• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
teşekkür ederim :1::1: yanlış anlaşılma olmuş hiç sorma.dün eşim aradı felaket gaz sancısı çekiyo çözümü yokmu demiş.göğşen beyde yarın gelip kan versin demiş.kanı verdim sonra aradı test günümü yarın sanmış karıştırmış neyse bişey olmaz çıkar dedi çıktıda neyseki 5 gün erken çıktı beklemektende kurtuldum bende :1::1::1:

ne güzel bir karışıklık olmuş ama dediğin gibi erkenden öğrendin bekleme gerilimine kapılmadan güzel haberi aldın çok şükür..
bi dahaki testi asıl test günündemi yaptırcan..

canımmmm tebrıklerrr ayy cok sevındımm yaa :46: :46: :46:
:49: :49: :49: :49: :49:
:119: :119: :119:
:118::118::118::118:

:49: :49: :49: :49: :49:
:119: :119: :119:
:118::118::118::118:
darısı rabbimin izniyle başınıza kızlar.bakın size neler dicem.transfer günü çok sıkışık gitmedim 1 saat sonra kalktım markete gittik alışveriş yaptık taksiyle eve gittik.1 .gün sadece wc ye kalktım ertesi gün sabah sağlık ocağına gidip iğnemi oldum gelir gelmez duşumu aldım namazıma başladım ( allahtan başka kimse yardımcı olamaz bu zamanda bize çünkü o yüzden duş için günlerce beklemedim valla ) tabiki yatağım açıktı ama namaz abdest yemek için kalkıyordum.ama en önemlisi elli kere uyarmalarına rağmen kabız oldum.hemde 1 hafta çıkamadım.gaz kabızlık sancılar ağlicaktım nerdeyse ya..ne ananas yedim ne suyunu içtim ne kuruyemiş ne özel bişey neyse oydu günlerce.en önemlisi sabrettim ve inandım.çok şükür.sadece rahat olun takmayın kızlar:1:

Hamile haberleri almak ne kadar güzel. Dünde 2. kez teyze olacağımı öğrendim. İnsan daha da heyecanlanıyor. Bu şubat gelir mi şimdi:1:

ne güzel bir karışıklık olmuş ama dediğin gibi erkenden öğrendin bekleme gerilimine kapılmadan güzel haberi aldın çok şükür..
bi dahaki testi asıl test günündemi yaptırcan..

evet iyikide böyle olmuş :1::1: yok 2 günde bi tekrarla test gününe kadar böyle devam et dedi göğşen bey.

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

ayy hadi hayırlı olsun...çok sevindim. darısı başımıza :)

Arkadaşlar benide listeye ekleyebilirmisiniz?

PKO+Varikosel
Deneme : Yok
Merkez : Bahçeci Fulya
Tedavi Zamanı : Şubat
Aşama : Şubat ayı renglisine kadar ilaç tedavisi

Bol hamişli sayfa olur inş.[MENTION][/MENTION]

Hoşgeldin yasemin aramıza, ben de bahçeciye gidiyorum Aytun hanımın hastasıyım. senin doktorun kim?

canım benim listeye ocak diye yazmışım bende seni tekrar baktım demekki ilk görüşme aklımda tedavi başlangıcı gibi kalmış...
inşallah muayenede güzel bir sonuç alırsınız ve başlarsınız tedaviye..
doktorun Aral beymi...
eğer öyleyse çok memnun olan arkadaşlarım oldu hem gebe kaldılar hem doğurdular onda kesinlikle iyi bir doktor:16:

Aral beye tada kaan bozkurta gidicem . Ikisi de cok iyiymis bende duydum . Daha 1ayim var karar vermeye :))

arkadaslar isyerinde is arasinda cepten sizleri takip ediyorum hiziniza yetisemiyorummm her baktigimda uc sayfa atiyor:)))

darısı rabbimin izniyle başınıza kızlar.bakın size neler dicem.transfer günü çok sıkışık gitmedim 1 saat sonra kalktım markete gittik alışveriş yaptık taksiyle eve gittik.1 .gün sadece wc ye kalktım ertesi gün sabah sağlık ocağına gidip iğnemi oldum gelir gelmez duşumu aldım namazıma başladım ( allahtan başka kimse yardımcı olamaz bu zamanda bize çünkü o yüzden duş için günlerce beklemedim valla ) tabiki yatağım açıktı ama namaz abdest yemek için kalkıyordum.ama en önemlisi elli kere uyarmalarına rağmen kabız oldum.hemde 1 hafta çıkamadım.gaz kabızlık sancılar ağlicaktım nerdeyse ya..ne ananas yedim ne suyunu içtim ne kuruyemiş ne özel bişey neyse oydu günlerce.en önemlisi sabrettim ve inandım.çok şükür.sadece rahat olun takmayın kızlar:1:

Cok sevindim canim . Ay ne guzel ya gozlerim doldu walla kendim hamileymisim gibi sevindim . Allah tan baska yardim yok dogru diosun . Allah herkese nasip etsin .

Geçmiş olsun Saracımm neyin var acabaaa yaaa..bazen ben de ağrı kesici içmemek için direniyorum ama eziyet oluyor işteee

teşekkürler Sultanımm çok merhametlisinn:42::42::42::54::54:
ayy sorma dün eve geldim ev karma karışık alttaki komşuma indimm..kız da 2.5 yıllık evli, bebek düşünmeye başlamışlar bir süredirr zavallılar doğal yöntemlerle yumurtalama günlerini falan takip ediyorlarmışş ne güldük ilk zmanlarımız geldi aklımaaa...birbirimz,den soğumuştuk karıkocaaa gene mi yumurtlıyosun lafını duymaktan fenalık gelmişti o dönem:9::9::9:
akşama kadar oturmuş kalmışım..gelen gideni de hiç bitmiyor kızınn..tüm apartmanla tanıştımm kaynaştım ordaaa....
Ahh ah komşu olaydıkk Akşama yemeğine de kalırdın kız nasılsa kocam haftanın 3 günü kursa gidiyor gece saat 9 dan önce gelmiyor bekle bekle daralıyorum evdee Senin butik pastalarını beraber yapardıkk ne zevkli olurdu ....oohh ne güzerl yer içer kaynatırıdk yaaa:16::16:

valla daha fazla dayanamadım mide koruyucuyu içtim geçti midemdeki pırpırlar rahatladım yaaaa :9::9::9::9::9::9:

Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

arkadaşlar heyecandan gerçekten buraya yazmayı unuttum.test günüm normalde 24 aralıktı ama doktor bakalım dedi.7.günüm bugün idrarda silik çıktı kan sonucumda 22,21 doktorumlada konuştum çikolata kisti+morfoloji+rezerv azlığı ilk tüp denemem ve çok şükür hamileyim.rabbim dileyen herkese nasip etsin aratmasın ve sonuna kadar gitmeyi nasip etsin :54::54:

gözün aydın tatlım Allah tamamına erdirsin canım menim

Kızlar, Gonal-F (3 kutu) ve Menopur (2 kutu) kullanacakmışım..bunları kullanan oldu mu aranızda? göbişten mi, popişten mi?
Bu arada yeni gelenlere hayırlı olsun diyorum :) hoş geldiniz..

Back