ne yaparım bılıyon mu beşiğin birini benım yattığım tarafa koyarız diğerini eşimin tarafına..
aa tek başıma 2 tane bebiş bakamam ki cnm
Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum
Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum
aklıma bu şekilde bişi düşüneceğin geldilakin o minnak bebeler meme ister şekerim o da kocacında yok...yani süt üretimi yok
yeni doğmuş bebek tamamen anneye bağımlı baba pışpışlayıp bakamaz pek sana kalmış yani
Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz?
PKO+Varikosel
Deneme : Yok
Merkez : Bahçeci Fulya
Tedavi Zamanı : Şubat
Aşama : Şubat ayı renglisine kadar ilaç tedavisi
Bol hamişli sayfa olur inş.[MENTION][/MENTION]
Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz?
PKO+Varikosel
Deneme : Yok
Merkez : Bahçeci Fulya
Tedavi Zamanı : Şubat
Aşama : Şubat ayı renglisine kadar ilaç tedavisi
Bol hamişli sayfa olur inş.[MENTION][/MENTION]
hoşgeldin tatlım
bir pko lu daha
hemen ekliyorum listemize son aşama olarakta hamileeeee diye yazmak nasip olsun inşallah
haklısınn cancazımmmm..
bu da demek oluyor ki bize uyku yokk rahat yok
anaların hakkın ödenir mi ya..gözümde canladı da şimdiiiiiii zor valla
hoşbulduk canım. Amin cümlemizin ilk ve son olur inş. Bu arada 28 yaşındayım.
arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
kızlar ben geldım..bu cadıdan fırsat bulup gelemıyorum malesef..
arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin
annelerin hakkı ödenmez tabii..
iki paşam var benim kardeşimin küçük adamları onların bebeklik hallerini hatırlıyorum şimdi çok zordu cidden..
ama zor olsada istiyorum bananeeeee:84::84::84::84:
Yaaaa kızlar ne güzel kaynatıyorsunuz ben gömüldüm işlere kıskan yaptım vallaaaa bu ne be ayrılın bakim biraz öyle vır vır vır yazık anacım gözlerimize eski sayfaları okumaktan son sayfalara geçemiyoruz
kızlar ben geldım..bu cadıdan fırsat bulup gelemıyorum malesef..
ben senden önce verdim haberi
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin göğşen bey bebesi ya da bebeleri geliyo demek
ama nasıl 7.gün test yap dedi anlamadım yaw
Allah bağışlasın canımmmmm...Zor ama güzel dimi yaaaa...
Allah istediğini versin kız sanaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?