• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım tedavın hayırlı olsun inşallah hayırl basla saglıkla bebışini kucagına al rabbım yar ve yardımcın olsun

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Amin canım çok teşekkür ederim

kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı

İlk negatiften sonra dr.benden istedi cnm hem histereskopi hem tromboli testi.sonuçta rahimde polip varmış histereskopi ile temizlendi vede pıhtılaşma sorunuda çıktı.görünürde sebepsizdi ama bence sebepsiz diye birşey yok sadece araştırılıp bakılması lazım.mayısda da buz bebeklerimi alıcam bakalım tutacakmı.biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış

Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya:5:

İnşallahh canım.. Sen rahat ol stres olma bak herşey tıkır tıkır olcak.. Hayırlı olsun şimdiden..

🌸🌸🌸

Pozitifi görenler arkadaşlarım ilk gün belirtileriniz nelerdi.benimkonduğu gün ve dün ilk gün solum sızladı.bugün ikinci gün kasık geneli hafif tatlı tatlı gaz sancısı gibi.göğüslerim acıyo dokununca.

Esila senin belirtin var mıydı.öksürükten öldüm bu arada.

Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya:5:

ben anlamadım :50:
şimdi bana dr dogum kntrol hapı verdi 2 ilaç kaldı biticek bırakcam
mayıs başı adet olucam gelirse
hap kullandıgım için benim yımırtam olmucak mı
yada ne olcAK hiç anlamadım ben :50:
adetine 1,5 hafta varmış o yumurtalar adetle atılmıcak mı zaten :44::44::44:
kafam karıştı cidden:32:

napıyon beya..
küsmedim sana hiç küsermiyim kızanım:34::34::119::119::119:

kuzummmmmm:16::16::16::16:
ne kaçtın hemen bakim gece
pek sabırsız çıktın sen :34:

amh değerin kaçmış cnm.. dur bakalım en hassas idrar testine bile güvenim yok benim.. yarın bakarsın güzel bi değerle dönersin..

çok geçmiş olsun.. inşallah bu son negatifin olurr..

Amh 1.1 drum düşük dedi.iki çocuk dusunuyorsan önünde 5 yılın var dedi.malum zaman da su gibi geciyor

aman benim amh yuksek de ne oldu sanki 1 embriyo lazım zaten..şişen tupu duymamıştım canım o nasılmış?
asılama ben hiç denemedim..benim de rahim t..su an kaçıncı gun embriyosu transfer edildi kaç hucreli 1tane mı,dondurdugun var mı?aynı yastayız..rahim agzı egriliği neye yol açıyormuş bana dikiş atılabilir gebelikte sana dedi doktorum sana da mı?

Canim benim 3. Gün embriyosuydu 10 hucreli.bir tane donduruldu.rahim egriligi hsg filminde çıktı.ben adanada yim burda turan çetin tüp bebek merkezinde histereskopi oldum şimdi rahimle ilgili bi sıkıntım kalmadı.ama tüp sis olunca içinde su birikip rahime doğru akarmis bu da çocuğun tutunmasini engellermis.bi tüp bebek deneyelim olmazsa tüpü alırız dedi dr.ama ben pek taraftar değilim yumurtalık rezervini azaltır diye

aman benim amh yuksek de ne oldu sanki 1 embriyo lazım zaten..şişen tupu duymamıştım canım o nasılmış?
asılama ben hiç denemedim..benim de rahim t..su an kaçıncı gun embriyosu transfer edildi kaç hucreli 1tane mı,dondurdugun var mı?aynı yastayız..rahim agzı egriliği neye yol açıyormuş bana dikiş atılabilir gebelikte sana dedi doktorum sana da mı?

Ben hsg çektirmeye gittiğimde dr ilacli suyu vermiş ama rahim eğri olduğundan su bile gidememiş(anestezili olmuştu). Yani spermler vajinadan giremiyorlar.tüp bebektede rahim içine embriyoyu transfer edemezlerdi.böyle bi sıkıntı yaratıyordu iste

merhaba kızlar 2. tedavimi oldum transferim 22 nisanda oldu zaman geçmiyo çok merak ediiyorum benim gbi bekleyen var mı?:31::31::31:

Ben 3. Denememde olmustum polip vardı ve olumlu kızım oldu o tedavıden inşallah senınde olcak

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

benimde bir polipim varmış ilk tedavmi olucam
11 nisanda histeroskopi oldum polip çıktı bende de
şimdi kendimce meğer polipten olmamış 4 senedir bebeğim diyorum
oysa laporoskopide olmuştum ama demek bakmamışlar güzelce hiç:50:
nasip kısmet bakalım
inşallah tedavilerimiz vesilelerimiz olur :16:

Amh 1.1 drum düşük dedi.iki çocuk dusunuyorsan önünde 5 yılın var dedi.malum zaman da su gibi geciyor

ayyy benimde 2011 de 1.15 çıkmıştı şuan yıl 2014
bu zamana kdr düşmüştür 1 in altına yaaaaaaa :18::18::18:
ayy bi fena oldummm şimdi :5:

merhaba kızlar 2. tedavimi oldum transferim 22 nisanda oldu zaman geçmiyo çok merak ediiyorum benim gbi bekleyen var mı?:31::31::31:

hayırlı olsun tedavin
inşallah sonucunda güzel olur Allah ım yüzünü güldürsün bu sefer :16:
senin gibi bekleyen çok fazla arkadaşımız var illaki denk gelirsin :34:

hayırlı olsun tedavin
inşallah sonucunda güzel olur Allah ım yüzünü güldürsün bu sefer :16:
senin gibi bekleyen çok fazla arkadaşımız var illaki denk gelirsin :34:

saol canım inşallah benim gibi bekleyen herkez olumlu sonuçlar alsın inşalllah... oturup kafa yormakla olmuyo sürekli belrti arıyorum :18::18::18:

ne diyeceğimi bilemiyorum.nasıl teselli edilir bilmiyorum inanki.ama yıkılma dimdik ayakta dur.ameliyatını ol sonra tekrar dene canım benim.histeroskopiyide rahimde yapışıklık polip miyom falan varmı diye bakıyorlar.korkulacak bişey değil yani canım.üzülme:54:

saol canım desteğin için ne yapalım allah neyi uygun görüyorsa ondan gelen herşeye razıyız rabbim büyüktür benimde sebebei bilinmeyen kısırlık olduğu için ameliyat ol diyorlar hayırlısı artık ne diyeyim

Back
X