• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...

çok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum hep vardır bunda da bir hayır diyorum Rabbim vermiyorsa isyan etmeden kabullenmek lazım abartmamak lazım illa ki olcak dememek lazım zamanı gelince olursa olur...hep dediğim birşey vardır gebe kalamamakmı daha çok acı verir kalıp kaybetmekmi tabiki varlığını hissedip kaybetmek büyük bir acı ve asla kıyaslanamaz çok geçmiş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah:5:

çok haklısın bende aynı şeyi düşünüyorum hep vardır bunda da bir hayır diyorum Rabbim vermiyorsa isyan etmeden kabullenmek lazım abartmamak lazım illa ki olcak dememek lazım zamanı gelince olursa olur...hep dediğim birşey vardır gebe kalamamakmı daha çok acı verir kalıp kaybetmekmi tabiki varlığını hissedip kaybetmek büyük bir acı ve asla kıyaslanamaz çok geçmiş Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah:5:

merhaba beni de listeye ekleyin 25 yaşındayım -sperm sayısı ve hareket azlığı - 1.tüp denemem-istanbul eurofertil-aralık ocak-adetimi bekliyorum

Kaan bey iyiydi, herhangi bir problem yasamadik ama sorun morfoloji olunca ilac falan faayda etmiyo. Bide okuyorum morfoloji problemi olup tutmayan nadir insanlardanim burda. Merkez degistirdik. Biz Bahceci fulyaya gidicez insallah tup bebek merkezinde urolog olmasi benim icimi ferahlatti birax acikcasi, esim uroologa gorunucek bende kadindoguma. İnsallah hersey yolunda gidicek canim bu sefer olcak ;)
inş bu merkezin uğurlu gelir canım:16:bahçeci ve umut tüp bebek aynı yerlermi :26:bende düşünmüyor değilim orayı... iyi yorumları olanda var kötü yorumları olanda...
inş kaan bey bize iyi gelir kaan beyin sitesinde ki hasta yorumlarını okuyorum umutlanıyorum:5:fulyada ki ürolog emre bakırcıoğlumu :44:emre bakırcıoğluna morfoloji için giden yokmu :26:
şu ana kadar defalarca aşılama ve tüp bebek yaptırıp sonuca ulaşmayan arkadaşlar görüyorum.ve inanın çok üzülüyorum.benim ilk tedavimde tutmuştu.9 ay boyunca hiç sorunsuz bir gebelik yaşadım.ama doğumdan bir gün önce bıraktı kızım beni....o günden beri neden neden diye soruyorum ama cevap yok.sakın yanlış anlaşılmasın, sizi üzmek için değil moral vermek için anlatıyorum. olmuyorsa da bir sebebi vardır, hayırlısı böyledir, daha zamanı değildir diye düşünün lütfen.unutmayın herşeyin başı moral. her tedavinizde hakkınızda hayırlısını isteyin...
ççok geçmiş olsun canım yıllarca bekleyip varlığını hissedip son anda kaybetmek çook acı ..Allah bidaha yaşatmasın...

Merhabalar, inşallah bu topik şans getirir, herkesin yüzü güler. Kısmet olursa Ocak veya Şubat ayı gibi ilk tüp bebek denemesine başlayacağız. Raporumun çıkmasını bekliyorum. yaş 37, sebepsiz infertile, Uludağ üniversitesi..

Merhabalar, inşallah bu topik şans getirir, herkesin yüzü güler. Kısmet olursa Ocak veya Şubat ayı gibi ilk tüp bebek denemesine başlayacağız. Raporumun çıkmasını bekliyorum. yaş 37, sebepsiz infertile, Uludağ üniversitesi..

inşallah canım hepimize uğurlu gelsin topiğimiz:16:
ekliyorum hemen listemize...

Ankarada her yer bembeyaz çok güzel kar yağıyor eşim gelsin yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...
Bir yandan da çok soğuk en iyisi bi düşüneyim çıkma işini:1:

perdemi actim egunalcim kar ortusunu izliyorum inan dun esime dedim ki kar kokusu var havada :)

basin sagolsun canim herkes bir sekilde imtihandqn geciyor iste insallah bundqn sonrakini kucagina almak nasip olur
hrs hastanesine bende gen testi icin gitmistim heterozigot kan pihtilasmasi cikti pcolular yatkin oluyormus kan pizhtilasmasina ihmal etmeyin bana dahq sonraki denememde dr clexan igne baslqmisti

amin canım, inşallah hepimize sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder.

amin arkadaşım, allah kimseye evlat acısı vermesin

inş bu merkezin uğurlu gelir canım:16:bahçeci ve umut tüp bebek aynı yerlermi :26:bende düşünmüyor değilim orayı... iyi yorumları olanda var kötü yorumları olanda...
inş kaan bey bize iyi gelir kaan beyin sitesinde ki hasta yorumlarını okuyorum umutlanıyorum:5:fulyada ki ürolog emre bakırcıoğlumu :44:emre bakırcıoğluna morfoloji için giden yokmu :26:

ççok geçmiş olsun canım yıllarca bekleyip varlığını hissedip son anda kaybetmek çook acı ..Allah bidaha yaşatmasın...

Evet canim ayni yerler. Fulya avrupada Umut anadoluda. Emre bey de urologu, ona da giden cok oluyo insallah bizede iyi gelir ;)

perdemi actim egunalcim kar ortusunu izliyorum inan dun esime dedim ki kar kokusu var havada :)

aynen canım çok güzel bir görüntü var yarında gündüz eksi derecelere düşecekmiş bu da yağan kar yerlerde buz olcak demek mahsur kalcaz evde:50::50::50:

tamam canım eklerim hemen..

valla gizli şeker olabilirmi bilmiyorum canım bu konuda yönlendirici olması gereken doktorlarımız her ihtimale karşı ilaç vermeliler bu konuda diye düşünüyorum eğer pko şeker yatkınlığı yapıyorsa önlem alınabilir gibime geliyor...senin maşallah hemen herşeyin yapılmış kuzum bi de eşinin sperm dna sına baktırın derim...ben hala histeroskopi olcam bu tembellikle ne zaman olur bilmiyorum:1:

egunal canım sen istanbul dusunmedin mi hic

egunal canım sen istanbul dusunmedin mi hic

çok düşündüm canım hatta arkadaşlarımın bir kısmı memorialde hamile kaldılar orasını epey bi düşündüm sonra araştırmaya geçtim memorial yakında Ankarada açılacakmış sitesinde var binanın fotosu ve adresi herşey hazır açılış yapılacak sadece...telefon ettim çok yakında açıyoruz tam tarih belli değil dediler...açılır açılmaz ilk tüp bebek hastalarından biri olabilirim:1:

Evet canim ayni yerler. Fulya avrupada Umut anadoluda. Emre bey de urologu, ona da giden cok oluyo insallah bizede iyi gelir ;)
senin tedavi tarihin kesinleştimi ne zaman olucak...inş sen güzel sonuç alırsın:49: arkandan ben de gelirim o merkeze...
ya İstanbul bize daha yakın bende acaba emre beyimi tercih etsek tedavi için diyorum da:26:

Ankarada her yer bembeyaz çok güzel kar yağıyor eşim gelsin yemekten sonra yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum...
Bir yandan da çok soğuk en iyisi bi düşüneyim çıkma işini:1:
burada kar yok ama soğuğu var:18::18:

senin tedavi tarihin kesinleştimi ne zaman olucak...inş sen güzel sonuç alırsın:49: arkandan ben de gelirim o merkeze...
ya İstanbul bize daha yakın bende acaba emre beyimi tercih etsek tedavi için diyorum da:26:

Evt canim bu hafta gidiyoruz kontrole, uzun protokolle bu adetin 21. Gunu basliycaz insallah. Bak sana sunu soylim Emre bey ve Kaan bey arasinda cok fark yok bence, hatirladigim kadariyla sizde sayi ve hareket azdi. Onunla ilgili hormon tahlili falan istiycek sonra sperm dna hasar testi yapcak. Belki esinin degerlerini bir kac ay duzenlemeye calisir, 3 aylik oluyo cunku tedaviler. Daha sonra baslarsiniz insallah hayirli sonuclar da alirsiniz. Size yakinsa istanbulu tercih edin bence bu iste stres cok onemli biliyorsun

Back