu puanla asla atanamam 2012de de bu puani almistim. Bazen o kadar stres oluyorum ki aglama krizlerine giriyorum inşallah sag selamet basariyla su sinavi atlatiriz ve ataniriz. Destek olalim birbirimize moral bozmayalim. Atanamasak da dunyanin sonu degil elbet Allah baska kapi acar ins..
sagopam, bence bir cildiyeciye git cok onemli bisey degildir belki bi ilacla ya da oneriyle gecer ihmal etme hem sınavda bunu kafaya takmamis olursun simdiden gidersen
canım Allah yardımcın olsun umarım sınavda yüksek puan alırsın bugün hoca dediki burdaki denemelerde 85 i geçemeyen kız gerçek sınavda 95 aldı yeterki heyecan yapma sınav anında soğuk kanlı ol heyecan yapma inan daha yüksek alırsın
Sağol canım. Çözülmesi kolay belki ama konunun kendısı çok zor
Dedıgın gıbı ölüm, bir son degıl. Tersıne yeni bır başlangıç
geçer canım neler geçmedi ki elbet geçecek bitecek tüm sorunlar sen sabret Allah mükafatını verir mutlaka
ya heyecanlanmamak şart ama canım bak millet 10 puan arttırıyor ya aynı şekilde 95 alan biride sınavda 85 almış heyecan neler kaybettiriyor görüyormusunHeyecan yapmamak çok zor ya ;(
Ne yapmak lazım bılmıyorum.
boşver canım paylaşma ama sen sabret sonuçta Allah sevdiği kulunu sınarmış sürekli çünkü bu dünyadada ahirettede mükafatlandırmak istiyor cennete gitmek kolay değil günahların affolmasıda işte hayatta karşılaştığımız zorluklar onlara gösterdiğimiz sabırlarla ahiretteki yükümüzü hafifleteceğiz biraz olsun aslında Rabbim bizi düşünüyor seviyor Allah sevmediği kuluna dert vermezmiş ya öyle olsaydık ebedi hayatımız kötü olacaktı sen inançlısın belli bu hayatta nice dertler var yalnız değilsin ama sabretmeye beklemeye mecburuz geçecek bir gün er yada geç son bulacak acılarımız sen yeterki Allahtan ümidini kesme bak göreceksin her şey nasıl yoluna girecek zamanla :)İnşallah (
Paylaşması zor bir şey. O yüzden paylaşamıyorum.
ama kötü olduğunda biz burdayız elimizden geldiğince destek veririz yalnız kalma gel buraya konuşalım aynı şey hayatıyaşamak canım senin içinde geçerli ben sizi tanıdığım için çoooook mutluyum :) dualrım sizinle umarım her şey düzelir sizde çok mutlu olursunuz :)
sende iyiki varsın canım :)Çok sağol canım. Iyı kı varsın :))
Ben de sızı tanıdığım ıcın cok mutluyum
(uyuyamadım da, kk ya bir gıreyım dedım :))