7.günmü oldu lucrinde yarından sonra her an regl olabilirsin demek az kaldı aktif sürecene girmene
ayy evet canım..zaten ufak ufak kıpırdanmalar var. Asıl süreç şimdi başlıyor.
Senin de Ocakta başlayacak sanırım, uzun protokol iidir :)
Buradaki yazışmaları çok güncel takip edemiyorum. 1 saat içinde bir sürü sayfa dolmuş oluyor :) ama iyi ki varsınız, her gün sizlerden bi şeyler öğreniyorum.
öptüm öptüm
az bişi ütüm var yarın gezenti olcam büyük ihtimal ama yinede bağlanırım size online olarım..
ciddi bir konuda konunun başında durmak lazım demek peki öyle yapayım bende
Gunaydin guldenim burdami toplaniliyor artik nasilsin iyimisin bende bi gelim dedimartik kitap gormek istemiyom birkac gunlugune moladayim bende doktora gittim konustum burda baslayip trye gidecem dite ve doktorum ok dedi kan verdim birinci ayda randevum var gunu kararlastircam insallah bakalim hayirlisi artik
ee 24 saat burda olamazsın tabikim amaaa oyuna dalıp burayı unutma :)
çok çok kolay gelsin ütüyüü hiçç sevmıyorum ben ya
bendeeeee iğnelere başlamak istiyom artıkınn.......
Ayyy ne guzel belki ayni bile basliyabiliriz insallah bende ortak protokol dedi doktor ismini unuttum suan ama catlatma ignesini vurup burdan oyle gidecem ben burdan bir fiyat listesi cikartcam eger istedimi yaparlarsa burda belki devam ederim hersey olabilir bendecep telefonundan mı takip ediyorsun eğer öyleyse zor oluyor canımcım..
benim tedavi zamanım tam belli değil aslında ocak itibariyle her ay tedaviye girebilirim..
uzun protokol olacak o kesin kurtulamıyorum ki ben
tamam bak sabahtan beri burdayım gitmedim daha
ütüyü seven hatun varmı acaba varsa benimkileride ona yollayacam açıklarken bi daha düşünsün
canın çekti tabii
bende sizleri görünce hemen tedavi olayım diyorum pc nin başından kalkınca amaaannnn dur daha diyorum sanki 20 lik çıtırım geldim 33 yaşına zaman aleyhime işliyor bende rahatlığa bak
Ayyy ne guzel belki ayni bile basliyabiliriz insallah bende ortak protokol dedi doktor ismini unuttum suan ama catlatma ignesini vurup burdan oyle gidecem ben burdan bir fiyat listesi cikartcam eger istedimi yaparlarsa burda belki devam ederim hersey olabilir bende
Ayyy ne guzel belki ayni bile basliyabiliriz insallah bende ortak protokol dedi doktor ismini unuttum suan ama catlatma ignesini vurup burdan oyle gidecem ben burdan bir fiyat listesi cikartcam eger istedimi yaparlarsa burda belki devam ederim hersey olabilir bende
tabi burda olursunn senı sıkı sıkı tutup bırakmayan benim şekerimm
valla cnm çekti kızzzz... (sanki tatlı )
bende tadıcam o acıyıı enınde sonundaaaaa sabırsızlanmaya gerek yok dimi
kız daha 33 yaşındasın nie aleyhine işlesin seni duyan da 43ün de sancakkk
tamam bak sabahtan beri burdayım gitmedim daha
ütüyü seven hatun varmı acaba varsa benimkileride ona yollayacam açıklarken bi daha düşünsün
canın çekti tabii
bende sizleri görünce hemen tedavi olayım diyorum pc nin başından kalkınca amaaannnn dur daha diyorum sanki 20 lik çıtırım geldim 33 yaşına zaman aleyhime işliyor bende rahatlığa bak
zamanla canı istiyor insanın tedavi iğne canı çekiyor gerçi sen daha tatmadın şimdiden istemen değişik oldu
8 yıl bebek gelmeyince geçmişim kötü olunca geleceğimden de endişe duyuyorum zaman bir çok şey için ilaçtırya bizde öyle değil canım zamana bırakalım demek gibi bir lüksümüz olmuyor..
ütüden nefret ediyorum daha dün gece bir sepet ütü yaptım
geçen gün moralim çok iyiydi ütüyü bilem seviyom dedim o akşam ütü yapacaktım belime bi ağrı sağlandı kaç gün erteledim ütüyü demekki sevememek lazım bu mereti
benimde bu sıralar canım çekiyi iğne opu transfer ama eşim razı gelmiyi maalesef ooof oooof nolur kendiliğinden gelse bebemiz
zamanla canı istiyor insanın tedavi iğne canı çekiyor gerçi sen daha tatmadın şimdiden istemen değişik oldu
8 yıl bebek gelmeyince geçmişim kötü olunca geleceğimden de endişe duyuyorum zaman bir çok şey için ilaçtırya bizde öyle değil canım zamana bırakalım demek gibi bir lüksümüz olmuyor..
benimde bu sıralar canım çekiyi iğne opu transfer ama eşim razı gelmiyi maalesef ooof oooof nolur kendiliğinden gelse bebemiz
anladım tatlım sende haklısın tabi..
ozaman zamana bırakmaaa bebeğin için çaba sarfet çabala uğraş ve ona kavuş artıkkkkkkkkk ne olurrrrr
ayy eşin de neden böyle yapıyor cnm yaaa....daha önce çok denediniz diye mi?
kendiliğinden gelmesini herkes ister ama kısmet işte...
din dan din dan din dan saat 12:00
ben yemeğe çıkıyorum kızlarr görüşürzz...
3 Tüp denemesi yaptım 2 si negatif 1 inde kimyasal gebelik yaşadım 4.tüp bebek denemesi için ocak şubat aylarını düşünüyorum.
Katılan arkadaşlarla birlikte durumlarımızı belirten bir liste oluşturacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?