- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 40
benim gelemedi hala doğum kont. hapı biteli 5 ün oldu
bencede daha iyi
senden daha mı iyi büyütecekler labaratuvarda yavrularını
şey transfer oldun mu
yaşım 26 problemim sebepsiz inf. ist tüp bebik mrkz. aret kamar deneme ben 4 sanıyodum ama 5. olmuşhazır olmak çok önemli...süreçteki her türlü zorluğu gel gitlerle dolu psikolojiyi kaldırmak zor iş inşallah yanılırsın bu kez ve bebeğin ben geldim anne der bunu canı gönülden diliyorum
canım listede olmak isteyenleri listeye alıyorum demedinki
listeye göre bana bilgilerini yaz hemen ekleyim..
evet oldu transverim bugun 1.haftamızı tamamladık bakalım c.tesi günü belli olucak
Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim
yaşım 26 problemim sebepsiz inf. ist tüp bebik mrkz. aret kamar deneme ben 4 sanıyodum ama 5. olmuştransver yapıldı sonucu bekliyoruz efeemm
canım hiç moralini bozma bak ben sana yasadıgımı yazayımArkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim
yok şekerim dün akşam aldımheh iyi bari netten sipariş verince bi de kargo parası alıyorlar..
Canim suan tuylerim diken diken oldu.bunu duymaya ihtiyacim vardi.insallah benimde tutar.iyiki zaten bu sayfa ve sizler varsiniz.doktorlar kafa karistiriyo.burda cevap buluyorum.en cok korktugum pkodan dolayi ohhs olmak.uzunmu kisami protokol olcak ne olcak bilmiyorum.
canım pko da kısa protokol ben duymadım büyük ihtimal uzun protokol olur ki mecbur lucrin denen iğne ile tedaviye başlaman lazım ohss riski sebebiyle...ben ohss olmuş bi hatunum 4 gün hastanede yattım bu yüzden Allahım seni korusun...
herkeseeee günayddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnn
Ben de tam tersini biliyorum
Yumurtalıklarının işlevinde sıkıntı olmayanları uzun protokole alıyorlar, aynı boyda ve çok sayıda yumurta geliştirme şansı olanları yani. Bende de pko var ve uzun protokol hiç düşünülmedi bile. Çok şaşırdım şimdi:26:
bu arada günaydın hepinize... Güzel, aydınlık bir gün olsun.
günaydınn özlemcim nasılsınnngünaydın nafiyemm
günaydınn özlemcim nasılsınnn
bende işteyim bildiği gibi valla sakin bu aralarii cnm iş başı ne olsun allahdan işler yoğun değilde sıkılmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?