Yazmaktan mı sıkılıyorsun?
evet yazmaktan sıkılıyorum ya bunalıyorumYazmaktan mı sıkılıyorsun?
evet yazmaktan sıkılıyorum ya bunalıyorum
Bazı ınsanlar yazmayı sevmez. Sen de onlardansın galıba. :))
Güncel bılgıler nasıl?
ya aslında yazardım bende ama zaman yok konulardan geriyim o yüzden yazamıyorum
güncel bilgiler çok güzel canım çok faydalı oluyor böyle paylaşman sağol
Paylaşırsan çok makbule geçer canım yaKızlar, tarıh konuları ıle ılgılı "ılk'lerı" yazmaya karar verdim. Hatta sımdı basladım.
İsterseniz sızınle de paylasırım.
Dikkat etmemiştim canım bilmiyorum ki devami var mi bende yok malesefcanım ya ben bu kitaptan çalışıyordum çokta kalıcı oldu ama son konular neden yok nüfusa kadar öyle hayal kırıklığı yaşadım boşluğa düştümgerisini nerden bulabilirim acaba ya
Dikkat etmemiştim canım bilmiyorum ki devami var mi bende yok malesef
bu aralar moralim cok bozuk çalışmıyorum galiba kazanamicam ben bu sinavi ya o kadar çalışıyorum hâlâ soruları cozemiyorum gerizekalı gibi hissediyorum yaa yapanlar nasıl yapıyor doksan neti anlamıyorum(
Insallah aliriz canım gerçekten psikolojim bozulmaya basladi tarihe kitaptan calisamiyorum yine videolardan devam ediyorum ama o kadar cok sey var ki hepsini akilda tutmak imkansiz daha cografya vatandaslik var ve osym hepsinde eleyici sorular soruyor dinlenmeye vakit yok rakipler haril haril çalışıyor Velhasıl kelam ben hata vermeye başladım Allah yardimcimiz olsun inşallah. ..canım moralini bozma hiç çalışmaya devam et bak yapanlar yılmadan çalışanlar sınavda nasıl sorular gelecek bilmiyoruz ki bilemeyiz belki sınav soruları senin yapabileceğin şekilde olurda 90 net yapan yapamaz sınavda bunlar olası şeyler ama bırakırsan buun pişmanlığınıda yaşarsın çalıştığın yere kadar sınavda yaparsan bıraktığın yerden sonrasını yapamazsan vicdanın rahat uyutmaz seni çalış sen elinden geleni yap gerisi nasip meselesi Allah emeklerini boşa götürmesin karşılığını alırsın inşallah
Insallah aliriz canım gerçekten psikolojim bozulmaya basladi tarihe kitaptan calisamiyorum yine videolardan devam ediyorum ama o kadar cok sey var ki hepsini akilda tutmak imkansiz daha cografya vatandaslik var ve osym hepsinde eleyici sorular soruyor dinlenmeye vakit yok rakipler haril haril çalışıyor Velhasıl kelam ben hata vermeye başladım Allah yardimcimiz olsun inşallah. ..
Paylaşırsan çok makbule geçer canım ya
kızlar çıkarmı bilemem ama yinede bakmakta fayda var
ben de coğrafyaya çalıştım, tarihe mola verdim bugün :)Ben de birkaç gündür bunalımda gıbıyım, senın gıbı. Tarıhe bakıyorum, Allahım bunlar nasıl ezberlenır dıyorum. Sonra Vıdeo seyredınce kafamda daha net oluyor. Sen de vıdeoları bırakma. Ayrıca, olayları bırbırıyle ılıskılendırmeye, hikâyelestırmeye calıs.
Mesela, ben cografya çalışırken Ic Anadolu dakı platoları kendımce kodlamıstım. Şöyle ki:
HaCı OBUZ. Haymana, cıhanbeylı, obruk, bozok, uzunyayla :)))
ben de coğrafyaya çalıştım, tarihe mola verdim bugün :)
kızlar memurlar netin kpss albümünü inceleyin bence, az önce denk geldim ben çok beğendim hap bilgiler falan var link: http://www.memurlar.net/albumkategori/kpss/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?