Evet 3.gun embrıyosu o kadar çok negatıf aldım kı ıcımden hiç umutlanmak gelmiyor.. Bu sefer hayırlısı deyip geçicem yıprandım artık keske hiç başlamasaydım tedaviye hazır degilmişim megerseya lütfen üzülme çok erken daha..
hay Allah ya ne desemde rahatlatsam seni...
teselli etmek için demiyorum cidden yaşanmış örnekler var idrar testi için erken daha yapma böyle lütfen..
3.gün embriyosu transfer edildiyse daha da bi erken...
Evet 3.gun embrıyosu o kadar çok negatıf aldım kı ıcımden hiç umutlanmak gelmiyor.. Bu sefer hayırlısı deyip geçicem yıprandım artık keske hiç başlamasaydım tedaviye hazır degilmişim megerseHem listede ben niye yokum kiii :44:
Bi problem yok canım maalesef sebepsiz infertilite diyorlar doktorum gitmiyor benim 5. Güne 3. Gün olması daha sağlıklı diyor :44:canım acaba sorun nedir :26:
benimde hep 3. gün olacak çünkü tek yumi oluyo
sendeki problem ne
Bi problem yok canım maalesef sebepsiz infertilite diyorlar doktorum gitmiyor benim 5. Güne 3. Gün olması daha sağlıklı diyor :44:
Evet 3.gun embrıyosu o kadar çok negatıf aldım kı ıcımden hiç umutlanmak gelmiyor.. Bu sefer hayırlısı deyip geçicem yıprandım artık keske hiç başlamasaydım tedaviye hazır degilmişim megerseHem listede ben niye yokum kiii :44:
ayy tatlı şey seni gel bizim buralarda çok olur
beraber toplayalım
teyzem bilir tabi sen bilemedin çot ayıp çot
bi gün kısmet olursa ben sana yapar yediririm
Iyı akşamlar güzeller yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldınız der kayıp ıcın basaglı dıler bır de su merulcan I nerden buluruz dıye saraya sormak ısterım. Sebze yemeklerı de doğurganlığı arttırıyormuş ben 2 senedır ot çöp tuyorum bu da güzel bır sebzeye benzıyor
Gülşenim Internet'in kotası doldu esımı beklerdim yoksa ayrı kalırmışım sızden bır kac gün böyle ıdare eldiven gönlüm sızlerle
ben yeşilliğe giremem öyle narin bedenime böcek girer ıssırırlar beni yazık bana sen topla
heee tabi tabi tikenli bitkiyi yedircen bana batsın her taraflarıma bi de ısırgan yedirirsin çiğ çiğ sonra ben napıyım öyle acır ağzım felan üzülürüm sonrasağol canım yaparsın bilirim..
nerdesin sen bugün sesin çıkmadı hiç merak ettim..
Yahu bu telefonuda cozemedımıdare edıcez dıyorum eldıven dıyı
ayyyyyyy inanmıyorum bu ne naz bu ne niyaz dikenli dediysek dikenin ucundaki nazik sapları toplanıyo tızım bi kere daha çot ayıp ettin yaniiiiii
canım menim sen bitanemsin bilmezmisin
kızlar benim kırmızılar üçgün gecikmenin ardından teşrif ettiler malesef
Evet tatlım o ayarlı ama onu nasıl duZeltıcem bılmıyorum tel esımın o da zaten uyuyogenelde olduğu gıbı
kızlar benim kırmızılar üçgün gecikmenin ardından teşrif ettiler malesef
konuşa konuşa getirdik sonunda..
ne diyim be saracım canın sağolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?