• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım tebrikler çok sevindim ne güzel tutunmuş meleğin Rabbim devamını nasip etsin ay ne güzel ya insan heyecanlanıyor vallahi bizede bizede diye bağırası geliyor hamile haberleri beni cesaretlendiriyor sanki bende pozitif alacağım gibi hissediyorum inşallah daim olur herkes pozitifi görür bu topic uğurlu olucak inşallah:13::13::8::8::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129:

Kızlar ben çıkıyorum eve geçicem oradan yazışırık gayrı öptüm byeeee

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

Hayırlı olsun canımAllah devamını getirsin.darısı bizlerin başına :)

Kizlar merhaba kismetse bende yarin umut bahceci de ulun beyle basliyorum cok heyecanliyim
Hayirlisi olsun alpinannesi :) allah hayirlisiyla yuzunu guldursun bebebigini kucagina versin . Seninleyiz :)

arkadaslar isyerinde is arasinda cepten sizleri takip ediyorum hiziniza yetisemiyorummm her baktigimda uc sayfa atiyor:)))
Bende ayni sekilde:) okumaktan zaman kalmio yazmaya cogu zaman :))

Amin bitanem hemde ne tatlılar ballarım kaymaklarım onlar benim aşkımız büyük görmelisin..
biri 5 yaşına gircek biri 3...
koca adam oldular..

bende açım yeni farkettim yemek yicem:1::1:

DOĞRUdur cnm yaaa tam sevilcek yaştalar ki sıpalarr... :)
allah uzun ömürler versin onlaraaa..sanada hayırlı evlatlar...
afiyet olsun cnm..benimde bi müşterim gelmişti ondan çıkıverdim :1:

Kızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..

Tatlım ben göbişten biliyorum ama doktorunun sana anlatıp uygulamayı göstermesi gerekirdi. Sormanda yarar var. Hayırlı haberlerin olsun inş.

Son düzenleme:
Canım tebrikler çok sevindim ne güzel tutunmuş meleğin Rabbim devamını nasip etsin ay ne güzel ya insan heyecanlanıyor vallahi bizede bizede diye bağırası geliyor hamile haberleri beni cesaretlendiriyor sanki bende pozitif alacağım gibi hissediyorum inşallah daim olur herkes pozitifi görür bu topic uğurlu olucak inşallah:13::13::8::8::64::64::64::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::129::129::129::129::129:
Herkes pozitifi gorsun gobisleri dolsun yuzu gulsun bizede umut olsun . Cedrus senn ne zamandi test tarihin ?

hem yurtdışı hem türkiye olunca ortak protokolmü oluyormuş bak bunuda yeni öğrendim..
aynı zamanlara dek gelebiliriz canım doğru söylüyorsun..
Türkiye ye gelmen ayrı masraf tabii eğer içine sinerse orda devam etmen daha mantıklı..

Almanyada basladin tedaviyi trye bildirip doktorlar birbirleriyle durumu konusuyorlarmis her seferinde benim mutlaka trye gelmem gerekiyor cunku pgd almanyada yasak zaten yokta sadece belli kromozomlar inceleniliyor burda oda pek tuzlu yaniiii trye gelmem coook daha iyi olacak ama dedigin gibi stresli olacak buyuk ihtimal daha fazla bilgiyi 7.1.14 de aktaracam canlar

gunaydin hayatim insanlar ne dermansiz hastaliklardan yillarca tedavi goruyorlar hep bi umut iyilesirim diye umut ediyorlar bizler ise masallah sapa saglam hayatimizi surduren bireyleriz neden bebisimize kavusmak icin senede bir kac ay igne yemeyi goze almayalimki hemde sonuc guzel olacak:))) sahsen ben menapozada girsem, 10. denemeyede gelsem pes etmeyi dusunmuyorum hayatim

haklısın aslında.ben öğretemen olduğum için kıs boyunca deneme yapamıyorum.dersler aksamasın diye malum.ama maliyet ve başka illerde kalmak zorunda olmak korkutuyor.cunku ankarada kimsem yok.ama haklısın pes etmemek gerekir.insallah en kısa zamanda bu sıkıntı geçer. ben de 5 yıldır uğraşıyorum biraz yoruldum doktor kapılarında beklemekten.senin sıkıntın ne? bebişin yok mu?benim Allaha sukur bir tane var.iki hamileliğim de tedavi ile değil.hapları 6 ay kullandım olmadı.aman yeter dediğim ve bıraktığımda hamile kaldım.yani moral olsun diye söyledim.geç de olsa hamile kalabiliyorum. yasım ilerledi ama su an.34.nasip artık.pes etmeyelim

Sağol tatlım hoşbulduk. Bende Erbil beyin hastasıyım.Memnun musun?

Sanırım senin taransfer oldu dimi.
Aytun Hanım'ı tesadüfen buldum ama tanıştığımda çok ısındım. Şakalarıyla, şefkatiyle beni çok rahatlatıyor. Doktorluğuna da güveniyorum. 10 Aralık'ta 1 adet 5. gün embriyosu transfer etti bana. Yarın test günüm!!!

Kızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..
ben gonal-f kullandım, göbüşten. :) Bana hiç kalçadan iğne verilmedi bu süreçte.

Almanyada basladin tedaviyi trye bildirip doktorlar birbirleriyle durumu konusuyorlarmis her seferinde benim mutlaka trye gelmem gerekiyor cunku pgd almanyada yasak zaten yokta sadece belli kromozomlar inceleniliyor burda oda pek tuzlu yaniiii trye gelmem coook daha iyi olacak ama dedigin gibi stresli olacak buyuk ihtimal daha fazla bilgiyi 7.1.14 de aktaracam canlar

Allah yardımcın olsun canımm..

Aytun Hanım'ı tesadüfen buldum ama tanıştığımda çok ısındım. Şakalarıyla, şefkatiyle beni çok rahatlatıyor. Doktorluğuna da güveniyorum. 10 Aralık'ta 1 adet 5. gün embriyosu transfer etti bana. Yarın test günüm!!!

ben gonal-f kullandım, göbüşten. :) Bana hiç kalçadan iğne verilmedi bu süreçte.

tatlım bende gonal-f kullanıcam hayırlısı ilee nasıl iğne canını acıttı mı ?
yada yan etkisi oldu mu?

:49:
İnşallah hamilesindir canım. Bu arada hemen ilk görüşmede karar verildimi adetinde gel diye. Erbil bey benden bir kaç test istedi vitaminler verdi. Şubatta yumurta toplayıp martta transferi yapalım dedi.

tatlım bende gonal-f kullanıcam hayırlısı ilee nasıl iğne canını acıttı mı ?
yada yan etkisi oldu mu?

Yok yok minnacık bir iğne zaten kullanacağın, sinek ısırığı kadar anca acıtır. Yan etkileri kişiye göre değişiyor, ben o kadar konsantre oldum ki hedefe hiçbir şey hissetmedim. :)

kızlr ben de yeni sayılırım.hızınıza yetişemiyorum.pco rahatsızlığı olupta tüp bebekle kaçıncı denemede gebe kalan var mı?biraz devrik bi cümle ama.tüp bebekte olasılık kac acaba?

kızlr ben de yeni sayılırım.hızınıza yetişemiyorum.pco rahatsızlığı olupta tüp bebekle kaçıncı denemede gebe kalan var mı?biraz devrik bi cümle ama.tüp bebekte olasılık kac acaba?

o hiç belli olmuyor tatlım. Bazıların ilk demesi bazılar 5-6. Rabbim ilkinde tutturur inş. Geçmiş olsun.

Back