Kızlar yarın histeroskopi olucam Konya yolu gözüktü yine havalarda bir soğuk bir buzlu Rabbim sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin
Canım boyumuz - kilomuz aynıymış ya
177 boy 92 kg bende de...
hükümet gibi kadınlarız
Ben 3 sene önce 127 kiloydum kızlar... Cerrahi bir operasyon geçirdim, gastric by-pass diye. 45 kg verdim bir senede.
Sigarayı bıraktıktan sonra, yemem de normale dönünce bi 10 kg kadar aldım. Yine de bu halime şükrediyorum o kadar fenaydım ki bir zamanlar
bir gun ise gitmedim burnumdan geldi( tup bebek raporu icin cekilen rahim ultrasonunu bulamiyorun butun eve aradim yok parmak kadar ufacik biii kagitti iyi saklim demistim bulamiyorum, Suleymaniyede tekrar muayene olmak kabus gibi kadin doktor elle muayene yapiyor (((
merhaba cnm bende Aret Kamar'a yeni gectim on gorusmeyi yaptim Subat gibi tedavi olacagim bana durusuyla cok guven verdi ama seninle cok uzun bir calismayla olumlu sonuc alabiliriz dedi benimde 6. tedavim olacak senin Aret beyde kacinci denemen cnm cim.
bir gun ise gitmedim burnumdan geldi( tup bebek raporu icin cekilen rahim ultrasonunu bulamiyorun butun eve aradim yok parmak kadar ufacik biii kagitti iyi saklim demistim bulamiyorum, Suleymaniyede tekrar muayene olmak kabus gibi kadin doktor elle muayene yapiyor (((
Tekrar olnana gerek yok rapor numarasindan cikar
meraba bende oldum 2 kere 3.yü olucam hatta düşmüşüz dr ların eline beceremedi bi,ri 2.ye gene teslim olcam:26:
daha rapora numara vermediler cnm esimin sperm testini alinca verecekler on yil onceki evraklar bile duruyor bir haftalik evrak kayip
5. denememiz ben tam tedavimden vaz geçıyodum en son ki negatiften sonra ama kendısı bırakmadı beni.. cok ıyı anlayışlı bi doktor kendisi.. bu sefer ilaçsız bı tedavi önerdi klomen kullandım ve kendi oluşan yumoşlarımı topladı bakalım sonuç ne olucak
meraba bende oldum 2 kere 3.yü olucam hatta düşmüşüz dr ların eline beceremedi bi,ri 2.ye gene teslim olcam:26:
banada ignesiz bir yontem deneyecekmis merakla bekliyorum hayirlisi cnm:))
Kızlar yarın lucrine başlıorum 10-10 hadi bakam hayırlısı
işte bana yaptığı yöntem iğnesiz.. ama inanma transverden sonra her gün yiyorsun yine iğne merak etmee
:))) igneye cok aliskinim cnm zaten olmasa uzulurdum)
yaa ebeett sormaa:))) igneye cok aliskinim cnm zaten olmasa uzulurdum)
GEÇMİŞ olsun cnm.umarım bu sın olurr
nasıl zor değil herhalde canım değil mi?:26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?