canım ya çook sevindimKizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle
Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim
beni hep güldürüyosun ya Allah da seni güldürsün canım menim
rezerv azlığı ile ilgili bişe yazmıyo..
sanırım bundanda gülmeyecek yüzümüz..:26::26:
canım transferden sonra kaçıncı günün?
Yazdım ama görmedin sanırım..
canım transferden sonra kaçıncı günün?
Yazdım ama görmedin sanırım..
daha 1 hafta olmuş sanırım gündüz yazmıştı bana
şu inofolici bende kullansam ne..
çok canımı çektiriyosunuuaaaaazzzzz
:) evet bugun tam bir hafta kan testim de cumartesi olucak
Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle
Arkadaslarr ablamin gaziyla idrar testi yaptik her zaman ki gibi tek cizgi cikti .. bu seferde olmadi sanirim
Son tedavimde 5 ay gunde iki defa sabah aksam inofolic kullanmistim toz seklindeydi suya katip iciyordum ise yaradimi hic bilmiyorum prospektusu bana uymuyordu ama doktor yazmisti.
Kizlar ben geldiiimm :) doktorum ultrasonda beni iyyiiiiice inceledi rahim filmime bakti veeee hidrosaypenks yok sende lutfen takilma bunlara dedi. Tedaviye basliyorum insallah bu adetimin 21.gununde lucrinle
canım seninde mi problem rezerv azlığı peki:26::26:Son tedavimde 5 ay gunde iki defa sabah aksam inofolic kullanmistim toz seklindeydi suya katip iciyordum ise yaradimi hic bilmiyorum prospektusu bana uymuyordu ama doktor yazmisti.
benim aklıma bissürü kısmı takılıyo güldenim yaa:26::26:Amin canım hepimiz gülelim inşallah gülemeyi öyle hak ediyoruzki
rezerv için bişey yok ama benim aklıma şu kısmı takıldı...
yumi olgunlaşmasında rol oynuyormuş bence kullanabilirsin yüksek fsh da yumi büyütme sorun oluyor biliyorsun destekleyici olabilir gibime geliyor..
ohhh süper bi haberr..
inşallah böyle güzel haberleri hamileyim diyerekte vermek nasip etsin rabbim.
canım seninde mi problem rezerv azlığı peki:26::26:
benim aklıma bissürü kısmı takılıyo güldenim yaa:26::26:
3 ayda tam etki görülüyormuş 5 ay kullanmışsın mutlaka birşeylere bir faydası olmuştur..
sorunu fazla olanlarda daha belirgin sonuçlar elde edilir diye düşünüyorum..
banada faydali gelmisti gorunus olarak sanki vitamin gibi evde bir kutu var bana yakin oturan varsa ucretsiz hemen verebilirim ihtiyaci olanin isine yarasin canlar.
Allah garip kulları sevinsin diye eşşeğini önce kaybettirip sonra buldururmuş o hesap oldu seninkide zaten normaldi herşey bi deli kuyuya taş attııııı
canım ya çook sevindim
şimdi sıra bebişler için ilk adımı atmaya geldi
hadi bakalım bu sefer gelsin bebişler..
bak bebişler diyorum ikiz ikiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?