burada kar yok ama soğuğu var:18::18:
o zaman kar geliyo demektir bugün öğlen çok soğuktu resmen kar soğuğu akşama doğruda kar başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada kar yok ama soğuğu var:18::18:
Evt canim bu hafta gidiyoruz kontrole, uzun protokolle bu adetin 21. Gunu basliycaz insallah. Bak sana sunu soylim Emre bey ve Kaan bey arasinda cok fark yok bence, hatirladigim kadariyla sizde sayi ve hareket azdi. Onunla ilgili hormon tahlili falan istiycek sonra sperm dna hasar testi yapcak. Belki esinin degerlerini bir kac ay duzenlemeye calisir, 3 aylik oluyo cunku tedaviler. Daha sonra baslarsiniz insallah hayirli sonuclar da alirsiniz. Size yakinsa istanbulu tercih edin bence bu iste stres cok onemli biliyorsun
karı seviyorum ama soğuğunu sevmem:18::18:bizim buraya yağmaz çook fazla yılda bi defa ancao zaman kar geliyo demektir bugün öğlen çok soğuktu resmen kar soğuğu akşama doğruda kar başladı
sağol canım bende kaç zamandır kaan bey diyorum ama okuyorum emre beyden memnun kalanlarda çook siz ikisinde gitmişsiniz o zaman iyi bilirsin..bencede ikiside aynı işin uzmanı zaten ankara uzak İstanbul yakın bizim için İstanbul daha iyi olur...emre beye de mail gönderdim ama cevap gelmedi :26:evet canım sayı ve hareket morfoloji de kötü...
bizim en büyük sorunumuz aslında kromozomlarlada iligili eşimin kromozomlarında sorun var..kaan beye gönderdiğim mailde cevap olarak dna hasar testi yapılmalı demişti o zaman emre beyde ister sanırım o testi.....
inş canım bu son denemen olur....sen istanbuldamıydın:26:
Peki PGT yapildimi embryolariniza? Bende istanbulda degilim ama aileden cok kisi orda. Kalicak yer sorunumuz yok en azindan. Ya benimde aklima kromozom testi takiliyo gidince sorucam yaptirmamiz gerekmi diye. Bakalim ne derse onu yapariz artik. Bizde dna da birsey cikmadi. Eger problem olsa acaba dnada da problem cikmazmiydi? Bencede siz yaptirin dna hasar testini, okuyosan eger Kaan beyin sitesinde birsuru insan cocuk sahibi olmus
yok canım bu son denemede yapılacaktı ama yeterli sayıda ve kalitede embriyomuz yoktu...
bizim 4.denememizde eşime ve bana genetik tahliller yapıldı ve sonucunda eşimde y kromozomunun fazla olduğu çıktı zaten bizim en büyük sorunumuz bu bu yüzden kaliteli olmuyo sanırım embriyolarımız
bence sizde yaptırın genetik test...merkezinize sorun bi
şimdi eşine bi tedavi uyguluyolarmı peki spermleri iyileştirmek için...
sence emre bey le kaan beyin farkı yok mu yani:26:
iyi geceler kızlarr nasılsınız geçmişi okuyayım dedim aammaa oku oku başım döndü midem bulandıı
ban bugün bişey oldu sanırsam..ellerim de uyuşup duruyor adetliyim ondan mı acabaa....:44::44::44:
kociş..çerez almıştı o mu dokundu acep..:44:
çok düşündüm canım hatta arkadaşlarımın bir kısmı memorialde hamile kaldılar orasını epey bi düşündüm sonra araştırmaya geçtim memorial yakında Ankarada açılacakmış sitesinde var binanın fotosu ve adresi herşey hazır açılış yapılacak sadece...telefon ettim çok yakında açıyoruz tam tarih belli değil dediler...açılır açılmaz ilk tüp bebek hastalarından biri olabilirim
İstanbul olsa hic tereddüt etmeden semra kahramana giderdim ya da Bahçeci grubuna.Ankara olunca hah işte bu doktor yada merkez dedigim biyer yok.
egunal bu Bülent Ruso yu da bi araştır Ankaradasin diye söylüyorum canım. Ben netten hakkında pek bir sey bulamadım. Bu ay içinde bi gitmeyi düşünüyorum bakalım
karı seviyorum ama soğuğunu sevmem:18::18:bizim buraya yağmaz çook fazla yılda bi defa anca
hayırlı uğurlu olsun inşallah bu topik canım.bol hamişli ve bebişli olsun inşallahh.
tedavide olan ve tedaviye girecek arkadaşlar Allah yar ve yardımcınız olsunn
iyi geceler kızlarr nasılsınız geçmişi okuyayım dedim aammaa oku oku başım döndü midem bulandıı
ban bugün bişey oldu sanırsam..ellerim de uyuşup duruyor adetliyim ondan mı acabaa....:44::44::44:
kociş..çerez almıştı o mu dokundu acep..:44:
İstanbul olsa hic tereddüt etmeden semra kahramana giderdim ya da Bahçeci grubuna.Ankara olunca hah işte bu doktor yada merkez dedigim biyer yok.
ne bileyimm 2 gündür sağlıklı yemekler değil de hamurişi ve tatlı vs yer oldum belki de ondan dakndı..tabii regl duurmları da cabası...zaten bişey oldu ben de yıllardır en fazla 3-5 gün geciken reglim kendini aştıı pazartesi uğrayacam zeynep kamile inşaallah ilk muayene gelsin raporum inşaallah hayırlısıylaa..inşallah bebekim bol hamişli bi topik olur yine yeni yeniden herşey sil baştan olsun istedim ve yepis yeni topik inşa ettim
iyi geceler canım noldu sana böyle ya:26:
bende adetimden bir gün önce grip oldum sonra regl başladı bu ara bu moda herhalde değişik adet dönemleri geçiriyoruz
aynen canım saniye beklemez semra hocaya giderdim...
en güzel labaratuvar koşullarına gözümle görmesemde edindiğim izlenimler sonucu bahçeci gurup ve memorialde olduğunu düşünüyorum..bence bu merkezler en iyileri diğerleri sonradan geliyor Ankarada olaydı birisi süpper olurdu..
Hastanede değil zaten canim kendi muayenehanesi varmış adresini vercek arkadaş banacanım sen geçen konu açmıştın o zaman araştırdım dediğin gibi bilgi edinemedim netten hatta hangi hastanede onu bile bulamadım
Mrb canım bende de oluyo regl zamanlarında bu arada sen Haziran da mı dememiştin ilkini?