• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok be gülüm ütüyle bizim aramız düzelmez accık düzelecek gibi ettiydiki bel ağrım olmaaaaz dedi :9::9::9::9::9::9::9::9:

ben ütüyü değiştirince o kadar önyargılı bakmıyorum ütüye meğersem ilk ütümden ne çekmişim ben:27::37:
bel ağrın devam ediyormu peki..

anladım tatlım sende haklısın tabi..
ozaman zamana bırakmaaa bebeğin için çaba sarfet çabala uğraş ve ona kavuş artıkkkkkkkkk ne olurrrrr :16::16::16:

ayy eşin de neden böyle yapıyor cnm yaaa....daha önce çok denediniz diye mi?
kendiliğinden gelmesini herkes ister ama kısmet işte...

tatlım eşim benden çok istiyo evladımızın olmasını daha önce iki kere denedik biri negatif biri kimyasal oldu onlardan öncede bi defa doğal yoldan hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı eşimin istememe nedeni en son gittiğimiz doktor benim kilo vermem gerektiğini yoksa boşuna tüp yaptırmamamızı söyledi eşimde şimdi kilo vermeden tedavi yok diyo haklı aslında aman ne bileyim kafam karışık benim sanki kilolular hamile kalamıyo

kızlarrrr nerdesiniz:51:
merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınalı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah yarın da apartmanda kuran okunuyor..her cuma olduğu gibi..orada dağıtacam..eşimin sonuçları güzel çıkarsa diye kalbimden geçirmiştimm..çok şükür korktuğumuz gerçek olmadı binlerce şükürler olsun Rabbime:16::16::16:
hatunlar bugün nerdeler acaba firardalar resmen gelince hepsini tek ayak üstünde beletcem işte:63::63:
ayy hemen tek ayak üstünde oturdum yazıyorumm:126::126::71::54::54::38::38:
ne var ne yok bebişim:3::3::3:

Son düzenleme:
bebek kıyafetleri hamiş kıyafetlerine bakmak bence çok keyifli bence devam et nolcakki...
benim adım çıkmış bi kere :1: oyuna gidiyo diye ben bazen sardırıyorum o günden abartıyorum her zaman olmuyor ki:1:

evetttt çok keyiflii :1:
olmamış çocuğum için beşik bile seçtimm naberrrrrrrrrr :1:

ben ütüyü değiştirince o kadar önyargılı bakmıyorum ütüye meğersem ilk ütümden ne çekmişim ben:27::37:
bel ağrın devam ediyormu peki..

yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileri :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: belki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim :19::19::19::19::19::19:

ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:

midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki

merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınlaı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah

ayy hemen tek ayak üstünde oturudm yazıyorumm:126::126::71::54::54::38::38:

oooo komşu olmak varmış seninle kahvaltı öğle yemeğinde sende takılırdım akşamada eve geçerdim ayıp artık dimi akşam yemeğinide sana yüklemek olmaz:1: aşuremi yapcan bak aklıma girme kalkar yaparım canım istedi gebeyim neyim :32::32::32::1:
tek ayak üstünde oturdun demek hıımmmm değişik bi şekil olmuş düşündümde çok zorlanırsın cezanı kaldırıyorum:1:

yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileri :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: belki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim :19::19::19::19::19::19:

belliydi zaten bi ilaçla geçeceği ben öyle ne ağrılar çektim aman bebek vardır içmeyim diye diye telef oldum hiç gerek yok bundan sonra bekleme iç nasipte ne varsa onu yaşarız..

ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:

midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki

mide sorunlu bende de ama dediğin gibi bişi yaşamadım hiç:26:

belliydi zaten bi ilaçla geçeceği ben öyle ne ağrılar çektim aman bebek vardır içmeyim diye diye telef oldum hiç gerek yok bundan sonra bekleme iç nasipte ne varsa onu yaşarız..

mide sorunlu bende de ama dediğin gibi bişi yaşamadım hiç:26:

haklısın canım yaaaa bundan sonra beklemeyecem o ağrılar dayanılır gibi değildi inanki

Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum

Kizlarr napiisunuz gece hic uyuyamadim niye derseniz gulmeyin bana kizlar 40 yillik kocam bana koktuuu yatamadim :( o tarafa donemedim gece kalkip pencere acip nefes aldim.sabah kokuyisun uyuyamiyoorum dedim iyi pijamami kirliye atim dedi sabah kokladim pijama deterjan kokuyidu bişey yoktu :)
merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınalı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah yarın da apartmanda kuran okunuyor..her cuma olduğu gibi..orada dağıtacam..eşimin sonuçları güzel çıkarsa diye kalbimden geçirmiştimm..çok şükür korktuğumuz gerçek olmadı binlerce şükürler olsun Rabbime:16::16::16:

ayy hemen tek ayak üstünde oturdum yazıyorumm:126::126::71::54::54::38::38:
ne var ne yok bebişim:3::3::3:
cani ben kacirmisim esinin sonuclariinin ıyi cikmssina cok sevibdim Allah birdaha yasatmasin ins.

Back