- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileri belki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim
ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:
midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki
Geçmiş olsun Saracımm neyin var acabaaa yaaa..bazen ben de ağrı kesici içmemek için direniyorum ama eziyet oluyor işteee
oooo komşu olmak varmış seninle kahvaltı öğle yemeğinde sende takılırdım akşamada eve geçerdim ayıp artık dimi akşam yemeğinide sana yüklemek olmaz aşuremi yapcan bak aklıma girme kalkar yaparım canım istedi gebeyim neyim
tek ayak üstünde oturdun demek hıımmmm değişik bi şekil olmuş düşündümde çok zorlanırsın cezanı kaldırıyorum
teşekkürler Sultanımm çok merhametlisinn
ayy sorma dün eve geldim ev karma karışık alttaki komşuma indimm..kız da 2.5 yıllık evli, bebek düşünmeye başlamışlar bir süredirr zavallılar doğal yöntemlerle yumurtalama günlerini falan takip ediyorlarmışş ne güldük ilk zmanlarımız geldi aklımaaa...birbirimz,den soğumuştuk karıkocaaa gene mi yumurtlıyosun lafını duymaktan fenalık gelmişti o dönem
akşama kadar oturmuş kalmışım..gelen gideni de hiç bitmiyor kızınn..tüm apartmanla tanıştımm kaynaştım ordaaa....
Ahh ah komşu olaydıkk Akşama yemeğine de kalırdın kız nasılsa kocam haftanın 3 günü kursa gidiyor gece saat 9 dan önce gelmiyor bekle bekle daralıyorum evdee Senin butik pastalarını beraber yapardıkk ne zevkli olurdu ....oohh ne güzerl yer içer kaynatırıdk yaaa
Son düzenleme: