yok be gülüm ütüyle bizim aramız düzelmez accık düzelecek gibi ettiydiki bel ağrım olmaaaaz dedi
anladım tatlım sende haklısın tabi..
ozaman zamana bırakmaaa bebeğin için çaba sarfet çabala uğraş ve ona kavuş artıkkkkkkkkk ne olurrrrr
ayy eşin de neden böyle yapıyor cnm yaaa....daha önce çok denediniz diye mi?
kendiliğinden gelmesini herkes ister ama kısmet işte...
merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınalı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah yarın da apartmanda kuran okunuyor..her cuma olduğu gibi..orada dağıtacam..eşimin sonuçları güzel çıkarsa diye kalbimden geçirmiştimm..çok şükür korktuğumuz gerçek olmadı binlerce şükürler olsun Rabbimekızlarrrr nerdesiniz
ayy hemen tek ayak üstünde oturdum yazıyorumm:126::126:hatunlar bugün nerdeler acaba firardalar resmen gelince hepsini tek ayak üstünde beletcem işte
bebek kıyafetleri hamiş kıyafetlerine bakmak bence çok keyifli bence devam et nolcakki...
benim adım çıkmış bi kereoyuna gidiyo diye ben bazen sardırıyorum o günden abartıyorum her zaman olmuyor ki
ben ütüyü değiştirince o kadar önyargılı bakmıyorum ütüye meğersem ilk ütümden ne çekmişim ben
bel ağrın devam ediyormu peki..
merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınlaı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah
ayy hemen tek ayak üstünde oturudm yazıyorumm:126::126:
evetttt çok keyiflii
olmamış çocuğum için beşik bile seçtimm naberrrrrrrrrr
yok canım geçti bi ağrı kesiciye bakıyomuş kendileribelki bebek vardır diye ilaç içmeyerek kendime onca zaman boşuna eziyet etmişim
ya kızlar benim midemde sanki bi kuş kanat çırpıyo sizde de oldumu hiç böyle bişey :44::44::44::44::44::44::44::44:
midemde gastrit var mide koruyucu içiyodum ilaçtan bıktım diye on günkadar oldu onuda içmiyorum acaba ondanmıdırki
belliydi zaten bi ilaçla geçeceği ben öyle ne ağrılar çektim aman bebek vardır içmeyim diye diye telef oldum hiç gerek yok bundan sonra bekleme iç nasipte ne varsa onu yaşarız..
mide sorunlu bende de ama dediğin gibi bişi yaşamadım hiç:26:
cani ben kacirmisim esinin sonuclariinin ıyi cikmssina cok sevibdim Allah birdaha yasatmasin ins.merhabaaaa burdayım şekerim komşum geldi kahvaltıyaa....buraya taşınalı bayaa komşuluk ilişkilerini ilerlettimm...buğday ısladım akşama aşure pişirecem..inşaalah yarın da apartmanda kuran okunuyor..her cuma olduğu gibi..orada dağıtacam..eşimin sonuçları güzel çıkarsa diye kalbimden geçirmiştimm..çok şükür korktuğumuz gerçek olmadı binlerce şükürler olsun Rabbime
ayy hemen tek ayak üstünde oturdum yazıyorumm:126::126:
ne var ne yok bebişim
Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum
Genmiş olsun canIM inşallah bol sperm bulurlar.Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum
haklısın canım yaaaa bundan sonra beklemeyecem o ağrılar dayanılır gibi değildi inanki
Kizlar bu saate kadar beklettiler esimi slmdlbameliyata girdi... hayir dualarınızı diliyorum
Küçücükken yanımdan hiç ayırmıcam bakınn böyle bi model buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?