şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...
çok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum hep vardır bunda da bir hayır diyorum Rabbim vermiyorsa isyan etmeden kabullenmek lazım abartmamak lazım illa ki olcak dememek lazım zamanı gelince olursa olur...hep dediğim birşey vardır gebe kalamamakmı daha çok acı verir kalıp kaybetmekmi tabiki varlığını hissedip kaybetmek büyük bir acı ve asla kıyaslanamaz çok geçmiş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
merhaba beni de listeye ekleyin 25 yaşındayım -sperm sayısı ve hareket azlığı - 1.tüp denemem-istanbul eurofertil-aralık ocak-adetimi bekliyorum
tamam tatlım ekliyorum hemen hoşgeldin bu arada
sağol canım hoşbuldum umarım güzel haberlerle dolar burası
inş bu merkezin uğurlu gelir canımKaan bey iyiydi, herhangi bir problem yasamadik ama sorun morfoloji olunca ilac falan faayda etmiyo. Bide okuyorum morfoloji problemi olup tutmayan nadir insanlardanim burda. Merkez degistirdik. Biz Bahceci fulyaya gidicez insallah tup bebek merkezinde urolog olmasi benim icimi ferahlatti birax acikcasi, esim uroologa gorunucek bende kadindoguma. İnsallah hersey yolunda gidicek canim bu sefer olcak
ççok geçmiş olsun canım yıllarca bekleyip varlığını hissedip son anda kaybetmek çook acı ..Allah bidaha yaşatmasın...şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...
Merhabalar, inşallah bu topik şans getirir, herkesin yüzü güler. Kısmet olursa Ocak veya Şubat ayı gibi ilk tüp bebek denemesine başlayacağız. Raporumun çıkmasını bekliyorum. yaş 37, sebepsiz infertile, Uludağ üniversitesi..
basin sagolsun canim herkes bir sekilde imtihandqn geciyor iste insallah bundqn sonrakini kucagina almak nasip olur
hrs hastanesine bende gen testi icin gitmistim heterozigot kan pihtilasmasi cikti pcolular yatkin oluyormus kan pizhtilasmasina ihmal etmeyin bana dahq sonraki denememde dr clexan igne baslqmisti
çok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum hep vardır bunda da bir hayır diyorum Rabbim vermiyorsa isyan etmeden kabullenmek lazım abartmamak lazım illa ki olcak dememek lazım zamanı gelince olursa olur...hep dediğim birşey vardır gebe kalamamakmı daha çok acı verir kalıp kaybetmekmi tabiki varlığını hissedip kaybetmek büyük bir acı ve asla kıyaslanamaz çok geçmiş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah
inş bu merkezin uğurlu gelir canımbahçeci ve umut tüp bebek aynı yerlermi :26:bende düşünmüyor değilim orayı... iyi yorumları olanda var kötü yorumları olanda...
inş kaan bey bize iyi gelir kaan beyin sitesinde ki hasta yorumlarını okuyorum umutlanıyorumfulyada ki ürolog emre bakırcıoğlumu :44:emre bakırcıoğluna morfoloji için giden yokmu :26:
ççok geçmiş olsun canım yıllarca bekleyip varlığını hissedip son anda kaybetmek çook acı ..Allah bidaha yaşatmasın...
perdemi actim egunalcim kar ortusunu izliyorum inan dun esime dedim ki kar kokusu var havada :)
tamam canım eklerim hemen..
valla gizli şeker olabilirmi bilmiyorum canım bu konuda yönlendirici olması gereken doktorlarımız her ihtimale karşı ilaç vermeliler bu konuda diye düşünüyorum eğer pko şeker yatkınlığı yapıyorsa önlem alınabilir gibime geliyor...senin maşallah hemen herşeyin yapılmış kuzum bi de eşinin sperm dna sına baktırın derim...ben hala histeroskopi olcam bu tembellikle ne zaman olur bilmiyorum
egunal canım sen istanbul dusunmedin mi hic
egunal canım sen istanbul dusunmedin mi hic
senin tedavi tarihin kesinleştimi ne zaman olucak...inş sen güzel sonuç alırsınEvet canim ayni yerler. Fulya avrupada Umut anadoluda. Emre bey de urologu, ona da giden cok oluyo insallah bizede iyi gelir
burada kar yok ama soğuğu var:18::18:Ankarada her yer bembeyaz çok güzel kar yağıyor eşim gelsin yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...
Bir yandan da çok soğuk en iyisi bi düşüneyim çıkma işini
senin tedavi tarihin kesinleştimi ne zaman olucak...inş sen güzel sonuç alırsınarkandan ben de gelirim o merkeze...
ya İstanbul bize daha yakın bende acaba emre beyimi tercih etsek tedavi için diyorum da:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?