2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benım ya ben hıc ayrı kalmak ıstermıyım kotam da zaten 3 tl kota napsın bu duruma olazsa yukseltırım kotayı esım evın kedısı gıbı buldu mu kosesını kıvrılıverır kaldırabılene askolsun

yaşım 26 problemim sebepsiz inf. ist tüp bebik mrkz. aret kamar deneme ben 4 sanıyodum ama 5. olmuş transver yapıldı sonucu bekliyoruz efeemm

Dıdemcım hayırlı olsun transferın hayırlısıyla anne olursun ınsallah Tataaaa sen de hosgeldın tedavı sureclerınızde kolaylıklar dılerım benım uykumu düzene koymam gerek bugün erken yatıyorum herkese oyu geceler

Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim

benimde ilk tedavimde dayanamayıp test yapmıştım negatifti, 4 gün sonra yani tam zamanında kandaki tahlilde pozitifi görmüştüm.4 gün boyunca deli gibi ağlamıştım, yazık o günlerime...lütfen sende üzülme

Canlarım yarın saat 14 te yumilerin kontrolü var sanırım opu günü belli olacak inş hersey yolundadır dualarınızı bekliyorum yarın güzel haberlerle gelirim

Arkadaslar bende adetimin ilk gunu olmasi sebebi ile yarin tup bebek icin gidecegim.tum tahliller yapildi.ilk defa yaptiracagim ve heyecandan ölebilirim...ilkinde olmama olasiligi nedir acaba..ama bana sanki ilkinde olacakmis gibi geliyor.aksini hic du:su muyorum.elimde deil olmama ihtimali yokmis gibi gelio.ama cok heyevanliyim

yaşım 26 problemim sebepsiz inf. ist tüp bebik mrkz. aret kamar deneme ben 4 sanıyodum ama 5. olmuş transver yapıldı sonucu bekliyoruz efeemm

merhaba cnm bende Aret Kamar'a yeni gectim on gorusmeyi yaptim Subat gibi tedavi olacagim bana durusuyla cok guven verdi ama seninle cok uzun bir calismayla olumlu sonuc alabiliriz dedi benimde 6. tedavim olacak senin Aret beyde kacinci denemen cnm cim.

Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim
canım hiç moralini bozma bak ben sana yasadıgımı yazayım
bende ilk denememde pozitifi görmüştüm teste gittik kan değerim 54 tü daha sonra eve geldim çift çizgi görmeye çok hevesli olunca hemen idrar yaptım tek çizgi sasırdım kadım ertesi gün yaptım yine tek çizgi akşama hafif hayalet çizgi oldu sonraki gün bi daha baktım cok acık bi pempe daha sonraki gün kırmızı çizgiyi gördüm..
yani demem o ki ben bütün bunları test gününden sonra yaşadım sende sakın acele etme test gününü bekle..
vrsa minnaklarını üzme tammmı canım

Ben de tam tersini biliyorum
Yumurtalıklarının işlevinde sıkıntı olmayanları uzun protokole alıyorlar, aynı boyda ve çok sayıda yumurta geliştirme şansı olanları yani. Bende de pko var ve uzun protokol hiç düşünülmedi bile. Çok şaşırdım şimdi:26:

bu arada günaydın hepinize... Güzel, aydınlık bir gün olsun.

günaydın kızlar :)))) güzel haberler alacağımız bi gün olsun inşallah :)

yumurtalık işlevinde sorun olanları uzun protokole alırlar diyebiliyorum bende.... bana 2 kez uzun protokol başlandı, biri yarıda kaldı ama sonuçta muhtemelen yine gitsem yine uzun yapılır. bende ilk tedavimde 3 yumurta toplanmıştı ....çok yumurtam yok yani

Güüüüünnnaayyddıınnnnn
Güpgüzel şapşahane müsmükemmel birgün diliyorum hepimize
Herşey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…