• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ne yaparım bılıyon mu beşiğin birini benım yattığım tarafa koyarız diğerini eşimin tarafına..
aa tek başıma 2 tane bebiş bakamam ki cnm :1:

aklıma bu şekilde bişi düşüneceğin geldi :1::1::1:lakin o minnak bebeler meme ister şekerim o da kocacında yok...yani süt üretimi yok:1:
yeni doğmuş bebek tamamen anneye bağımlı baba pışpışlayıp bakamaz pek sana kalmış yani:1:

Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz?

PKO+Varikosel
Deneme : Yok
Merkez : Bahçeci Fulya
Tedavi Zamanı : Şubat
Aşama : Şubat ayı renglisine kadar ilaç tedavisi

Bol hamişli sayfa olur inş.[MENTION][/MENTION]

aklıma bu şekilde bişi düşüneceğin geldi :1::1::1:lakin o minnak bebeler meme ister şekerim o da kocacında yok...yani süt üretimi yok:1:
yeni doğmuş bebek tamamen anneye bağımlı baba pışpışlayıp bakamaz pek sana kalmış yani:1:

haklısınn cancazımmmm..
bu da demek oluyor ki bize uyku yokk rahat yok :1:
anaların hakkın ödenir mi ya..gözümde canladı da şimdiiiiiii zor valla

Yaaaa kızlar ne güzel kaynatıyorsunuz ben gömüldüm işlere kıskan yaptım vallaaaa bu ne be ayrılın bakim biraz öyle vır vır vır yazık anacım gözlerimize eski sayfaları okumaktan son sayfalara geçemiyoruz :35:

PKO+Varikosel

hoşgeldinn kader arkadaşımmmmm..
hayırlısı olsunnnn

PKO+Varikosel

hoşgeldin tatlım:16:
bir pko lu daha:1::1::1:
hemen ekliyorum listemize son aşama olarakta hamileeeee diye yazmak nasip olsun inşallah:16:

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

haklısınn cancazımmmm..
bu da demek oluyor ki bize uyku yokk rahat yok :1:
anaların hakkın ödenir mi ya..gözümde canladı da şimdiiiiiii zor valla

annelerin hakkı ödenmez tabii..
iki paşam var benim kardeşimin küçük adamları onların bebeklik hallerini hatırlıyorum şimdi çok zordu cidden..
ama zor olsada istiyorum bananeeeee:84::84::84::84:

hoşbulduk canım. Amin cümlemizin ilk ve son olur inş. Bu arada 28 yaşındayım.

ekledim canım listeye yaşıda eklerim şimdi..
ilk denemen olcak inşallah ilk ve son olur fazla uğraşmadan evladını kucağına alırsın:16:
daha önce aşılama vs..başka tedavi yollarına başvurdunuzmu peki..

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

canımmmm tebrıklerrr ayy cok sevındımm yaa :46: :46: :46:
:49: :49: :49: :49: :49:
:119: :119: :119:
:118::118::118::118:

:49: :49: :49: :49: :49:
:119: :119: :119:
:118::118::118::118:

kızlar ben geldım..bu cadıdan fırsat bulup gelemıyorum malesef..

hoşgeldinn......cnmmmmm

ben senden önce verdim haberi:1::1::1:
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin göğşen bey bebesi ya da bebeleri geliyo demek:1::1::1:
ama nasıl 7.gün test yap dedi anlamadım yaw:1::1::1:

annelerin hakkı ödenmez tabii..
iki paşam var benim kardeşimin küçük adamları onların bebeklik hallerini hatırlıyorum şimdi çok zordu cidden..
ama zor olsada istiyorum bananeeeee:84::84::84::84:

Allah bağışlasın canımmmmm...Zor ama güzel dimi yaaaa...
Allah istediğini versin kız sanaaaaaaaaaa

Yaaaa kızlar ne güzel kaynatıyorsunuz ben gömüldüm işlere kıskan yaptım vallaaaa bu ne be ayrılın bakim biraz öyle vır vır vır yazık anacım gözlerimize eski sayfaları okumaktan son sayfalara geçemiyoruz :35:

kıskan yapma be canım bugün bi geveze haldeyiz gereçi kızlar yoklar piyasada herkesler olsa ciddi ciddi kıskanabilirdinde bugünü kıskanma bence:1::1::1:

kızlar ben geldım..bu cadıdan fırsat bulup gelemıyorum malesef..

tüp prenses seni bıyakmıyomuuuuuuu yerim onuuu..
ama olmaz söyle teyzeler beni bekler daha sana kardeş yapcaz onlarla muhabbet ederken de anlar kuzucum:1::1::1:

ben senden önce verdim haberi:1::1::1:
çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin göğşen bey bebesi ya da bebeleri geliyo demek:1::1::1:
ama nasıl 7.gün test yap dedi anlamadım yaw:1::1::1:

teşekkür ederim :1::1: yanlış anlaşılma olmuş hiç sorma.dün eşim aradı felaket gaz sancısı çekiyo çözümü yokmu demiş.göğşen beyde yarın gelip kan versin demiş.kanı verdim sonra aradı test günümü yarın sanmış karıştırmış neyse bişey olmaz çıkar dedi çıktıda neyseki 5 gün erken çıktı beklemektende kurtuldum bende :1::1::1:

hatibulut hayırlı olsun canım rabbim sorunsuz hamilelik geçirsin. Sağlıkla kucağına alırsın inş. :nazar:

Allah bağışlasın canımmmmm...Zor ama güzel dimi yaaaa...
Allah istediğini versin kız sanaaaaaaaaaa

Amin bitanem hemde ne tatlılar ballarım kaymaklarım onlar benim aşkımız büyük görmelisin..
biri 5 yaşına gircek biri 3...
koca adam oldular..

Back