2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ne güzel bir karışıklık olmuş ama dediğin gibi erkenden öğrendin bekleme gerilimine kapılmadan güzel haberi aldın çok şükür..
bi dahaki testi asıl test günündemi yaptırcan..

canımmmm tebrıklerrr ayy cok sevındımm yaa

:119: :119: :119:
:118::118::118::118:

:119: :119: :119:
:118::118::118::118:
darısı rabbimin izniyle başınıza kızlar.bakın size neler dicem.transfer günü çok sıkışık gitmedim 1 saat sonra kalktım markete gittik alışveriş yaptık taksiyle eve gittik.1 .gün sadece wc ye kalktım ertesi gün sabah sağlık ocağına gidip iğnemi oldum gelir gelmez duşumu aldım namazıma başladım ( allahtan başka kimse yardımcı olamaz bu zamanda bize çünkü o yüzden duş için günlerce beklemedim valla ) tabiki yatağım açıktı ama namaz abdest yemek için kalkıyordum.ama en önemlisi elli kere uyarmalarına rağmen kabız oldum.hemde 1 hafta çıkamadım.gaz kabızlık sancılar ağlicaktım nerdeyse ya..ne ananas yedim ne suyunu içtim ne kuruyemiş ne özel bişey neyse oydu günlerce.en önemlisi sabrettim ve inandım.çok şükür.sadece rahat olun takmayın kızlar

Hamile haberleri almak ne kadar güzel. Dünde 2. kez teyze olacağımı öğrendim. İnsan daha da heyecanlanıyor. Bu şubat gelir mi şimdi

ne güzel bir karışıklık olmuş ama dediğin gibi erkenden öğrendin bekleme gerilimine kapılmadan güzel haberi aldın çok şükür..
bi dahaki testi asıl test günündemi yaptırcan..

evet iyikide böyle olmuş yok 2 günde bi tekrarla test gününe kadar böyle devam et dedi göğşen bey.

Hamile haberleri almak ne kadar güzel. Dünde 2. kez teyze olacağımı öğrendim. İnsan daha da heyecanlanıyor. Bu şubat gelir mi şimdi

ayy ne güzel yaa demek 2.kez teyze olcaksın aynı benim gibi teyze olmak başka bişi yaaa sağlıkla gelsin kuzunuz

ayy hadi hayırlı olsun...çok sevindim. darısı başımıza :)

Hoşgeldin yasemin aramıza, ben de bahçeciye gidiyorum Aytun hanımın hastasıyım. senin doktorun kim?

Aral beye tada kaan bozkurta gidicem . Ikisi de cok iyiymis bende duydum . Daha 1ayim var karar vermeye :))

arkadaslar isyerinde is arasinda cepten sizleri takip ediyorum hiziniza yetisemiyorummm her baktigimda uc sayfa atiyor:)))

Cok sevindim canim . Ay ne guzel ya gozlerim doldu walla kendim hamileymisim gibi sevindim . Allah tan baska yardim yok dogru diosun . Allah herkese nasip etsin .

valla daha fazla dayanamadım mide koruyucuyu içtim geçti midemdeki pırpırlar rahatladım yaaaa

Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

gözün aydın tatlım Allah tamamına erdirsin canım menim

Kızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…