• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
napıyım hayatım ya evde zaman geçmiyor,havalarda ısındı.bizim evin önünde çardak var komşularla orda takılıyoruz bayadır..arkadaşalra kahve içmeye gidiyorum onlar geliyorlar(malum rejimdeyiz ya sadece kahve):9::9::9::9:gezintilerimiz devam edecek sanırım.en büyük korkum transferden sonra o sıcak havalarda eve tıkılmak yaaa..inşallah seninde benimde sorunsuz geçerde normal hayatımıza en kısa zamanda döneriz canım..:26::26:
hayırlı uğurlu olsun tatlım.sonunda iki tane bebişin olsun inşallah..:48::48::48::48::48:

ayy ne güzel.. çardak bahçe kahve derken aklım kaldı oralarda..
biz İstanbulda evlere tıkalı yaşıyoruz ne yazıkki..

sağol canım güzel dileklerin için inşallah ikimizde güzel sonuçlar alacağız.. ikizz mii ne güzel olur ikiz kızım olsaa.. evde üçlü kadın koalisyonu kurardık eşimde halt ederdi:)
çok öptüm canım..

Son düzenleme:
Canım şimdi çıktım. Doktor çok güler yüzlü, epey vakit ayırdı. Adetime 1 hafta var bir yumurta gördü ama değişebilir dedi. İnofolic verdi. Adetimin 2. Günü gene gideceğim. İnşallah çoğalır.

canımm daha adetine var.. inşallah bu süreçte en az 4-5 tane daha olacak. ben senden çok umutluyum bu defa.. kürlerine ilaçlarına tam gaz devam et bakalım..

zaten adetin ikinci günü iğnelere başalmayacakmısın sen.biosteron ne oldu bırak mı dedi:53:

Pazar günü zaten bitiyor o ilaç bitince başlıcam inofoliğe. Adetle birliktede iğnelere başlıcam canım benim.

kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı

kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı

ne diyeceğimi bilemiyorum.nasıl teselli edilir bilmiyorum inanki.ama yıkılma dimdik ayakta dur.ameliyatını ol sonra tekrar dene canım benim.histeroskopiyide rahimde yapışıklık polip miyom falan varmı diye bakıyorlar.korkulacak bişey değil yani canım.üzülme:54:

kaç kere denedin ki böyle dedin desto?allah kerim tabi de zor bu degerle okuyorum da istisnalar 1 .2 tane..sizin problem ne su an test gunu mu bekliyorsun?

Rahim ağzında egrilik vardı düzeltildi biz tek sorun bu sanarken sonra bir tupum sismis,amh değerim düşükmüş drun dediği yumurta kalitem kötüymus.aşılama felan denedik bu ilk tüp bebek denememdi.test günüm pazartesi ama dun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.geneldede doğru çıkıyor o test.yaş da 33

Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya:5:
Guzel haberlerinin devami gelsin tatlim..insallahh uc tane bes tane ama en onemlisii guclu kuvvetlii yumurtalarin olsun..rabbim emeklerini bosa cikarmasin cicim

Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya:5:

Canim isterse 50 tane yumurtan olsun sadece bir tane olsa bile yeter.hicccccccccccc aklina takma stres yapma...çok güzel kaliteli yumurtaların olsun insallah

Rahim ağzında egrilik vardı düzeltildi biz tek sorun bu sanarken sonra bir tupum sismis,amh değerim düşükmüş drun dediği yumurta kalitem kötüymus.aşılama felan denedik bu ilk tüp bebek denememdi.test günüm pazartesi ama dun erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.geneldede doğru çıkıyor o test.yaş da 33

aman benim amh yuksek de ne oldu sanki 1 embriyo lazım zaten..şişen tupu duymamıştım canım o nasılmış?
asılama ben hiç denemedim..benim de rahim t..su an kaçıncı gun embriyosu transfer edildi kaç hucreli 1tane mı,dondurdugun var mı?aynı yastayız..rahim agzı egriliği neye yol açıyormuş bana dikiş atılabilir gebelikte sana dedi doktorum sana da mı?

yani sen bu ay başlamasan çok yumurtan olamayacağı içinmi başlamayacaksın..
ama ilaç güzele benziyor hem ymurta çoğaltıcıymış hemde folic miş.çoğalır inşallah canım

Büyük ihtimalle başlarım canım, çünkü diğer aylar daha iyi olacak diye bir şey yok belki daha bile kötü olabilir bir tane olsa bile başlamalıyım. Sen ilaca mı baktın ne işe yarar diye?

canımm daha adetine var.. inşallah bu süreçte en az 4-5 tane daha olacak. ben senden çok umutluyum bu defa.. kürlerine ilaçlarına tam gaz devam et bakalım..

Allah razı olsun canım, inşallah dediğin gibi olur bende sana yazacaktım ama iletini bir türlü bulamadım sabahatan beride birşey yemedim arabadaydım da arbada birşey okurken çok kötü oluyorum miğdem çok bulandı o yüzden bulup yazamadım kusuruma bakma.

Allah razı olsun canım, inşallah dediğin gibi olur bende sana yazacaktım ama iletini bir türlü bulamadım sabahatan beride birşey yemedim arabadaydım da arbada birşey okurken çok kötü oluyorum miğdem çok bulandı o yüzden bulup yazamadım kusuruma bakma.

canım yaa ben okudum işte genelden öyle şeymi olur ne kusuruuu kızarım haaa
canım şimdi bi yemek ye kendine gelll..
:16::16::16::16:

Ben 3. Denememde olmustum polip vardı ve olumlu kızım oldu o tedavıden inşallah senınde olcak

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Guzel haberlerinin devami gelsin tatlim..insallahh uc tane bes tane ama en onemlisii guclu kuvvetlii yumurtalarin olsun..rabbim emeklerini bosa cikarmasin cicim

Amin canım benim hepimiz için her şey güzel olsun kolay olsun inşallah

Canım tedavın hayırlı olsun inşallah hayırl basla saglıkla bebışini kucagına al rabbım yar ve yardımcın olsun

💗👶💗

Canim isterse 50 tane yumurtan olsun sadece bir tane olsa bile yeter.hicccccccccccc aklina takma stres yapma...çok güzel kaliteli yumurtaların olsun insallah

Amin canım benim inşallah dediğin gibi olur inşallah

amh değerin kaçmış cnm.. dur bakalım en hassas idrar testine bile güvenim yok benim.. yarın bakarsın güzel bi değerle dönersin..

çok geçmiş olsun.. inşallah bu son negatifin olurr..

Aynı gıkırdeyım 11 tane toplandı 7 si döllendi elimde ıkı tanr kaldı önemlı olan sonucta eınde 1 olsun kalıtelı olsun senın olsun dogsun

💗👶💗

Back
X