parsennnnnn:84::84::84::84::84::84::84:
küsme ama yaaaaaaaaaa
bak sana sarı laleler aldım çiçek pazarından
![]()
napıyon beya..
küsmedim sana hiç küsermiyim kızanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
küsme ama yaaaaaaaaaa
![]()
Aynen bnınde bugun 6. Gun ama zor ya bugun bende sitteesliyim
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Daha girmedim tatlım randevu saatim geldi ama bekliyorum
Nerdeee işleri güçleri ünlü çocuklar onlar para ediyor
Evet cnm az kaldı ama zaman ilerlemiyor 6.güne kadar herşey iyi gidiyordu 6.günden sonra zaman durdu ilerlemiyor sanki :106:
Buarada sende tedaviye başladın dimi cnm :26:
ne oluyor orda kuzum,benden habersiz bişey mi yaptınız![]()
elime yazdım bu duayı canım.çok beğendim anlamıda çok güzelmiş yaa...
acaba dövmemi yaptırsam diye düşünmedim degil yani![]()
Aminnnn kuzucummm...Allah razı olsun...En güzel dua kulun kula yaptığı duadır...ınanıyorum ben herkes bı gun melegıne kavusacakAsıl güzel haberler sendeymiş
Çoook sevindim cnm test sonuçların pırıl pırıl tertemiz çıkar inşallahhhhhh
Dualarımda hepiniz varsınız cnm o kadar çok istiyorum ki hamile kalmanızı![]()
:)) ee sen gezinti oldun takip etmedin bizi cicim.. uzun zaman gündüzleri hep gezdin..
perşembe günü yeni tedavime başladımda canım..
![]()
Canım bunu tesbih gıbı cek işin koşaylasır
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
küsme ama yaaaaaaaaaa
![]()
Teşekkür ederim arkadaşlarım daha hala bekliyorum randevu saatim geçti ama giremedim
tatlım ne oldu dr.ne dedi..valla sen bile o kadar gerildin ki.ben de burda aynı durumdayım ay seni düşünmeden edemiyorum.
eeeee sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç:18::18:
ayyy ne oldu çıldırcamm yaaa:18::18::18:
neden yazmıyorsun gerçekten merak ettim ya![]()
Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.
tatlım ne oldu dr.ne dedi..valla sen bile o kadar gerildin ki.ben de burda aynı durumdayım ay seni düşünmeden edemiyorum.
eeeee sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç:18::18:
Iyi gecelerr tatli ruyalar olsunn guzel haberlerle gell insallah
amin canım hepimiz için hayırlısı bakalım
Bilmiyorum ki canım yakın tarihte yaptırmış testlerin varmıydı elinde ?
iyigeceler canımyarın güzel haberlerle gelmen dileğiyle
![]()
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur yaAllah rast getirsin canım. Sana bakmak için girmiştim. Çıkınca hemen yaz nası gecti nooldu..
🌸🌸🌸
Valla ben hiç pozitifi görmedim 19 bile olsa umut var canim kendine iyi bak bebeğin inşallah sımsıkı tutunur.belki geç tutunmustur rahmine allah kerim güzelim
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya![]()
eee imdi kinci günü gittiğinde başalyacak mı tam olarak.peki adetine bir hafta varken bir yumurta olması iyi bişeymi yani çatlama imkanı varmıymış..
Bende başlayalım dersem başlıyacağız. Onlar foliküldeki yumurtayı az çok göre biliyorlar adet olmasan bile canım. Yani yumurta şuan normalde çok çok küçük yani sinyal veriyor