Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmmmm iş görüşmen nasıl geçti bacımm gerçekten olsun diye mi gittin yoksa öylesine mi gittinnn bilememm ama hayırlısı olsun senin için... ayrıcaa evetttt şu ruh halinden de erkenden kurtul bizide gaza getirrr bacım....eeee sonuçta topic seninnntop sendeşu an hiç çalışmıyorum. Bugün bir iş görüşmesine gittim. Dışarıda çalışmak istediğimden de emin değilim. Garip bir ruh hali içindeyim. Güya topiği ben açtım, çok sıkılmış bir ruh halim var
hmmmm iş görüşmen nasıl geçti bacımm gerçekten olsun diye mi gittin yoksa öylesine mi gittinnn bilememm ama hayırlısı olsun senin için... ayrıcaa evetttt şu ruh halinden de erkenden kurtul bizide gaza getirrr bacım....eeee sonuçta topic seninnntop sende
bende pek iyi değilimmm sabah 8-akşam 16 doktordaydım hastanelerdeydim öldüm adetaaa...Valla aslında öylesine gittim görüşmeye. Bugün arayacaklardı, aramadılar da
ee sen neler yapıyorsun?
bende pek iyi değilimmm sabah 8-akşam 16 doktordaydım hastanelerdeydim öldüm adetaaa...
boynum diz kapağımm gitmiş haldee boyun bel düzleşmesi
ve diz kapağı kıkırdağı erimesineyse o olmuşşşş birsürü mr röntgen bekle bekle iyce hasta oldumm amannn
sonuç birsürü ilaç fizik tedavi hareket
ve yok ayakda kalma yok merdiven çıkma yok yük taşıma
yokkkk kitap okuma pc de uzun kalmaaa birsürü bişey saydı durdu doktorr hala ağrım varrr amannnnnn.. bendenn bu iç karartıcı benimde
senide aramammışlar madem çok takma önündeki maçlara gayret ediverrr
sağol bacımmm bakalım geçerse iyiÇok geçmiş olsun canım, hepsi üst üste gelmiş vallahi. Böyle durumlarda fizik tedavi önemli, hareket yapman lazım.
sağol bacımmm bakalım geçerse iyi
...
evet birsürü egzersizzzz evde yapcam diye aldımm yoksa dr fizik tedavi veryordu ohoooooo ben gelemmem hastane uzak dedim kestiripa attım öyle bir spor disiplin ruhum olsa zatennn yokkiiiii...amannnn bakalımmmmm....
merhaba kpss önlisanstan gireceğim bu sene. 1 eylül itibariyle çalışmaya başlıyorum benide aranıza alır mısınız?
bende bende bende
inşALLAh bende bu sene dgs hazırlanacağım..
ama şuan deil 1ay sonra falan şuan kalacak yerim yokta kpss mantığına yakınmı bir bilgisi olan varmı acaba
Kpss Fatihi neden yazıyor bazılarının yanında:26::26:
bilgisayar programcılıgı-izmit
Benide katar mısınız aranıza ben bu sene dgs ye hiç test çözmeden girdim denemek için 225 aldım hedefim 2014 dgs şimdi bir kursa yazılacağım öncelikle kurslar ekimde başlıyor eylül gibi kocaman bir ay var önümde değerlendirmem lazım 2 eylül de başlicam mat çalışmaya İstanbul Adalet hedef Hukuk
Gecmis olsun Asinazcım simdi nasılsın? bnde haftaya duzenli programli ders calismaya baslayacagim suan memleketteyim dershaneye gidecegim hedef Ege universitesi Halkla ilişkiler ve Tanıtım :)
kızlar slm :)
başlığı görünce yazmak istedim
size tek ve en önemli bi nasihat (ki hepiniz zaten bunu biliyorsunuzdur),kesinlikle konu çalışmalarınızı kısa zaman içinde tamamlayıp ne kadar bulursanız o kadar çok soru çözün..!ösym'nin yaptığı tüm sınavlar için bu geçerlidir!!(öss-ales-polislik-dgs-kpss..vs)
bi zaman sonra şunu göreceksiniz ki sorular hep aynı!buna şahit oldum ve bu şekilde kazandım!
bol bol kafanız patlayana kadar hangi kaynak olursa olsun çözün!:) inşallah hepiniz başarırsınız
hoşgeldin :)
kpss mantığına pek yakın sayılmaz canım. İkisine birden hazırlanacağım için şu an ki başlığı seçtim. İki üyemizde "kpss fatihi" yazmasının sebebi, kpss ile atanmış olmaları :) Dgs'ye hazırlanacakları için buradalar.
hoşgeldin lalasko. İstanbul Üniversitesi'nde mi okuyorsun Adalat bölümünü?
hoşgeldin renancığım. Ben de seni merak ediyordum, nerdesin diye. Pek iyi sayılmam, ama idare ediyorum işte.
Bu arada hedefleri belirliyor olmanız çok güzel. Tabloda buna da yer verebiliriz. Aklıma getirdiniz. :))
...............................................Merhaba pofu,
nereyi kazandın acaba?
epeydir yzamadim cnm cok yogundum yurt disindan akrabalarimiz vardi bizde o sirada da calisamadim maalesef
hedefim gecen seneden beri vardi insallah izmir olur eger olmazsa gazi unv cok istiyorum bakalim kismet...her zaman duzenli calisirim zaten bir an once evime donmeyi bekliyorumm :)
fizik tedaviegzersizleri boyun diz vs... eee yaşlılık diyim benimki :)Egzersiz derken ne aldın? Hem düzenli yaptıktan ve doktorun da onayladıktan sonra sorun olmaz, diye düşünüyorum.
hoşgelmişin bacım bende adalet 2.sınıfımBenide katar mısınız aranıza ben bu sene dgs ye hiç test çözmeden girdim denemek için 225 aldım hedefim 2014 dgs şimdi bir kursa yazılacağım öncelikle kurslar ekimde başlıyor eylül gibi kocaman bir ay var önümde değerlendirmem lazım 2 eylül de başlicam mat çalışmaya İstanbul Adalet hedef Hukuk
güzel olmuş ellerine sağlık benim hedefimede sözde hukuk yazabilirsin bacımMerhaba kızlar,
ilk sayfadaki tabloyu revize ettim :) Şimdi daha güzel oldu galiba.
Eğer eksik ya da yanlış bir bilgi varsa lütfen söyleyin, düzelteyim.
1.sorundaaa bacım sayıları pratikmen ayır 16 nedir 4x4 vede 144 nedir=4x4x3x3Hadi bakalım inşallah.. :))
Bu arada kızlar, çözemediğim (daha doğrusu denklem kurmakta zorlandığım) birkaç sorum var, fikriniz var mı bir bakar mısınız?
1) OKEK(16,x) = 144 olduğuna göre, x sayısı hangisi olamaz?
9, 18, 24, 72, 144 cevap:24
2) x ve y doğal sayılardır. OBEB(x,y) = 3 ve x+y=36 olduğuna göre OKEK(x,y) en çok kaç olabilir?
30, 33, 72, 84, 105 cevap:105
3) Okek'i 60 olan farklı iki doğal sayının toplamı en az x, en çok y dir. Buna göre y-x kaçtır?
67, 70, 73, 76, 80 cevap:73