mezun olmadım amaa yazamm ankara
Aslında bölümlerimizi yazacaktım, yanlış yazmışım. Kafa bir milyon
İlk sayfaya ekliyorum, bölümlerimizi ve şehirlerimizi ; )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mezun olmadım amaa yazamm ankara
Bende dgs ye gırmek ıstıyorum bu yıl eşim ders calışmaya okumaya doymucaksın dıyor2012 kpss ye hazırlandım sonra aöf ye geçiş yapıp kamu yonetımı 3. Sınıfı bıtırdım 4. Sınıfa gectım ama bıtırmek ıstemıyorum vazgectım ondanda mimarlıga geçiş yapmak istıyorum kpss den 85.99 aldım atandım cok sukur Allah utandırmasın bölümüm inşaat teknıkerlıgı mimarlık ıstıyorum turkcem kotu mat ıyı su sıralar bol bol kıtap okuyorum ders calışmayada baslıycam bakalım benıde lısteye dahıl edermısnınız?
hoşgeldin, sanki seni kpss topiğinde görmüştüm
Atandığına çok sevindim, nasıl bir duygu?
Bir de şu an ki okuduğun bölüm hangisi, anlayamadım
Ayrıca, kızlar ilk sayfaya bir tablo daha yaptım. Eksiklikleri beraber doldururuz
İnşaat teknıkerlıgı mezunuyum canım kpss topıklerınde sabahlıyordum ben Allah herkese nasıp etsın atanmayı cok guzel bır duygu canım Allah utandırmasın hep hayalımdı
evet baktım bacımmm yazmışın ellerine sağlıkkkAslında bölümlerimizi yazacaktım, yanlış yazmışım. Kafa bir milyon
İlk sayfaya ekliyorum, bölümlerimizi ve şehirlerimizi ; )
sanada maaşallah bacım.... böyle gayretli gençlerle olmak beni acaip mutlu mesut ediyorrrr...Bende dgs ye gırmek ıstıyorum bu yıl eşim ders calışmaya okumaya doymucaksın dıyor2012 kpss ye hazırlandım sonra aöf ye geçiş yapıp kamu yonetımı 3. Sınıfı bıtırdım 4. Sınıfa gectım ama bıtırmek ıstemıyorum vazgectım ondanda mimarlıga geçiş yapmak istıyorum kpss den 85.99 aldım atandım cok sukur Allah utandırmasın bölümüm inşaat teknıkerlıgı mimarlık ıstıyorum turkcem kotu mat ıyı su sıralar bol bol kıtap okuyorum ders calışmayada baslıycam bakalım benıde lısteye dahıl edermısnınız?
evet baktım bacımmm yazmışın ellerine sağlıkkk
sanada maaşallah bacım.... böyle gayretli gençlerle olmak beni acaip mutlu mesut ediyorrrr...
bendeee kısmennn sen gibi her daldaa varımmm
Valla ben de her dalda varım
topicinin en gevezesi oldumm... bir plan program gerek banaaa.... eskiden feci kitap okurdum hatta topic bilene açmıştım eylülü bekliyorum daha aktif hale getirmeyee belki bu sayede Türkçe netlerimde artar bu yüzden ayda 3-4 ve belkide 5 kitap hedefimmmm.. eylülde vaktin olursaaa çok çok aktif bir şekilde orayada bekleriizi burdanda soru kitap ve dgs çalışmalarımızla gaza geliriz inşallah ...
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik.html
valla çok çok iyi ettin biliyor musun? hareket demek, bereket demek.
ayrıca topiğini de inceleyeceğim, ben de çok severim okumayı )
Bizlere de nasip olsun inşallah. Açıköğretimden okuduğun kamu yönetimi ile mi atandın? Ben kpss konusunda çok tecrübeli değilim, öğrenmek için bu topiği açtım desem yeridir :) mazur gör sorularımı.
http://www.kadinlarkulubu.com/dikey...-dgs-kpss-icin-haydi-buraya.html#post31347070
Ekledim seni de listeye
bakkkk harikaaa bende kitap kurtlarını çok severim.... hem Türkçe netlerimde artar sizlerinde artarrr hızlanırız diye düşünmekteyimmmm... İNŞALLAH TABİ BACIM
Hayır cnm onlısanstan atandım kamu yonetımı 4. Sınıfım o daha bıtmedı gecıs yapıp 3. Sınıfı okudum
Bu ara hep başım ağrıdığı için ne kitap okuyasım, ne de ders çalışasım var(
Anladım, peki bölümünle (yani inşaat) ilgili bir kuruma mı atandın? Bu arada sınavdaki doğruların/yanlışların kaçar tane? Paylaşabilir misin? :)
Evet canım kültür ve turızm bakanlıgına inşaat teknıkerı olarak atandım genel kültür :38 dogru 16 yanlıs , genel yetenek :48 dogru 8 yanlıs toplam 80 netım vardı 85.99 puan geldı benı tarıh batırdı tarıhten 10 u gecık yanlışım cıktı
neden ağırıırki hep mi günün muhtelif saatlerinde mi? bir nörologa gittinmi?Bu ara hep başım ağrıdığı için ne kitap okuyasım, ne de ders çalışasım var(
Anladım, peki bölümünle (yani inşaat) ilgili bir kuruma mı atandın? Bu arada sınavdaki doğruların/yanlışların kaçar tane? Paylaşabilir misin? :)
neden ağırıırki hep mi günün muhtelif saatlerinde mi? bir nörologa gittinmi?
migren vs. ise veya öyle rutin baş ağrın varsaaa ilaç kullanyormusun...
baş ağrısı berbat evet bendede çok olur ne zaman dr a gitsem migren der atarlarrr bir tarafaa....
stresden uzak relaks olmayı dene tabi olabilirsen bacım... çok çok geçmişler olaa
git doktornaa ihmal etme acil şifaaalar diliyorummm... ahh stresss ahhhSağolasın bacım, geçen yıl gerili tipi baş ağrısı başlangıcı vardı. İlaca başlamıştım. Ama 1 aydır kullanmıyorum, çünkü ağrım tekrar 3,4 ay önce başladı. Şu an mr sonucumu bekliyorum. Yani tekrar doktora gidicem. Valla stressiz olamıyorum
git doktornaa ihmal etme acil şifaaalar diliyorummm... ahh stresss ahhh
ee çalışmalar nasıl gidiyorrSorma, neler getiriyor insanın başına
ee çalışmalar nasıl gidiyorr