• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Bende dgs ye gırmek ıstıyorum bu yıl :ssz:eşim ders calışmaya okumaya doymucaksın dıyor:27:2012 kpss ye hazırlandım sonra aöf ye geçiş yapıp kamu yonetımı 3. Sınıfı bıtırdım 4. Sınıfa gectım ama bıtırmek ıstemıyorum vazgectım ondanda mimarlıga geçiş yapmak istıyorum kpss den 85.99 aldım atandım cok sukur Allah utandırmasın:16: bölümüm inşaat teknıkerlıgı mimarlık ıstıyorum turkcem kotu mat ıyı su sıralar bol bol kıtap okuyorum ders calışmayada baslıycam bakalım benıde lısteye dahıl edermısnınız?

Bende dgs ye gırmek ıstıyorum bu yıl :ssz:eşim ders calışmaya okumaya doymucaksın dıyor:27:2012 kpss ye hazırlandım sonra aöf ye geçiş yapıp kamu yonetımı 3. Sınıfı bıtırdım 4. Sınıfa gectım ama bıtırmek ıstemıyorum vazgectım ondanda mimarlıga geçiş yapmak istıyorum kpss den 85.99 aldım atandım cok sukur Allah utandırmasın:16: bölümüm inşaat teknıkerlıgı mimarlık ıstıyorum turkcem kotu mat ıyı su sıralar bol bol kıtap okuyorum ders calışmayada baslıycam bakalım benıde lısteye dahıl edermısnınız?

hoşgeldin, sanki seni kpss topiğinde görmüştüm:34:
Atandığına çok sevindim, nasıl bir duygu?
Bir de şu an ki okuduğun bölüm hangisi, anlayamadım :27:

Ayrıca, kızlar ilk sayfaya bir tablo daha yaptım. Eksiklikleri beraber doldururuz ;)

hoşgeldin, sanki seni kpss topiğinde görmüştüm:34:
Atandığına çok sevindim, nasıl bir duygu?
Bir de şu an ki okuduğun bölüm hangisi, anlayamadım :27:

Ayrıca, kızlar ilk sayfaya bir tablo daha yaptım. Eksiklikleri beraber doldururuz ;)

İnşaat teknıkerlıgı mezunuyum canım:31: kpss topıklerınde sabahlıyordum ben :27: Allah herkese nasıp etsın atanmayı cok guzel bır duygu canım Allah utandırmasın hep hayalımdı:16:

İnşaat teknıkerlıgı mezunuyum canım:31: kpss topıklerınde sabahlıyordum ben :27: Allah herkese nasıp etsın atanmayı cok guzel bır duygu canım Allah utandırmasın hep hayalımdı:16:

Bizlere de nasip olsun inşallah. Açıköğretimden okuduğun kamu yönetimi ile mi atandın? Ben kpss konusunda çok tecrübeli değilim, öğrenmek için bu topiği açtım desem yeridir :) mazur gör sorularımı.

http://www.kadinlarkulubu.com/dikey...-dgs-kpss-icin-haydi-buraya.html#post31347070

Ekledim seni de listeye

Aslında bölümlerimizi yazacaktım, yanlış yazmışım. Kafa bir milyon:27::27:

İlk sayfaya ekliyorum, bölümlerimizi ve şehirlerimizi ; )
evet baktım bacımmm yazmışın ellerine sağlıkkk

sanada maaşallah bacım.... böyle gayretli gençlerle olmak beni acaip mutlu mesut ediyorrrr...
bendeee kısmennn sen gibi her daldaa varımmm:16:

Valla ben de her dalda varım :46:

topicinin en gevezesi oldumm... bir plan program gerek banaaa.... eskiden feci kitap okurdum hatta topic bilene açmıştım eylülü bekliyorum daha aktif hale getirmeyee belki bu sayede Türkçe netlerimde artar bu yüzden ayda 3-4 ve belkide 5 kitap hedefimmmm.. eylülde vaktin olursaaa çok çok aktif bir şekilde orayada bekleriizi burdanda soru kitap ve dgs çalışmalarımızla gaza geliriz inşallah ...

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik.html

topicinin en gevezesi oldumm... bir plan program gerek banaaa.... eskiden feci kitap okurdum hatta topic bilene açmıştım eylülü bekliyorum daha aktif hale getirmeyee belki bu sayede Türkçe netlerimde artar bu yüzden ayda 3-4 ve belkide 5 kitap hedefimmmm.. eylülde vaktin olursaaa çok çok aktif bir şekilde orayada bekleriizi burdanda soru kitap ve dgs çalışmalarımızla gaza geliriz inşallah ...

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-gunu/599696-butun-kizlar-toplandik-okumaya-basladik.html

valla çok çok iyi ettin biliyor musun? hareket demek, bereket demek.
ayrıca topiğini de inceleyeceğim, ben de çok severim okumayı ;))

valla çok çok iyi ettin biliyor musun? hareket demek, bereket demek.
ayrıca topiğini de inceleyeceğim, ben de çok severim okumayı ;))

bakkkk harikaaa bende kitap kurtlarını çok severim.... hem Türkçe netlerimde artar sizlerinde artarrr hızlanırız diye düşünmekteyimmmm... İNŞALLAH TABİ BACIM:16:

bakkkk harikaaa bende kitap kurtlarını çok severim.... hem Türkçe netlerimde artar sizlerinde artarrr hızlanırız diye düşünmekteyimmmm... İNŞALLAH TABİ BACIM:16:

Bu ara hep başım ağrıdığı için ne kitap okuyasım, ne de ders çalışasım var:((

Hayır cnm onlısanstan atandım kamu yonetımı 4. Sınıfım o daha bıtmedı gecıs yapıp 3. Sınıfı okudum:ssz:

Anladım, peki bölümünle (yani inşaat) ilgili bir kuruma mı atandın? Bu arada sınavdaki doğruların/yanlışların kaçar tane? Paylaşabilir misin? :)

Anladım, peki bölümünle (yani inşaat) ilgili bir kuruma mı atandın? Bu arada sınavdaki doğruların/yanlışların kaçar tane? Paylaşabilir misin? :)

Evet canım kültür ve turızm bakanlıgına inşaat teknıkerı olarak atandım:31: genel kültür :38 dogru 16 yanlıs , genel yetenek :48 dogru 8 yanlıs toplam 80 netım vardı 85.99 puan geldı:31: benı tarıh batırdı tarıhten 10 u gecık yanlışım cıktı:ssz:

Evet canım kültür ve turızm bakanlıgına inşaat teknıkerı olarak atandım:31: genel kültür :38 dogru 16 yanlıs , genel yetenek :48 dogru 8 yanlıs toplam 80 netım vardı 85.99 puan geldı:31: benı tarıh batırdı tarıhten 10 u gecık yanlışım cıktı:ssz:

Bölümünle ilgili atanmış olman ne kadar güzel. Ben de önlisans gıda mezunuyum, gıda teknikeri olarak atanmayı istiyorum. Diğer seçenekler mecburi oluyor benim için. Bu arada çalışma yöntemlerini, kaynaklarını bizimle paylaşır mısın? :)

neden ağırıırki hep mi günün muhtelif saatlerinde mi? bir nörologa gittinmi?
migren vs. ise veya öyle rutin baş ağrın varsaaa ilaç kullanyormusun...
baş ağrısı berbat evet bendede çok olur ne zaman dr a gitsem migren der atarlarrr bir tarafaa....
stresden uzak relaks olmayı dene tabi olabilirsen bacım... çok çok geçmişler olaa:16:

neden ağırıırki hep mi günün muhtelif saatlerinde mi? bir nörologa gittinmi?
migren vs. ise veya öyle rutin baş ağrın varsaaa ilaç kullanyormusun...
baş ağrısı berbat evet bendede çok olur ne zaman dr a gitsem migren der atarlarrr bir tarafaa....
stresden uzak relaks olmayı dene tabi olabilirsen bacım... çok çok geçmişler olaa:16:

Sağolasın bacım, geçen yıl gerili tipi baş ağrısı başlangıcı vardı. İlaca başlamıştım. Ama 1 aydır kullanmıyorum, çünkü ağrım tekrar 3,4 ay önce başladı. Şu an mr sonucumu bekliyorum. Yani tekrar doktora gidicem. Valla stressiz olamıyorum :(

Sağolasın bacım, geçen yıl gerili tipi baş ağrısı başlangıcı vardı. İlaca başlamıştım. Ama 1 aydır kullanmıyorum, çünkü ağrım tekrar 3,4 ay önce başladı. Şu an mr sonucumu bekliyorum. Yani tekrar doktora gidicem. Valla stressiz olamıyorum :(
git doktornaa ihmal etme acil şifaaalar diliyorummm... ahh stresss ahhh

Back