• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileri :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9: belki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim :19::19::19::19::19::19:

ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:

midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki

Geçmiş olsun Saracımm neyin var acabaaa yaaa..bazen ben de ağrı kesici içmemek için direniyorum ama eziyet oluyor işteee
oooo komşu olmak varmış seninle kahvaltı öğle yemeğinde sende takılırdım akşamada eve geçerdim ayıp artık dimi akşam yemeğinide sana yüklemek olmaz:1: aşuremi yapcan bak aklıma girme kalkar yaparım canım istedi gebeyim neyim :32::32::32::1:
tek ayak üstünde oturdun demek hıımmmm değişik bi şekil olmuş düşündümde çok zorlanırsın cezanı kaldırıyorum:1:

teşekkürler Sultanımm çok merhametlisinn:42::42::42::54::54:
ayy sorma dün eve geldim ev karma karışık alttaki komşuma indimm..kız da 2.5 yıllık evli, bebek düşünmeye başlamışlar bir süredirr zavallılar doğal yöntemlerle yumurtalama günlerini falan takip ediyorlarmışş ne güldük ilk zmanlarımız geldi aklımaaa...birbirimz,den soğumuştuk karıkocaaa gene mi yumurtlıyosun lafını duymaktan fenalık gelmişti o dönem:9::9::9:
akşama kadar oturmuş kalmışım..gelen gideni de hiç bitmiyor kızınn..tüm apartmanla tanıştımm kaynaştım ordaaa....
Ahh ah komşu olaydıkk Akşama yemeğine de kalırdın kız nasılsa kocam haftanın 3 günü kursa gidiyor gece saat 9 dan önce gelmiyor bekle bekle daralıyorum evdee Senin butik pastalarını beraber yapardıkk ne zevkli olurdu ....oohh ne güzerl yer içer kaynatırıdk yaaa:16::16:

Son düzenleme:
Kizlarr napiisunuz gece hic uyuyamadim niye derseniz gulmeyin bana kizlar 40 yillik kocam bana koktuuu yatamadim :( o tarafa donemedim gece kalkip pencere acip nefes aldim.sabah kokuyisun uyuyamiyoorum dedim iyi pijamami kirliye atim dedi sabah kokladim pijama deterjan kokuyidu bişey yoktu :)
cani ben kacirmisim esinin sonuclariinin ıyi cikmssina cok sevibdim Allah birdaha yasatmasin ins.

gülcem ama ben:1::1::1:
senden değil o şekerim bebekten :1:

Geçmiş olsun Saracımm neyin var acabaaa yaaa..bazen ben de ağrı kesici içmemek için direniyorum ama eziyet oluyor işteee

teşekkürler Sultanımm çok merhametlisinn:42::42::42::54::54:
ayy sorma dün eve geldim ev karma karışık alttaki komşuma indimm..kız da 2.5 yıllık evli, bebek düşünmeye başlamışlar bir süredirr zavallılar doğal yöntemlerle yumurtalama günlerini falan takip ediyorlarmışş ne güldük ilk zmanlarımız geldi aklımaaa...birbirimz,den soğumuştuk karıkocaaa gene mi yumurtlıyosun lafını duymaktan fenalık gelmişti o dönem:9::9::9:
akşama kadar oturmuş kalmışım..gelen gideni de hiç bitmiyor kızınn..tüm apartmanla tanıştımm kaynaştım ordaaa....akşama yemeğine de kalırıdın kız nasılsa kocam haftanın 3 günü kursa gidiyor gece saat 9 dan önce gelmiyor bekle bekle daralıyorum evdee....oohh ne güzerl yer içer kaynatırıdk yaaa:16::16:

ne iyi olmuş ama herkesle tanışman bende burdakilerle köşe kapmaca oynuyorum malum bende teyze çok akranlarım çalışıyorlar tatil günlerinde de herkesin işi gücü oluyor bende teyzeleri hoş tutamam yani toplaşıp toplaşıp birine gidiyorlar hergün ye iç ohhhh bana çok sarktılar ama bende tedavideyim gibi bi sürü şeyler uzak tutuyorum yalancı oldum ben yaaa:1::1:

ama yani bi bulantım kusmam yok.Sadece koktu eşime de söyladiniyi bide başımıza bu mu çıktı diyor.da pencereyi de don diyor.Ayrı yatmakta istemiyorum.Amende diyo dikkat et heriften tiksinirsen bidaha Isınamazsın:) Şaştım kaldım.

geçici bir dönem bu hep böyle kalmayacaksınki bana normal geldi aslında bu kadarıyla kalsın yeterki bulantı kusma fena oluyor kokulara hassasiyette oluversin bi zahmet katlansın etraftakiler gebesin yani:19::19::19:

ama yani bi bulantım kusmam yok.Sadece koktu eşime de söyladiniyi bide başımıza bu mu çıktı diyor.da pencereyi de don diyor.Ayrı yatmakta istemiyorum.Amende diyo dikkat et heriften tiksinirsen bidaha Isınamazsın:) Şaştım kaldım.

yok yok cnm geçici bi durumdur bu..
sende ayrı falan yatayım deme sakın aaaaa...bu günlerde geçerrrrrrrr

dimi kızzzzzzzzzz...
bebişimiz olsada orda öylece yatsa :16: :16:

inşallah canım..
ilk zamanlar için aslında alınabilir biraz büyüyüncede odasına geçirilebilir kuzu...
şimdi bomba sorum geliyor hazırmısın:1::1::1:
ya ikiz olursa bebeler nolcak:52::52::52::52::52::52:

Didem ada ve diger test sonuclari pozitif olan arkadaslar cok cok sevindim . Insallah kat kat yukselcek o degerler gobisleriniz buyuyecek ;)
Benimde telefonda hep bu sayfa acik duruyor yazdiklariniz umut oluyo bana .
Guldencim bnm tedavim insallah mayista baslicak . Esimin sperm degerlerinin biraz yukselebilirmi diye bi umut bekliyoruz :)Daha var. Bende ocakta ilk muayene tanisma falan gidecegim dr a . Izmirdeyim ben .irenbeye gidicem insallah zaten esimin testleri icin falan oraya gidiyoruz.
Hep aglama modundayim ben iyi haberde kotu haberde ... Tv de bile bebek gorunce baska seylerle ilgileniyorum esim uzuldugumu gormesin die. Soranlara daha cok erken diyorum bebek icin 15aylik evliyiz. Ilerde nolur bilemem . Herseyin hayirlisini allah bilir.

inşallah canım..
ilk zamanlar için aslında alınabilir biraz büyüyüncede odasına geçirilebilir kuzu...
şimdi bomba sorum geliyor hazırmısın:1::1::1:
ya ikiz olursa bebeler nolcak:52::52::52::52::52::52:

ne olcak diyim sanaaa...
eşimm oturma odasında yatcakk alcam onları yanıbaşımaa :1: :1:

şaka bi yana da onu hiiiç düşünmedim....

Didem ada ve diger test sonuclari pozitif olan arkadaslar cok cok sevindim . Insallah kat kat yukselcek o degerler gobisleriniz buyuyecek ;)
Guldencim bnm tedavim insallah mayista baslicak . Esimin sperm degerlerinin biraz yukselebilirmi diye bi umut bekliyoruz :)Daha var. Bende ocakta ilk muayene tanisma falan gidecegim dr a . Izmirdeyim ben .irenbeye gidicem insallah zaten esimin testleri icin falan oraya gidiyoruz.
Hep aglama modundayim ben iyi haberde kotu haberde ... Tv de bile bebek gorunce baska seylerle ilgileniyorum esim uzuldugumu gormesin die. Soranlara daha cok erken diyorum bebek icin 15aylik evliyiz. Ilerde nolur bilemem . Herseyin hayirlisini allah bilir.

canım benim listeye ocak diye yazmışım bende seni tekrar baktım demekki ilk görüşme aklımda tedavi başlangıcı gibi kalmış...
inşallah muayenede güzel bir sonuç alırsınız ve başlarsınız tedaviye..
doktorun Aral beymi...
eğer öyleyse çok memnun olan arkadaşlarım oldu hem gebe kaldılar hem doğurdular onda kesinlikle iyi bir doktor:16:

evet cnm senın daha erken düşünmüyoruz deme gibi bi lüksün varr..
ya biz napalım kaç sene oldu artık insanlarda inanmıyor :1:
hayırlısı olsun bakalımmm umarım çok beklemeden bebişin gelir.

Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)

ne yaparım bılıyon mu beşiğin birini benım yattığım tarafa koyarız diğerini eşimin tarafına..
aa tek başıma 2 tane bebiş bakamam ki cnm :1:

Bende kucuklugumden beri ikiz cocugum olsun isterdim . Nedeni belli oldu :) insallah nasip eder allah . Ikiz olsun tek olsun olsun ama saglikli olsun yeterki .. allah hepimize versin ikiz ikiz versin :)

ikiz bebeklerimiz olsun bir kerede 2 bebekle bu zorlu süreçten çıksak süpper olur sonra bi daha doğururmuyuz bilmiyoruzki..
ne kadar risklide olsa ikiz bebek en ideali bizler için...
bir taneyede razıyız tabii seçme lüksümüz yok..
Allah gönlüne göre versin tatlım:16:

nasip canım Allahım versin deee tek çift farketmezzzz..SAĞlıklı olsunlar yeterrr be kuzumm

Back