• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.
10. gün:70,95
11.gün:132
12.gün:182,7

Ben dersimi yumurta transferine kadar calistim,kan değerleeini yorumlamaya gelemedim daha.ama artışın güzel içini ferah tut güzelim optum

Günaydın canlarımmm,
Dün testi yaptım tabiki negatif yine bugün 9. günüm
10. gün test yaptır demişlerdi ama ben adet günümü beklicem kan vermek istemiyorummm bi belirti hissedersem giderim kan vermeyee...Olsaydı idrarda çıkardı bence:26: Hayırlısı olsunn bugün hiç bişey yokmuş gibi gezmelere gidicem maraşa biraz kafam dağılsınn yarında piknik ayarladık günler hızlı geçecek Allahın izniyle yeni tedavi için gün saymaya başladım ben. Öpüyorum sizi kahvaltı hazırlayıp yola çıkcaz görüşürzzzzzzzzz:16::16::16:

size inanmıyorum ya idrara mı inanıyorsun ayçiçeği...yarın testini yaptır ne belirtisi belirti diye bi şey yok onu bizler uyduruyoruz ..yeni tedavin 2.çocuugn için olur inş..asıl beni bekliyor yeni tedavi ..

kızlar bu gün ki sonucum 182,7 cıktı.dr aradım dedim bana biraz düşük gibi geldi ama dedim .. yok öyle birşey gayet normal Tekrar bakmana gerek yok dediler. Randevu vericeklermiş. değerlerimi yazayım.

canım hayırlı ugurlu olsun gayet yolunda her sey her gun artmış sonucun artık guzel hayaller kur darısı bizleirn basına ...keyfine bak..

size inanmıyorum ya idrara mı inanıyorsun ayçiçeği...yarın testini yaptır ne belirtisi belirti diye bi şey yok onu bizler uyduruyoruz ..yeni tedavin 2.çocuugn için olur inş..asıl beni bekliyor yeni tedavi ..

Yanlış hatırlamıyorsam senin değerin 19 du dimi tekrar test yaptın mi canim asıl senin daha umutlu olman lazim.yanlış hatirliyorsam affet;((

Ayyy canım benım badı hayırlı olsun darısı başımıza Rabbım tamamına erdırsın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Yanlış hatırlamıyorsam senin değerin 19 du dimi tekrar test yaptın mi canim asıl senin daha umutlu olman lazim.yanlış hatirliyorsam affet;((

doğru canım 19..ama umidim yok cok dusuk degil mi bazen umıtleniyorum ama bazen karamsarım..dun hastanem aradı hemen pozitif dediler biizm için bi de tebrik ettiler ben dusuk dedim ama pazartesi yineleyin ilaçlara devam edin bizce iyi dediler kafam ondan karıştı ama bekliyorum allahın takdiri artık sonucum zaten olumsuza hazırım haziranda yeniden baslarım..

doğru canım 19..ama umidim yok cok dusuk degil mi bazen umıtleniyorum ama bazen karamsarım..dun hastanem aradı hemen pozitif dediler biizm için bi de tebrik ettiler ben dusuk dedim ama pazartesi yineleyin ilaçlara devam edin bizce iyi dediler kafam ondan karıştı ama bekliyorum allahın takdiri artık sonucum zaten olumsuza hazırım haziranda yeniden baslarım..

Valla ben hiç pozitifi görmedim 19 bile olsa umut var canim kendine iyi bak bebeğin inşallah sımsıkı tutunur.belki geç tutunmustur rahmine allah kerim güzelim

canımm cok sevindimm. Gözün aydınnn :emir_bebek:

tamam işte artık rahat ol lütfen gözün aydın :52:
Ne bileyim rahatlıyamıyorum yaa hayırlısıyla bir keseyi görseydik. Bi kalp atışlarını duysaydık
hayırlısı canım benim rabbim kucagına almayı nasip etsin darısı bizim basımıza inşallah benimde düzenli bi sekilde yukselir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım in birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.
Guzel cnm degerin.rahatla artıkk..
rahatlıycam inş 8 mayısa çağırdılar muayane için cok değilmi gün olarak...
Ben dersimi yumurta transferine kadar calistim,kan değerleeini yorumlamaya gelemedim daha.ama artışın güzel içini ferah tut güzelim optum
inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.
canım hayırlı ugurlu olsun gayet yolunda her sey her gun artmış sonucun artık guzel hayaller kur darısı bizleirn basına ...keyfine bak..

Amin canım inş. dediğim gibi işte hayırlısıyla birde kesyi göreydik daha rahat oluruz inş.

Bugün sağlık ocağına gittim ordaki doktor bana fulyayı öncerdi bende bahceci umut tüp bebek merkezine gidiyorum İnşallah gerek kalmaz başka merkeze gitmeye :26:

aminnnn cnm gerek kalmazzzz...senın soncuna az kaldı demı...kaç zamandır gıremedım ama hep gırdım okudum:16::16:

kızlaaarrrr tunaydınnnn....sizleri çoookkkk özledimmm...nasılsınız bakalımmm...guzel haberler var galıbaaa:16::16::16:

Ne bileyim rahatlıyamıyorum yaa hayırlısıyla bir keseyi görseydik. Bi kalp atışlarını duysaydık

amin canım in birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.

rahatlıycam inş 8 mayısa çağırdılar muayane için cok değilmi gün olarak...

inşallah hayırlısıyla böyle devam eder.

Amin canım inş. dediğim gibi işte hayırlısıyla birde kesyi göreydik daha rahat oluruz inş.

Ben 21nisanda ogrendim.30 nisanda ultrason icin cagirdi.

cnm tebrıkk ederımmm:nazar::nazar::nazar:...Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn:16::16::16:...bizlere de dua et cnm...Hamişlerin duası kabul olurmuss:16::16::16:...

5 dk sonra doktorun yanına gireceğim işlerimin rast gitmesi için lütfen bana dua edin.

5 dk sonra doktorun yanına gireceğim işlerimin rast gitmesi için lütfen bana dua edin.

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm benım...merakla beklıom kuzummm hayırlı haberlerle gelıceksın inşaAllahh:16::16::16:

cnm tebrıkk ederımmm:nazar::nazar::nazar:...Rabbim kucagına almayı nasip etsinnn:16::16::16:...bizlere de dua et cnm...Hamişlerin duası kabul olurmuss:16::16::16:...
her zaman her vakit dualarımdasınız sizde beni unutmayın
Ben 21nisanda ogrendim.30 nisanda ultrason icin cagirdi.
beni nerdeyse 12 gün sonra çağırıyor neden acaba herşey yolunda diyorlar ama
Ayyy canım benım badı hayırlı olsun darısı başımıza Rabbım tamamına erdırsın

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
amin canım in ş rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş.
canımm cok sevindimm. Gözün aydınnn :emir_bebek:

tşkler canım .. inş keseyide görürüz bide kalp atışlarını duyarız ohh deriz inş.

Back
X