• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 DGS + KPSS İçin Haydi Buraya:)

Açıköğretim galiba, inşallah güzel biter.
Yarın DGS matematik konuları ile ilgili bir tablo yapacağım, seni de beklerim ; ))
TAMAM SAYFANIZA ABONE OLUCAMMM... İNŞALLAH BENDE YARARLANIRIM :) vede belki yardımcıda olurum belli mi olur bacım...
benide eklerseniz sevinirim ;) görüşürüzz
hangi kaynaktan yararlanmak mantıklı yoksa şimdilik internet üzerinden mi çalışmalıyız

Kızlar ben bu sene dershaneye yazılmıştım ücretnide ödememe rağmen bıkkınlık geldiği için derslere giremedim.İlk kez girdim dgsye Zaten çalışamadığım içinde berbat geçti 243 aldım:D Bölümüm bilgisayar prog.Bilgisayar mühendisliğine geçmek istiyorum uzaktan eğitim 285 puan lazım bana:D .Geçen sene kpss yi kazandım 88 puanla ilk atamada atandım.Şimdide mühendisliğe geçmek istiyorum bakalım inşaAllah olur.Ama mat bende çok kötü kpssde mat yapamadım ama türkçem fulldü

Kızlar ben bu sene dershaneye yazılmıştım ücretnide ödememe rağmen bıkkınlık geldiği için derslere giremedim.İlk kez girdim dgsye Zaten çalışamadığım içinde berbat geçti 243 aldım:D Bölümüm bilgisayar prog.Bilgisayar mühendisliğine geçmek istiyorum uzaktan eğitim 285 puan lazım bana:D .Geçen sene kpss yi kazandım 88 puanla ilk atamada atandım.Şimdide mühendisliğe geçmek istiyorum bakalım inşaAllah olur.Ama mat bende çok kötü kpssde mat yapamadım ama türkçem fulldü
bacımmm inşallah olurrr bu yıl... evet dershane mantığı banada tersss helede çalışınca çok çok zorrr... bende bu yıl okulu halledersem giricem bakayım kaç alıcam çalışabilicemmi oda meçhulll... kaç puan almam gerekiyor onun bile farkında değilim anlayacağın belirsizliklerle dolu 1 koca yıl bekliyorum bakayımmmm....
bende de türkçe kötüüü türkçeyi zaten hızlı ve doğru yapabilsemmmm ohoooooooooooooooo

TAMAM SAYFANIZA ABONE OLUCAMMM... İNŞALLAH BENDE YARARLANIRIM :) vede belki yardımcıda olurum belli mi olur bacım...
benide eklerseniz sevinirim ;) görüşürüzz
hangi kaynaktan yararlanmak mantıklı yoksa şimdilik internet üzerinden mi çalışmalıyız

Yararlı olmanı yürekten diliyoruz canım :) Ben evde matematik kitabımdan çalışıyorum şimdilik. Geçen sene video seyrederek çalışıyordum, onun da faydasını gördüm. Önce kitabımı bitireyim de, belki daha sonra ben de videolara geçerim.

Ben aslında birkaç yıldır, evde kafama göre takılarak çalıştım. Bakalım bu sene neler olacak.

Hoşgeldin yekta. kpss ile atanmana sevindim, sen de bize kpss deneyimlerini anlatırsın, olmaz mı :)

Hoşgeldin yekta. kpss ile atanmana sevindim, sen de bize kpss deneyimlerini anlatırsın, olmaz mı :)

Hoşbulduk canım.
Kpss de tarihi yazarak çalışmanızı ve 2-3 kere konuları baştan sona tekrar etmenizi öneririm.Konu çalışmanın dışında konunun peşine hemen soru çözün ve hergün en az 1 deneme çözün.Son zamanlar az kaldı deyip sakın bırakmayın ne yapılıyorsa en sonlarda yapılıyor ben son 2 ay günde 3 deneme çözüyordum ve tekrar ediyordum sürekli.Vatandaşlığı en sona bırakmanızı tavsiye ederim

Yararlı olmanı yürekten diliyoruz canım :) Ben evde matematik kitabımdan çalışıyorum şimdilik. Geçen sene video seyrederek çalışıyordum, onun da faydasını gördüm. Önce kitabımı bitireyim de, belki daha sonra ben de videolara geçerim.

Ben aslında birkaç yıldır, evde kafama göre takılarak çalıştım. Bakalım bu sene neler olacak.
hmmmmm :) ciddi bir kaynak almak gerekkk

Hoşbulduk canım.
Kpss de tarihi yazarak çalışmanızı ve 2-3 kere konuları baştan sona tekrar etmenizi öneririm.Konu çalışmanın dışında konunun peşine hemen soru çözün ve hergün en az 1 deneme çözün.Son zamanlar az kaldı deyip sakın bırakmayın ne yapılıyorsa en sonlarda yapılıyor ben son 2 ay günde 3 deneme çözüyordum ve tekrar ediyordum sürekli.Vatandaşlığı en sona bırakmanızı tavsiye ederim

Anladım. Kpss'ye önlisans mezunu olarak girdin, değil mi?
Bir de sınavdaki doğru ve yanlışlarını paylaşabilir misin, merak ettim?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]DGS MATEMATİK KONULAR

[/TD]
[TD]:nazar::nazar:BİTİRENLER:nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doğal Sayılar ve Tam Sayılar[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rasyonel Sayılar[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denklem ve Eşitsizlik[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlak Değer[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Basamak Kavramı ve Taban Aritmetiği[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bölünebilme Kuralları[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Obeb-Okek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Üslü Sayılar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Köklü Sayılar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çarpanlara Ayırma ve Özdeşlikler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oran-Orantı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ortalamalar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sayı ve Kesir Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yaş Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüzde Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karışım Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşçi Havuz Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hareket Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Grafik Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kümeler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fonksiyon[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşlem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Modüler Aritmetik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Permütasyon,Kombinasyon ve Olasılık
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba kızlar,

Yukarıdaki gibi bir tablo oluşturdum. Ben bu aralar ders çalışamıyorum, sağlık sorunlarım var :( Siz benim gibi yapmayın, bol bol çalışın :)

Ayrıca, ben matematiğe ağırlık veriyorum. Kaynak kitabım Karekök yayınları "Matematik Sıfır".

Haydi, sizler de yazın. Ne çalışıyorsunuz, hangi konuları bitirdiniz. İsterseniz Türkçe ve kpss de diğer dersler için de tablo yapabiliriz.
Topiği sessiz bırakmayalım, çözemediğimiz soruları da yazalım, daha iyi olur :24:

Evet önlisans olarak girdim türkçe 29 doğru 1 yanlış matematik 13 Doğru 3 Yanlış tarih 21 doğru 8 yanlış coğrafya 15 doğru 3 yanlış güncel konular vatandaşlık felan 11 doğru 1 yanlış

Hangi derse ağırlık vereceksin? Ona göre kaynak araştırması yapmak lazım :)
banaaa türkçe lazım bacımmmm türkçeyi hızlı çözersem matematiği hallederimmm inşallah.... nelere bakayım bilmiyorum 1 tane dgs sorularnı bile indirip bakmışlığım yok acabaa bitermi bu yıl okul tabi yüksek puanlaaa meçhullll ufff puffff

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]DGS MATEMATİK KONULAR

[/TD]
[TD]:nazar::nazar:BİTİRENLER:nazar::nazar:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Doğal Sayılar ve Tam Sayılar[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rasyonel Sayılar[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Denklem ve Eşitsizlik[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mutlak Değer[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Basamak Kavramı ve Taban Aritmetiği[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bölünebilme Kuralları[/TD]
[TD]AsiNaz[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Obeb-Okek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Üslü Sayılar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Köklü Sayılar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Çarpanlara Ayırma ve Özdeşlikler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Oran-Orantı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ortalamalar[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sayı ve Kesir Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yaş Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yüzde Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Karışım Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşçi Havuz Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hareket Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Grafik Problemleri[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kümeler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Fonksiyon[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İşlem[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Modüler Aritmetik[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Permütasyon,Kombinasyon ve Olasılık[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba kızlar,

Yukarıdaki gibi bir tablo oluşturdum. Ben bu aralar ders çalışamıyorum, sağlık sorunlarım var :( Siz benim gibi yapmayın, bol bol çalışın :)

Ayrıca, ben matematiğe ağırlık veriyorum. Kaynak kitabım Karekök yayınları "Matematik Sıfır".

Haydi, sizler de yazın. Ne çalışıyorsunuz, hangi konuları bitirdiniz. İsterseniz Türkçe ve kpss de diğer dersler için de tablo yapabiliriz.
Topiği sessiz bırakmayalım, çözemediğimiz soruları da yazalım, daha iyi olur :24:
asinaz bacım merhabaaa ellerine yüreğine sağlık bacım.... bu arada sağlık sorunlarım var demişin allahım acil şifalarnı versin... ben varken topic sus pus olmaz merak etme:) kendi kendime konuşurum yinede susmammm :)

bu aradaaa matematik adına yardımcı olmamı isterseniz her daim yardım etmek isterim... inşallah güzel bereketli çalışkan bir topicmiz olur ben bir kaç kişiyi davet edecem buraya iznin olursa bilemiyorum dgs ye gireceklermi ama ben çağıramdaa onlar gelirse ne mutlu...
tekrarr acil şifalar bacım görüşürüz:16:

Evet önlisans olarak girdim türkçe 29 doğru 1 yanlış matematik 13 Doğru 3 Yanlış tarih 21 doğru 8 yanlış coğrafya 15 doğru 3 yanlış güncel konular vatandaşlık felan 11 doğru 1 yanlış

Türkçe'de güzel bir sonuç çıkarmışsın, dediğin gibi 88 puan almanda etkisi büyük :))
İnşallah bu sene de DGS fatihi olursun :)

banaaa türkçe lazım bacımmmm türkçeyi hızlı çözersem matematiği hallederimmm inşallah.... nelere bakayım bilmiyorum 1 tane dgs sorularnı bile indirip bakmışlığım yok acabaa bitermi bu yıl okul tabi yüksek puanlaaa meçhullll ufff puffff

asinaz bacım merhabaaa ellerine yüreğine sağlık bacım.... bu arada sağlık sorunlarım var demişin allahım acil şifalarnı versin... ben varken topic sus pus olmaz merak etme:) kendi kendime konuşurum yinede susmammm :)

bu aradaaa matematik adına yardımcı olmamı isterseniz her daim yardım etmek isterim... inşallah güzel bereketli çalışkan bir topicmiz olur ben bir kaç kişiyi davet edecem buraya iznin olursa bilemiyorum dgs ye gireceklermi ama ben çağıramdaa onlar gelirse ne mutlu...
tekrarr acil şifalar bacım görüşürüz:16:

Çok sağolasın canım. Valla bu genç yaşta bir değil iki değil, bayağı sağlık sorunum var:(

dgs ile ilgili dikeygecis.org diye bir site var, ordan istediğin her bilgiyi bulabilirsin. Ayrıca topiğimize istediğin üyeyi davet edebilirsin, çok iyi olur valla :21::21:

Ve matematik sorularıyla ilgili yardımını isteyebilirim. Matematik, türkçe, tarih, coğrafya derken topiğimizi hareketlendiririz.

Türkçe'de güzel bir sonuç çıkarmışsın, dediğin gibi 88 puan almanda etkisi büyük :))

Amin güzelim ağzında bal damlıyor yaa bakalım bu sene naparız artık :))

Çok sağolasın canım. Valla bu genç yaşta bir değil iki değil, bayağı sağlık sorunum var:(

dgs ile ilgili dikeygecis.org diye bir site var, ordan istediğin her bilgiyi bulabilirsin. Ayrıca topiğimize istediğin üyeyi davet edebilirsin, çok iyi olur valla :21::21:

Ve matematik sorularıyla ilgili yardımını isteyebilirim. Matematik, türkçe, tarih, coğrafya derken topiğimizi hareketlendiririz.
allahım şifalar vere bacımmm üzüldüm....
stres yapma(tabi yapmammak kolaysa):34: verdiğin siteye bakcamm çok sağol .. matematik adınada soruları cvblayabilirim inşallh herkes halleder bakalım hayırlı bir sezon diliyorumm.... bizim aöf kızları siteye uğramıyor şu günlerde eylül olsun getirtiim burayaa inşllh

allahım şifalar vere bacımmm üzüldüm....
stres yapma(tabi yapmammak kolaysa):34: verdiğin siteye bakcamm çok sağol .. matematik adınada soruları cvblayabilirim inşallh herkes halleder bakalım hayırlı bir sezon diliyorumm.... bizim aöf kızları siteye uğramıyor şu günlerde eylül olsun getirtiim burayaa inşllh

Bekliyoruz bakalım :))

Amin güzelim ağzında bal damlıyor yaa bakalım bu sene naparız artık :))

:13:

Kızlar, merhaba. Matematik tablomu ilk sayfaya ekledim. Bu arada bir topiğe özendim :)
Mezuniyetlerimizi ve bulunduğumuz şehirleri yazalım mı? Birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.

Kızlar, merhaba. Matematik tablomu ilk sayfaya ekledim. Bu arada bir topiğe özendim :)
Mezuniyetlerimizi ve bulunduğumuz şehirleri yazalım mı? Birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
mezun olmadım amaa yazamm ankara

Back