yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileribelki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim
ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:
midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki
oooo komşu olmak varmış seninle kahvaltı öğle yemeğinde sende takılırdım akşamada eve geçerdim ayıp artık dimi akşam yemeğinide sana yüklemek olmazaşuremi yapcan bak aklıma girme kalkar yaparım canım istedi gebeyim neyim
tek ayak üstünde oturdun demek hıımmmm değişik bi şekil olmuş düşündümde çok zorlanırsın cezanı kaldırıyorum
Kizlarr napiisunuz gece hic uyuyamadim niye derseniz gulmeyin bana kizlar 40 yillik kocam bana koktuuu yatamadimo tarafa donemedim gece kalkip pencere acip nefes aldim.sabah kokuyisun uyuyamiyoorum dedim iyi pijamami kirliye atim dedi sabah kokladim pijama deterjan kokuyidu bişey yoktu :)
cani ben kacirmisim esinin sonuclariinin ıyi cikmssina cok sevibdim Allah birdaha yasatmasin ins.
hani nerdegörükmez bi modelmi buldun yoksa
Geçmiş olsun Saracımm neyin var acabaaa yaaa..bazen ben de ağrı kesici içmemek için direniyorum ama eziyet oluyor işteee
teşekkürler Sultanımm çok merhametlisinn
ayy sorma dün eve geldim ev karma karışık alttaki komşuma indimm..kız da 2.5 yıllık evli, bebek düşünmeye başlamışlar bir süredirr zavallılar doğal yöntemlerle yumurtalama günlerini falan takip ediyorlarmışş ne güldük ilk zmanlarımız geldi aklımaaa...birbirimz,den soğumuştuk karıkocaaa gene mi yumurtlıyosun lafını duymaktan fenalık gelmişti o dönem
akşama kadar oturmuş kalmışım..gelen gideni de hiç bitmiyor kızınn..tüm apartmanla tanıştımm kaynaştım ordaaa....akşama yemeğine de kalırıdın kız nasılsa kocam haftanın 3 günü kursa gidiyor gece saat 9 dan önce gelmiyor bekle bekle daralıyorum evdee....oohh ne güzerl yer içer kaynatırıdk yaaa
evet yaa biliyorum ben bu modeli çok güzel aynı yatakta yatarmış hissi veriyor süreli yanında süpper bişi
ama yani bi bulantım kusmam yok.Sadece koktu eşime de söyladiniyi bide başımıza bu mu çıktı diyor.da pencereyi de don diyor.Ayrı yatmakta istemiyorum.Amende diyo dikkat et heriften tiksinirsen bidaha Isınamazsın:) Şaştım kaldım.gülcem ama ben
senden değil o şekerim bebekten
ama yani bi bulantım kusmam yok.Sadece koktu eşime de söyladiniyi bide başımıza bu mu çıktı diyor.da pencereyi de don diyor.Ayrı yatmakta istemiyorum.Amende diyo dikkat et heriften tiksinirsen bidaha Isınamazsın:) Şaştım kaldım.
ama yani bi bulantım kusmam yok.Sadece koktu eşime de söyladiniyi bide başımıza bu mu çıktı diyor.da pencereyi de don diyor.Ayrı yatmakta istemiyorum.Amende diyo dikkat et heriften tiksinirsen bidaha Isınamazsın:) Şaştım kaldım.
dimi kızzzzzzzzzz...
bebişimiz olsada orda öylece yatsa
inşallah canım..
ilk zamanlar için aslında alınabilir biraz büyüyüncede odasına geçirilebilir kuzu...
şimdi bomba sorum geliyor hazırmısın
ya ikiz olursa bebeler nolcak
Didem ada ve diger test sonuclari pozitif olan arkadaslar cok cok sevindim . Insallah kat kat yukselcek o degerler gobisleriniz buyuyecek
Benimde telefonda hep bu sayfa acik duruyor yazdiklariniz umut oluyo bana .
Guldencim bnm tedavim insallah mayista baslicak . Esimin sperm degerlerinin biraz yukselebilirmi diye bi umut bekliyoruz :)Daha var. Bende ocakta ilk muayene tanisma falan gidecegim dr a . Izmirdeyim ben .irenbeye gidicem insallah zaten esimin testleri icin falan oraya gidiyoruz.
Hep aglama modundayim ben iyi haberde kotu haberde ... Tv de bile bebek gorunce baska seylerle ilgileniyorum esim uzuldugumu gormesin die. Soranlara daha cok erken diyorum bebek icin 15aylik evliyiz. Ilerde nolur bilemem . Herseyin hayirlisini allah bilir.
Didem ada ve diger test sonuclari pozitif olan arkadaslar cok cok sevindim . Insallah kat kat yukselcek o degerler gobisleriniz buyuyecek
Benimde telefonda hep bu sayfa acik duruyor yazdiklariniz umut oluyo bana .
Guldencim bnm tedavim insallah mayista baslicak . Esimin sperm degerlerinin biraz yukselebilirmi diye bi umut bekliyoruz :)Daha var. Bende ocakta ilk muayene tanisma falan gidecegim dr a . Izmirdeyim ben .irenbeye gidicem insallah zaten esimin testleri icin falan oraya gidiyoruz.
Hep aglama modundayim ben iyi haberde kotu haberde ... Tv de bile bebek gorunce baska seylerle ilgileniyorum esim uzuldugumu gormesin die. Soranlara daha cok erken diyorum bebek icin 15aylik evliyiz. Ilerde nolur bilemem . Herseyin hayirlisini allah bilir.
ne olcak diyim sanaaa...
eşimm oturma odasında yatcakk alcam onları yanıbaşımaa
şaka bi yana da onu hiiiç düşünmedim....
Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)
Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?