- 3 Ekim 2013
- 8.390
- 880
- 248
- 34
canım yaa ben okudum işte genelden öyle şeymi olur ne kusuruuu kızarım haaa
canım şimdi bi yemek ye kendine gelll..
![]()
Canım benim sağol bende şimdimonu yapıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaa ben okudum işte genelden öyle şeymi olur ne kusuruuu kızarım haaa
canım şimdi bi yemek ye kendine gelll..
![]()
Canım tedavın hayırlı olsun inşallah hayırl basla saglıkla bebışini kucagına al rabbım yar ve yardımcın olsun
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
kızlar herkese hayırlı günler olsun doktordan şimdi geldim elde var koca bir sıfır yani negatifmiş 3.kere denediğim için histeroskopi diyorlar bundan sonra onu yaptırmam lazımmış ondan sonra tüp bebek yaptırmam lazımmış bilmiyorum zaten şuan düşünmüyorum hem maddi hem manevi zor bu süreş allah kısmet ederse sonbar kışa doğru hastanemide değiştiricem histeroskopi olup başarı elde eden varmı
Eagl3 şimdi doktordan geliyom canım. İkizlerim olcak ağlıyorum allahım herkese nasip et yalvarırım... Ikizlerimiz gördüm geldim. Eki Görüntüle 1086577
🌸🌸🌸
Tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.darısı bizlere.
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya![]()
Aminnnn kuzucummm...Allah razı olsun...En güzel dua kulun kula yaptığı duadır...ınanıyorum ben herkes bı gun melegıne kavusacak....
pazartesi olsa sonrası çabuk gelir..
evet başladım cnm.. bakalım hayırlısı diyorum ben artık..![]()
Kızlar doktordan çıktım çok iyi bir doktor içime sindi. Bir tane yumurta gördü ama adetime daha nerdeyse 1, 5 hafta var değişe bilir dedi. Inogolic içecekmişim. Adetin 2. Günü gideceğim gene, inşallah en azından 3 tane olur ya![]()
napıyon beya..
küsmedim sana hiç küsermiyim kızanım:119::119::119:
amh değerin kaçmış cnm.. dur bakalım en hassas idrar testine bile güvenim yok benim.. yarın bakarsın güzel bi değerle dönersin..
çok geçmiş olsun.. inşallah bu son negatifin olurr..
aman benim amh yuksek de ne oldu sanki 1 embriyo lazım zaten..şişen tupu duymamıştım canım o nasılmış?
asılama ben hiç denemedim..benim de rahim t..su an kaçıncı gun embriyosu transfer edildi kaç hucreli 1tane mı,dondurdugun var mı?aynı yastayız..rahim agzı egriliği neye yol açıyormuş bana dikiş atılabilir gebelikte sana dedi doktorum sana da mı?
aman benim amh yuksek de ne oldu sanki 1 embriyo lazım zaten..şişen tupu duymamıştım canım o nasılmış?
asılama ben hiç denemedim..benim de rahim t..su an kaçıncı gun embriyosu transfer edildi kaç hucreli 1tane mı,dondurdugun var mı?aynı yastayız..rahim agzı egriliği neye yol açıyormuş bana dikiş atılabilir gebelikte sana dedi doktorum sana da mı?
Ben 3. Denememde olmustum polip vardı ve olumlu kızım oldu o tedavıden inşallah senınde olcak
Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗
Amh 1.1 drum düşük dedi.iki çocuk dusunuyorsan önünde 5 yılın var dedi.malum zaman da su gibi geciyor
merhaba kızlar 2. tedavimi oldum transferim 22 nisanda oldu zaman geçmiyo çok merak ediiyorum benim gbi bekleyen var mı?![]()
hayırlı olsun tedavin
inşallah sonucunda güzel olur Allah ım yüzünü güldürsün bu sefer
senin gibi bekleyen çok fazla arkadaşımız var illaki denk gelirsin![]()
ne diyeceğimi bilemiyorum.nasıl teselli edilir bilmiyorum inanki.ama yıkılma dimdik ayakta dur.ameliyatını ol sonra tekrar dene canım benim.histeroskopiyide rahimde yapışıklık polip miyom falan varmı diye bakıyorlar.korkulacak bişey değil yani canım.üzülme![]()