• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
7.günmü oldu lucrinde yarından sonra her an regl olabilirsin demek az kaldı aktif sürecene girmene:46::46::46:

ayy evet canım..zaten ufak ufak kıpırdanmalar var. Asıl süreç şimdi başlıyor.
Senin de Ocakta başlayacak sanırım, uzun protokol iidir :)
Buradaki yazışmaları çok güncel takip edemiyorum. 1 saat içinde bir sürü sayfa dolmuş oluyor :) ama iyi ki varsınız, her gün sizlerden bi şeyler öğreniyorum.
öptüm öptüm

ayy evet canım..zaten ufak ufak kıpırdanmalar var. Asıl süreç şimdi başlıyor.
Senin de Ocakta başlayacak sanırım, uzun protokol iidir :)
Buradaki yazışmaları çok güncel takip edemiyorum. 1 saat içinde bir sürü sayfa dolmuş oluyor :) ama iyi ki varsınız, her gün sizlerden bi şeyler öğreniyorum.
öptüm öptüm

cep telefonundan mı takip ediyorsun eğer öyleyse zor oluyor canımcım..
benim tedavi zamanım tam belli değil aslında ocak itibariyle her ay tedaviye girebilirim..
uzun protokol olacak o kesin kurtulamıyorum ki ben:63:

az bişi ütüm var yarın gezenti olcam büyük ihtimal ama yinede bağlanırım size online olarım..
ciddi bir konuda konunun başında durmak lazım demek peki öyle yapayım bende:1:

ee 24 saat burda olamazsın tabikim amaaa oyuna dalıp burayı unutma :)
:16::16::16::16:
çok çok kolay gelsin ütüyüü hiçç sevmıyorum ben ya :37:

Gunaydin guldenim burdami toplaniliyor artik nasilsin iyimisin bende bi gelim dedimartik kitap gormek istemiyom birkac gunlugune moladayim bende doktora gittim konustum burda baslayip trye gidecem dite ve doktorum ok dedi kan verdim birinci ayda randevum var gunu kararlastircam insallah bakalim hayirlisi artik

Gunaydin guldenim burdami toplaniliyor artik nasilsin iyimisin bende bi gelim dedimartik kitap gormek istemiyom birkac gunlugune moladayim bende doktora gittim konustum burda baslayip trye gidecem dite ve doktorum ok dedi kan verdim birinci ayda randevum var gunu kararlastircam insallah bakalim hayirlisi artik

canım benim hoşgeldin...
eski topiğimizede duruyor orda da muhabbetlerimiz var ama aktif olarak burdayım...
yeni yıl yeni umutlarla yeni bir topik açtık işte..
sınavlardan derslerden için şişti bu yıl yeteeerrrrr dimi ama :38:
sınarvların arkasınd atedavimi sıkıştırıyosun sennnnn hayırlı olsun canım...

ee 24 saat burda olamazsın tabikim amaaa oyuna dalıp burayı unutma :)
:16::16::16::16:
çok çok kolay gelsin ütüyüü hiçç sevmıyorum ben ya :37:

tamam bak sabahtan beri burdayım gitmedim daha:1:
ütüyü seven hatun varmı acaba varsa benimkileride ona yollayacam açıklarken bi daha düşünsün:1::1:

bendeeeee iğnelere başlamak istiyom artıkınn.......:19::19::19::19::19:

canın çekti tabii:1::1:
bende sizleri görünce hemen tedavi olayım diyorum pc nin başından kalkınca amaaannnn dur daha diyorum sanki 20 lik çıtırım geldim 33 yaşına zaman aleyhime işliyor bende rahatlığa bak:12:

cep telefonundan mı takip ediyorsun eğer öyleyse zor oluyor canımcım..
benim tedavi zamanım tam belli değil aslında ocak itibariyle her ay tedaviye girebilirim..
uzun protokol olacak o kesin kurtulamıyorum ki ben:63:
Ayyy ne guzel belki ayni bile basliyabiliriz insallah bende ortak protokol dedi doktor ismini unuttum suan ama catlatma ignesini vurup burdan oyle gidecem ben burdan bir fiyat listesi cikartcam eger istedimi yaparlarsa burda belki devam ederim hersey olabilir bende

ütüyü seven hatun varmı acaba varsa benimkileride ona yollayacam açıklarken bi daha düşünsün:1::1:

bende sizleri görünce hemen tedavi olayım diyorum pc nin başından kalkınca amaaannnn dur daha diyorum sanki 20 lik çıtırım geldim 33 yaşına zaman aleyhime işliyor bende rahatlığa bak:12:

tabi burda olursunn senı sıkı sıkı tutup bırakmayan benim şekerimm :34: :1::1::1:
valla cnm çekti kızzzz... (sanki tatlı )
bende tadıcam o acıyıı enınde sonundaaaaa sabırsızlanmaya gerek yok dimi :1:
kız daha 33 yaşındasın nie aleyhine işlesin seni duyan da 43ün de sancakkk :9:

Ayyy ne guzel belki ayni bile basliyabiliriz insallah bende ortak protokol dedi doktor ismini unuttum suan ama catlatma ignesini vurup burdan oyle gidecem ben burdan bir fiyat listesi cikartcam eger istedimi yaparlarsa burda belki devam ederim hersey olabilir bende

hem yurtdışı hem türkiye olunca ortak protokolmü oluyormuş bak bunuda yeni öğrendim..
aynı zamanlara dek gelebiliriz canım doğru söylüyorsun..
Türkiye ye gelmen ayrı masraf tabii eğer içine sinerse orda devam etmen daha mantıklı..

hayırlısı olsun cnmmm :nazar:

tabi burda olursunn senı sıkı sıkı tutup bırakmayan benim şekerimm :34: :1::1::1:
valla cnm çekti kızzzz... (sanki tatlı )
bende tadıcam o acıyıı enınde sonundaaaaa sabırsızlanmaya gerek yok dimi :1:
kız daha 33 yaşındasın nie aleyhine işlesin seni duyan da 43ün de sancakkk :9:

zamanla canı istiyor insanın tedavi iğne canı çekiyor gerçi sen daha tatmadın şimdiden istemen değişik oldu:1:
8 yıl bebek gelmeyince geçmişim kötü olunca geleceğimden de endişe duyuyorum zaman bir çok şey için ilaçtırya bizde öyle değil canım zamana bırakalım demek gibi bir lüksümüz olmuyor..

ütüden nefret ediyorum daha dün gece bir sepet ütü yaptım :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

geçen gün moralim çok iyiydi ütüyü bilem seviyom dedim o akşam ütü yapacaktım belime bi ağrı sağlandı kaç gün erteledim ütüyü demekki sevememek lazım bu mereti :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

zamanla canı istiyor insanın tedavi iğne canı çekiyor gerçi sen daha tatmadın şimdiden istemen değişik oldu:1:
8 yıl bebek gelmeyince geçmişim kötü olunca geleceğimden de endişe duyuyorum zaman bir çok şey için ilaçtırya bizde öyle değil canım zamana bırakalım demek gibi bir lüksümüz olmuyor..

benimde bu sıralar canım çekiyi iğne opu transfer ama eşim razı gelmiyi maalesef ooof oooof nolur kendiliğinden gelse bebemiz:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

ütüden nefret ediyorum daha dün gece bir sepet ütü yaptım :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

geçen gün moralim çok iyiydi ütüyü bilem seviyom dedim o akşam ütü yapacaktım belime bi ağrı sağlandı kaç gün erteledim ütüyü demekki sevememek lazım bu mereti :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ütüye aşk besliyordun bi kaç gün önce:1:
aşkınız bitti tabii ağrılar gelince:1:
olsun be sara:1:
yine düzelir aranız iyileşince:1::52::52::52:

benimde bu sıralar canım çekiyi iğne opu transfer ama eşim razı gelmiyi maalesef ooof oooof nolur kendiliğinden gelse bebemiz:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

inşallah canım benim en çok istediğim şey tedaviye gerek kalmadan bebeklerimizin gelmesi ahhh ah:ssz::ssz:

anladım tatlım sende haklısın tabi..
ozaman zamana bırakmaaa bebeğin için çaba sarfet çabala uğraş ve ona kavuş artıkkkkkkkkk ne olurrrrr :16::16::16:

ayy eşin de neden böyle yapıyor cnm yaaa....daha önce çok denediniz diye mi?
kendiliğinden gelmesini herkes ister ama kısmet işte...

anladım tatlım sende haklısın tabi..
ozaman zamana bırakmaaa bebeğin için çaba sarfet çabala uğraş ve ona kavuş artıkkkkkkkkk ne olurrrrr :16::16::16:

ayy eşin de neden böyle yapıyor cnm yaaa....daha önce çok denediniz diye mi?
kendiliğinden gelmesini herkes ister ama kısmet işte...

bu yıl çıksın istiyorum canım sevmedim bu yılı sonra başlayacam bişiler yapmaya..

din dan din dan din dan saat 12:00 :1:
ben yemeğe çıkıyorum kızlarr görüşürzz... :56::56::56::56::56::56:

afiyet bal şifa olsun arkidişime:16:

3 Tüp denemesi yaptım 2 si negatif 1 inde kimyasal gebelik yaşadım 4.tüp bebek denemesi için ocak şubat aylarını düşünüyorum.
Katılan arkadaşlarla birlikte durumlarımızı belirten bir liste oluşturacağım...

slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)

Back