canımcım nasıl gidiyoo lucrinle aranız iyimi
slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)
selamı var kuzum nolsun vuruşup duruoz
sen naptın canım karar verdin mi nereye gideceğine
bu arada sarp bey benden geçen 3 tedavimde embriyoların durumları ile ilgili epikriz istedi onları topluom 5. güne gitmek istiorum sizle dedi
inşallah
inofolic i de hüpletiom sabah 2 aşam 2 dün akşama kadar sol tarafımda yumurtalığımda bi sızlama vardı sürekli geliştiriomu ki acep inşallah
canım ses ver bakiimmm bana..
unutuyoruz artık dimi herşeyi
Canım tebrik ederim gözün aydın kendimi hatırladım 8. gün değerim 37,2 idi topiğimizin ilk bebişi hayırlı uğurlu olsun inşallah bizlere de uğur getirsin
bu yıl çıksın istiyorum canım sevmedim bu yılı sonra başlayacam bişiler yapmaya..
afiyet bal şifa olsun arkidişime
slm egunal seninle aynı kaderi paylaşıyorum bende 3 denemem oldu 2 negatif 3. 15 gün dayandı ama olmadı hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ben semra kahramanı düşünüyorum ama henüz araştırma aşamasındayım inşallah hepimiz için hayırlısı olur
ben yeni katıldım aranıza ama sürekli takip ediyorum beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim rabbim her bebek isteyenleri sevindirsin içindede bizleri aminnnnnnnnnnnnnnn :)
kızlarrrr nerdesiniz
kızlar bi arkadaşımız hamile 7.gün test yapmış hatibulut ve 22 küsürlerde çıkmış değeri henüz gelip yazmadı buraya ama maşallah pozitifi görmüş inşallah devamı gelir
Unuttummm gitti allahım hayırlısıyla bizlerede kısmet edecek bebiş :)
canım test sonucunu bekliyoruuuuzzzzzz nerdesiinnnnnn
Unuttummm gitti allahım hayırlısıyla bizlerede kısmet edecek bebiş :)
anladım cnmmm seni..yeni yıll yeni umutlar diyorsun yani
hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..
yaa biliomusun benım ılk tedavim diye mi bilmiyorum amaaa çok umutluyum ben sanki hamile kalçam gibime geliyor nedendir bilmiyorum..
herkeste mi böylee yoksa benmı bu kadar ümitliyim bilemicem :44:
hoş geldin aramıza canımm..
benn geldimm hu huuuuu
tebriklerrr hatibulutt :))
ALLAHIM kucağına almayı da nasip etsinn...
bi alkışı hakettin kız
1 dedim ama 3 oldu
Bende çok merak ediyorum bari ondan güzel haber alalım daha çoook sevinicem ..
ohh süpperrr canın sağolsun senin gebe kalabiliyorsun bu çok önemli...
böyle umutlu olman çok güzel canım nasıl başlarsan öyle gider herşey güzel olacak inşallah..
iğneleri bi vur bakalım bi de o zaman değerlendirelim psikolojini
şaka yapıyorum takılma sakın
Hahah bol alkış aldım yaşasın :)))
hatunlar bugün nerdeler acaba firardalar resmen gelince hepsini tek ayak üstünde beletcem işte
VALLA O zaman nasıl olur duygularım bilemicem artık.. :44:
sen dusun artık işte hamileyken neler giyilir onlara bakıyordum az önce :1 umudum bu kadar cok yani..
sennn en büyük alkışı hakediyosun tatlım..
herkes senın gıbı sabırlı olamaz bu kadar cabuk unutamaz..
en doğrusunu yapıyosun :34
dimi yaa yoklarr....
bide sen oyuna gidiyosun die laf ederlerr
ütüye aşk besliyordun bi kaç gün önce
aşkınız bitti tabii ağrılar gelince
olsun be sara
yine düzelir aranız iyileşince
inşallah canım benim en çok istediğim şey tedaviye gerek kalmadan bebeklerimizin gelmesi ahhh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?