• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımcım nasıl gidiyoo lucrinle aranız iyimi:1:

selamı var kuzum nolsun vuruşup duruoz :32:
sen naptın canım karar verdin mi nereye gideceğine
bu arada sarp bey benden geçen 3 tedavimde embriyoların durumları ile ilgili epikriz istedi onları topluom 5. güne gitmek istiorum sizle dedi
inşallah

inofolic i de hüpletiom sabah 2 aşam 2 dün akşama kadar sol tarafımda yumurtalığımda bi sızlama vardı sürekli geliştiriomu ki acep inşallah:52:

slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)

canım benim hoşgeldin ne demek benide aranıza alın lafımı olur :38:
ben doktorumdan memnunum aslında başkent üniveristesi hastanesi hulusi hoca var 2 denememi ondan yaptım doktorum çok iyi yalnız hastane koşullarından tereddütlüyüm artık 4.denemem olacak birşeyler araştırılsın istiyorum ve bu araştırmada yeterli bir merkezmi emin değilim aklıma yatan bir yer olmazsa yine orda devam edicem..bir de memorial var aklımda ama istanbulda diye düşndürüyor beni...
semra kahraman ile ilgili hep iyi yorumlar okuyorum tercih edebilirsin bence:16:

selamı var kuzum nolsun vuruşup duruoz :32:
sen naptın canım karar verdin mi nereye gideceğine
bu arada sarp bey benden geçen 3 tedavimde embriyoların durumları ile ilgili epikriz istedi onları topluom 5. güne gitmek istiorum sizle dedi
inşallah

inofolic i de hüpletiom sabah 2 aşam 2 dün akşama kadar sol tarafımda yumurtalığımda bi sızlama vardı sürekli geliştiriomu ki acep inşallah:52:

kavga etmeyin canım birbirinize lazımsınız siz:1:
henüz karar vermedim datlum..
5.güne inşallah gidersiniz yaa benimde hayalim bu..
inofolic içiyorum biliyorsun pazartesi akşamından beri bir sabah bir akşam..
içtikten sonra yumurtalıklarımda bir ağrı oluyor az bişi sonra geçiyor her defasında oluyor nerdeyse inşallah işe yarıyordur..
sen 2 şer tane içiyosun bi de illaki bi tepki verir yumiler:1:

Canım tebrik ederim gözün aydın kendimi hatırladım 8. gün değerim 37,2 idi topiğimizin ilk bebişi hayırlı uğurlu olsun inşallah bizlere de uğur getirsin :49::49::49::49::49::32::32::32::32::32::32::32::32::21::21::21::21::21::21:

kızlar bi arkadaşımız hamile 7.gün test yapmış hatibulut ve 22 küsürlerde çıkmış değeri henüz gelip yazmadı buraya ama maşallah pozitifi görmüş inşallah devamı gelir:16::16::16:

bu yıl çıksın istiyorum canım sevmedim bu yılı sonra başlayacam bişiler yapmaya..

afiyet bal şifa olsun arkidişime:16:

anladım cnmmm seni..yeni yıll yeni umutlar diyorsun yani :1:
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..
yaa biliomusun benım ılk tedavim diye mi bilmiyorum amaaa çok umutluyum ben sanki hamile kalçam gibime geliyor nedendir bilmiyorum..
herkeste mi böylee yoksa benmı bu kadar ümitliyim bilemicem :44:

slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)

hoş geldin aramıza canımm..

kızlarrrr nerdesiniz:51:

benn geldimm hu huuuuu :9:

kızlar bi arkadaşımız hamile 7.gün test yapmış hatibulut ve 22 küsürlerde çıkmış değeri henüz gelip yazmadı buraya ama maşallah pozitifi görmüş inşallah devamı gelir:16::16::16:

:46: :46: :46: tebriklerrr hatibulutt :))
ALLAHIM kucağına almayı da nasip etsinn...

Unuttummm gitti allahım hayırlısıyla bizlerede kısmet edecek bebiş :)

ohh süpperrr canın sağolsun senin gebe kalabiliyorsun bu çok önemli...

anladım cnmmm seni..yeni yıll yeni umutlar diyorsun yani :1:
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..
yaa biliomusun benım ılk tedavim diye mi bilmiyorum amaaa çok umutluyum ben sanki hamile kalçam gibime geliyor nedendir bilmiyorum..
herkeste mi böylee yoksa benmı bu kadar ümitliyim bilemicem :44:

hoş geldin aramıza canımm..

benn geldimm hu huuuuu :9:

:46: :46: :46: tebriklerrr hatibulutt :))
ALLAHIM kucağına almayı da nasip etsinn...

böyle umutlu olman çok güzel canım nasıl başlarsan öyle gider herşey güzel olacak inşallah..
iğneleri bi vur bakalım bi de o zaman değerlendirelim psikolojini:52::52::52::1:
şaka yapıyorum takılma sakın:1:

hatunlar bugün nerdeler acaba firardalar resmen gelince hepsini tek ayak üstünde beletcem işte:63::63:

ohh süpperrr canın sağolsun senin gebe kalabiliyorsun bu çok önemli...

böyle umutlu olman çok güzel canım nasıl başlarsan öyle gider herşey güzel olacak inşallah..
iğneleri bi vur bakalım bi de o zaman değerlendirelim psikolojini:52::52::52::1:
şaka yapıyorum takılma sakın:1:

VALLA O zaman nasıl olur duygularım bilemicem artık.. :44:
sen dusun artık işte hamileyken neler giyilir onlara bakıyordum az önce :1 umudum bu kadar cok yani..

Hahah bol alkış aldım yaşasın :)))

sennn en büyük alkışı hakediyosun tatlım..
herkes senın gıbı sabırlı olamaz bu kadar cabuk unutamaz..
en doğrusunu yapıyosun :34

hatunlar bugün nerdeler acaba firardalar resmen gelince hepsini tek ayak üstünde beletcem işte:63::63:

dimi yaa yoklarr....
bide sen oyuna gidiyosun die laf ederlerr :19:
:1:

VALLA O zaman nasıl olur duygularım bilemicem artık.. :44:
sen dusun artık işte hamileyken neler giyilir onlara bakıyordum az önce :1 umudum bu kadar cok yani..

sennn en büyük alkışı hakediyosun tatlım..
herkes senın gıbı sabırlı olamaz bu kadar cabuk unutamaz..
en doğrusunu yapıyosun :34

dimi yaa yoklarr....
bide sen oyuna gidiyosun die laf ederlerr :19:
:1:

bebek kıyafetleri hamiş kıyafetlerine bakmak bence çok keyifli bence devam et nolcakki...
benim adım çıkmış bi kere :1: oyuna gidiyo diye ben bazen sardırıyorum o günden abartıyorum her zaman olmuyor ki:1:

ütüye aşk besliyordun bi kaç gün önce:1:
aşkınız bitti tabii ağrılar gelince:1:
olsun be sara:1:
yine düzelir aranız iyileşince:1::52::52::52:

inşallah canım benim en çok istediğim şey tedaviye gerek kalmadan bebeklerimizin gelmesi ahhh ah:ssz::ssz:

yok be gülüm ütüyle bizim aramız düzelmez accık düzelecek gibi ettiydiki bel ağrım olmaaaaz dedi :9::9::9::9::9::9::9::9:

canım neden ses vermiyon bize...
ocakta tedavin başlayacak diye o zamana kadar suscanmı :1:
nasılsın iyimisin:38:

Back