• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canlarım, kardeşlerim günaydın hepinize...

Ben sonunda Gülden'in dediğine geldim, yarın 10. günüm ve yarın sabah gidip kan vereceğim. Yemin ederim ömrümden ömür gitti yaa...
Bana dua edin lütfen, yanımda olmanıza çok ihtiyacım var. İnşallah yarın size güzel haberler vereceğim. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. :2:

hadi inşallah musmutlu haberlerle gelirsinn:nazar::nazar:

güüünnnaayyddıınnnnnnnn
canlarıma süper şahane birgün diliyorum
yorgun ama güçlü kadınlarız biz anne olcaz o kadaarrrrr:32::32::32:

Ben sonunda Gülden'in dediğine geldim, yarın 10. günüm ve yarın sabah gidip kan vereceğim. Yemin ederim ömrümden ömür gitti yaa...
Bana dua edin lütfen, yanımda olmanıza çok ihtiyacım var. İnşallah yarın size güzel haberler vereceğim. Ay yazarken bile gözlerim doluyor. :2:

eveetttt beklenen son dayanamayacağını ben taaaa transfer olduğunda anladığımdan sana 10.günde baktır dedim...
test gününe kadar beklemek elbette en güzeli ama bekleme süreci eziyete dönüşüyorsa bir an evvel kan vermek en güzeli..
inşallah pozitifle yarın hepberaber seviniriz canım:16:

Güldencim yeni topis hayırlı olsun, herkese uğur getirsin insallah :)

Çok fazla yazamıyorum ama yazmisken hayırlı haberlere yazayım dedim :) canım bebisin yola çıkmış, annesine kavusmak için gün sayiyor, hayirli olsun Allah kucagina almayı nasip etsin inşallah :) değer biraz düşük ama test için acele ettiğinden olsa gerek :)

canım benim hoşgeldin kuzunla..
iyisinizdir inşallah...
bu kezde yeni topikte gebe kalmayı denicem:1::1:

Kizlargunaydinnnnn....
Bundan sonra ki her gun benim icin heyecan verici...... bugunn esim geldi ve birazdan Tese aameliyatina girecek....

bencede çok heyecanlıııııı eşinden güzel haberler alırız inşallah gecikmeden haber ver bize olurmu canım:16:

kızlar merhaba...bende aranıza yeni katıldım tedavimin 13. günündeyim gonal f ve lucrin ile devam ediyoruz. bu arada bilgilerimi yazıyım yaş 27 sebepsiz infertilite merkez anatolia hakan yaralı

merhaba, ben tüp bebek tedavisi için yakında başvuracağım, şu anda endometriozis ten ötürü 9 aydır
normal gebelik olmuyor ve rahimiçi ilm çektireceğim. Rahimiçi filmin yanetkisi enfeksiyon riski var mı?

Bir de tedavideki uzun ve kısa protokol nedir?

teşekkürler...

merhaba:16:
rahim filmi çok basit ve herhangi bir enfeksiyon vs..sebep olmaz güvenilir bir yerde çektirirsen tabiki...
hemen sonucu alırsın...
uzun ve kısa protokolde şöyle oluyor..

uzun protokolde adetin 19. 20. ya da 21.gününde lucrin denen iğneye başlarsın,
bir hafta 10 gün sonra adet olursun adetin 2. ya da 3.günü lucrine diğer iğne eklenir bu iğne yumurtaları olgunlaştırmak içindir.
yumurta toplama gününe kadar iğneleri vurursun en son iğne çatlatma iğnesidir onu vurduktan 33-36 saat sonra yumurta toplama olur yani OPU...

kısa protokolde de adetin 2. ya da 3.günü iğneye başlarsın yumurtaların gelişiminde göre bir hafta 10 gün içinde yumurta toplama olur...

ikisinin arasındaki fark uzunda bir hafta fazladan iğne vurursun...

hangi protokol olacağına doktorun karar verecek..

kızlar merhaba...bende aranıza yeni katıldım tedavimin 13. günündeyim gonal f ve lucrin ile devam ediyoruz. bu arada bilgilerimi yazıyım yaş 27 sebepsiz infertilite merkez anatolia hakan yaralı

hoşgeldin tatlım:16:
az kalmış toplamaya :52::52::52:
ilk fırsatta listeye ekleyecem senide ama şimdi kızlara laf yetiştirmem lazım:1::1:

arkadaşlar bugun dayanamadım test yaptırdım 9. gunum bugun sonuç 32. 51 cıktı ne oluyo bu şimdi :18::18:

senin Allah iyiliğini versin emi...
transferden bir hafta sonra idrar testi yapıp negatifi görüp kendini perişan eden eyyyyyy gebe hatun nolduuuuu ben sana ısrarla erken yaptın demekten telef oldum bu değer sana kapak olmuştur:1:
şaka bi yana çok sevindim canım 9.gün değerin iyi bi de asıl test gününde yaptır olurmu :16:

Canım hoş geldin, aynı merkezdeyiz. Benim de 7. günüm, heyecanla reglimi bekliyorum..İnşallah peş peşe güzel haberlerimizi alırız..

hadi bakalım cnmm hayırlı haberler ile gel inşallah :)

ayy çok teşekkür ederimm yemin darısı hepinizin başına İNŞALLAH :16::16::16:

inşallah cnmm benımmmm....

hoş geldin cnmm tedavin hayırlı olsun

Canım hoş geldin, aynı merkezdeyiz. Benim de 7. günüm, heyecanla reglimi bekliyorum..İnşallah peş peşe güzel haberlerimizi alırız..

7.günmü oldu lucrinde yarından sonra her an regl olabilirsin demek az kaldı aktif sürecene girmene:46::46::46:

canım yazdıklarını okudum eşlerimiz bu süreçte rahatmış gibi görünselerde onlarda üzülüyorlardır yapıları gereği bizim gibi dışa dönük olmadıklarından umursamıyor gibi gelebilir...zaman bizim için kayıp erkekte pek öyle bir sorun yok bunu anlamaları içinde illa sürekli söylemek lazım...milletin ne söylediği ilk zamanlarda çok önemliydi benim için ama artık değil herşey ortaya çıktı kimseden bişey saklayacak gücüm yok saklamak demek yalan demek..uzak duruyorum genel olarak daha rahatım..

günaydın canım nasılsın bugün:16:
içim sena fena halde kaynamış durumda nolcak bilmiyorum:1:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16: benimdeee öyle şekerimm..ne olcak kanki olcazzzz hepsi bu :1:
bu arada iyiyimm allaha şükürr ne olsun iş güç..sen nasılsın???

:13::29::38::1:
bende de iş güç ama evde:1:
zor tutuyorum oyun kulübüne girmemek için en güzeli ben tüpten önce oyun için bi tedavi alayım:1:
tut beni girmemem lazım:1::4::4:

:13::29::38::1:
bende de iş güç ama evde:1:
zor tutuyorum oyun kulübüne girmemek için en güzeli ben tüpten önce oyun için bi tedavi alayım:1:
tut beni girmemem lazım:1::4::4:

evin işi gene hiç bitmiyoo tatlımmmmmmmm..Kolay gelsin valla zorr çok zor :1:
Bence de oyun alışkanlığı içinnn ayrıca tedavi görr..bu ne kardeşimm aaaaaaaaaaa....bu kadar ciddi bi konu açmışken seni oyun sahaların da deıl konunun başında görmek isteriz bi kerem :19:

:29: :29: :29 sıkı sıkı tuttttttttttum senii :1:

evin işi gene hiç bitmiyoo tatlımmmmmmmm..Kolay gelsin valla zorr çok zor :1:
Bence de oyun alışkanlığı içinnn ayrıca tedavi görr..bu ne kardeşimm aaaaaaaaaaa....bu kadar ciddi bi konu açmışken seni oyun sahaların da deıl konunun başında görmek isteriz bi kerem :19:

:29: :29: :29: sıkı sıkı tuttttttttttum senii :1:

az bişi ütüm var yarın gezenti olcam büyük ihtimal ama yinede bağlanırım size online olarım..
ciddi bir konuda konunun başında durmak lazım demek peki öyle yapayım bende:1:

Back