• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benide listeye eklermisin egunalcım
yaş 31
tedavi sebebi erkek infertilitesi
deneme sayısı 1
merkez izmir irenbe
tedavi zamanı nisan mayıs

gunaydinlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
bir hastayim anlatamam burun kulak tutmuyo ne kadar bitki cayi varsa kaynatiyorum :d adet oncesi meme sanci maffediyo her normalidir bu bilmiyorum

geçmiş olsun canım..
bende geçenlerde çok fena grip oldum öksürük ve boğaz ağrısı geriye kaldı onunla boğuşuyorum...
adet öncesi olmasıda durumu daha da ağırlaştırıyor maalesef..

saol kardes zamanı bıze gore coktan geldı ama yenı araba aldık tup bebege para kalmadı malesef ama bırıkıme baslıycaz yenı yılla beraber ınsallah ıkıncı bebısımızede kavusuruz.tabıkı ben oncellıkle hıc olmayanlara bebıslerını kucaklarına almalarını dılıyorum.ben o duyguyu tattım nasılsa allah olmayanlara nasıp etsın sonrada bana

Amin canım hem olmayanlara hem olupta ikinciyi isteyenlere versin Rabbim...
yeni yılda bol para diliyorum o zaman size ailecek...

egunalcim saol canim gecer insallah bu arada pco cok doktkrum bana cok gec onerdi metformin icerikli ilac gebe kalmadan 2 ay kadar once baslatti ve yanlis baslatti gunde 3 tane.cok agir geldi ve ben 3 ay ancak dayanabildim mide bulantisi ve asiri diyare yapti ve gebeligimde dr da danisarakk hata yaparak biraktim dusugumde etksi olabilir
sonra gittigimz dr gece yatmadan once icersem yan etkileri hissetmeyecegimi soyledi simdi 7 aydir kullaniyorum glifor
pco icin onemli birsey ben gec farkina vardim arkadaslarin bilgisine umarim faydam olur

Son düzenleme:
egunalcim saol canim gecer insallah bu arada pco cok doktkrum bana cok gec onerdi metformin icerikli ilac gebe kalmadan 2 ay kadar once baslatti ve yanlis baslatti gunde 3 tane.cok agir geldi ve ben 3 ay ancak dayanabildim mide bulantisi ve asiri diyare yapti ve gebeligimde dr da nasirak hata yaparak biraktim dusugumde etksi olabilir
sonra gittigimz dr gece yatmadan once icersem yan etkileri hissetmeyecegimi soyledi simdi 7 aydir kullaniyorum glifor
pco icin onemli birsey ben gec farkina vardim arkadaslarin bilgisine umarim faydam olur

bana neden önerilmedi bu ilaçlar anlamıyorum düzenli adet görüyorum diye ciddiye alınmıyorum pko da şeker direnci olurmuş açlık kan şekerine bakcaz şeker yüklemesi yapcaz dediler yaptırdım onda da bişey çıkmayınca hiç ilaç kullanmasamda olurmuş.bence mutlaka yumi kalitesinde sorun oluyor pko da ve buna ek bişeyler kullanmak lazım...kendi başıma kullanasım geliyor:19:

egunalcim dr her ay duzenli baktirdigi hormon takiplerinde testesteron seviyemin yukseldigini gorunce basladi 2 yil gittim o doktora ama 2yil sonunda kullanmaya basladim testeron dustu 7 adir duzenli kullaniyorum belki adet duzenime de etkisi vardir ailede sekerde var benim

Son düzenleme:
yaş 29 dr.um muazzez öztürk , hrs hastanesi ankara , 5 aşılama ve 5 tüp bebek denedim şuana kadar sorun;embiryonunun genetik yapısında sorun olması sağlıklı embiryo oluşmamasından dolayı...bekleme sürecindeyim 6.cıya henüz hazır değilim belki baharda giderim doktora

Son düzenleme:
egunalcim dr her ay duzenli baktirdigi hormon takiplerinde testesteron seviyemin yukseldigini gorunce basladi 2 yil gittim o doktora ama 2yil sonunda kullanmaya basladim testeron dustu 7 adir duzenli kullaniyorum belki adet duzenime de etkisi vardir ailede sekerde var benim

bende de testeron arada bir yükseliyor ama her bakıldığında o ay normal değer aralıklarında çıktığından yok bunda bişey deniyor kendim bazen baktırıyorum o dönemlerde yüksek tedavi aşamasına gelindiğinde bakılan değerlerim normal oluyor sürekli bir takip altında olmadığımdan da ciddiye aldıramıyorum diğer testleri...

egunal arkadaşım benide eklermisin

yaş 29 dr.um muazzez öztürk , hrs hastanesi ankara , 5 aşılama ve 5 tüp bebek denedim şuana kadar sorun;embiryonunun genetik yapısında sorun olması sağlıklı embiryo oluşmamasından dolayı...bekleme sürecindeyim 6.cıya henüz hazır değilim belki baharda giderim doktora

eklerim tabii canım :16:
son tedavin olsun inşallah:16:

Eki Görüntüle 885557 2014 Yılı Bizim Yılımız OlsunEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Tüp Bebek Yapacak Tüm KK Üyelerini BekliyorumEki Görüntüle 885557

İşte 2014 Gebe Adaylarımız
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD]KAÇ
KİŞİYİZ
[/TD]
[TD="align: left"]NİCK[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]TEDAVİ SEBEBİ[/TD]
[TD]DENEME SAYISI[/TD]
[TD]MERKEZ[/TD]
[TD]TEDAVİ ZAMANI[/TD]
[TD]AŞAMA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD="align: left"]egunal[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]
Başkent Üniversitesi
Ankara
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD="align: left"]narsude[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]pko+azosperm[/TD]
[TD]5[/TD]
İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Tedavide[/TD]
[TD]9 Aralık
Kontrol
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD="align: left"]ikramaya[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]tüpler yok
endometrium kalınlaşmıyor
[/TD]
[TD]2[/TD]
İstanbul Tüp Bebek
Aret Kamar
[/TD]
[TD]Şubat[/TD]
[TD]Raporun çıkmasını bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD="align: left"]yolgezer42[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD]sperm sayı ve hareket
azlığı+pko
[/TD]
[TD="align: left"][/TD]
[TD]Belli Değil[/TD]
[TD]Ocak[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD="align: left"]pegasusunicorn[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pko[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Ocak-Şubat[/TD]
[TD]Reglini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD="align: left"]zuhal turan[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]pko+hipotiroid[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Mart[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD="align: left"]cantan3m[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]sperm sayı ve hareket
azlığı+varikosel
[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]
Belli değil​
[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Varikosel için ilaç kullanıyor eşi şubatta kontrol[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD="align: left"]melek181[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Bekleme sürecinde bazı testleri tamamlıyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD="align: left"]tugceserdar[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]pko+sperm azlığı[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Belli değil[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD="align: left"]musmutlukiz[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]morfoloji[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]Bahçeci Fuyla
İstanbul
[/TD]
[TD]Ocak[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD="align: left"]OzlTzk[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]erkek infertilitesi[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]İrenbe
İzmir
[/TD]
[TD]Nisan-Mayıs[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD="align: left"]tasruk[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]sağlıklı embriyo oluşmaması[/TD]
[TD]6[/TD]
[TD]Hrs Hatanesi
Ankara
[/TD]
[TD]Bahar ayları[/TD]
[TD]Beklemede[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Canim yaşım 31 ve 3.denemem eksik vermişim bilgileri

Egunal bende pko yum ya şekerden şüphelendim kendimce :) çıkmadı ama gizli şeker olabilir mi acaba diyorum tedaviye başlamadan bi baktiricam bunun yanında genetik incelememiz yapildi histrteskopi yapıldı bisey çıkmadı senin bana onerecegin bişey var mi şunada baktir diyecegin

şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...

şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...

basin sagolsun canim herkes bir sekilde imtihandqn geciyor iste insallah bundqn sonrakini kucagina almak nasip olur
hrs hastanesine bende gen testi icin gitmistim heterozigot kan pihtilasmasi cikti pcolular yatkin oluyormus kan pizhtilasmasina ihmal etmeyin bana dahq sonraki denememde dr clexan igne baslqmisti

cep telefonunda yazdigim icin biraz hatali gelyor yazilar kusura bakmayin benim gen testine dusukten sonra bakildi kan pihtilasmasi da dusuge sebep biliyorsunuz

Canim yaşım 31 ve 3.denemem eksik vermişim bilgileri

tamam canım eklerim hemen..

Egunal bende pko yum ya şekerden şüphelendim kendimce :) çıkmadı ama gizli şeker olabilir mi acaba diyorum tedaviye başlamadan bi baktiricam bunun yanında genetik incelememiz yapildi histrteskopi yapıldı bisey çıkmadı senin bana onerecegin bişey var mi şunada baktir diyecegin

valla gizli şeker olabilirmi bilmiyorum canım bu konuda yönlendirici olması gereken doktorlarımız her ihtimale karşı ilaç vermeliler bu konuda diye düşünüyorum eğer pko şeker yatkınlığı yapıyorsa önlem alınabilir gibime geliyor...senin maşallah hemen herşeyin yapılmış kuzum bi de eşinin sperm dna sına baktırın derim...ben hala histeroskopi olcam bu tembellikle ne zaman olur bilmiyorum:1:

Back