2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
günaydın canımcım..
ankarada da gökyüzü totosunu dönmüş...
adet gecikti demek hıımmmmm geç yumurtlamış olabilirsin bu durumda :26:

aynen gülüm burda da hava neresini dönmüş bilmiyom
ama yüzü olmadığı kesin..
valla yumurtladımmı geç mi erken mi bilmiyom ama 7 gündür yookk.
belirtileri mevcut ama kendisi yok
gelseydi de bende işime gücüme yoluma baksaydım yaaa

selamlar arkadaşlar
nette hala sorun var
yarın okul var ve ben hala adet olamadım
vee sinirliyim benimkini dövecem neredeyse

döv şekerim elini korkak alıştırma koca dediğin hem dövülür hem sevilir dimi ama

ee nabersiniz kızlar yaa
yarın ben randevumu alacam memorialden
inşallah sonuçlar güzel olur
hayırlısı bakalım:26:

aldınmı randevunu merkatayım canımcım şimdi akşam sen gelene kadar öğrenemicemmi ben yaaa

iyi akşamlar...
ben daha önce bi tedavimde psikololog desteği aldım dediğin gibi nefes egsersizleri falan birsürü şeyler vardı
ama bu iş nefeste değil beyinde bitiyo ki

diğer verilen terapiye ek olarak nesef egzersizleride veriliyor..
doğru nesef alınması çok önemliymiş...
beyine oksijen gitmiyormu acaba bizim beyinde bitiyorya bu bebe meselesi

7 günde epey olmuş inşallah sorun yaratmaz sana..
aktar daki adamla en son nereye bağladınız konuyu..

Canım bi tanesin seeeenn

bir doktor yakın bir arkadaşıma rezerv azlığı var diye donasyon önerdi bırak tedaviyi ya evlat edin ya da git kıbrısa yumurta donaysonu yaptır dedi başkasının yumisiyle gebe kalabilirmiş sadece...ama başka doktor faklı şeyler söyledi yumurtan olacak dedi ve oluyor çok şükür..ama ilk doktora nasıl günlerce morali bozuldu anlatamam...henüz anne değil ama olacak inanıyoruz...evlat hasreti bu daha hassas olup ağızlarından çıkan kelimelerin bizler için nasıl önemli olduğunu bi anlasalar keşke..

geçmiş olsun canımmm dıkkat et kendıneee...

valla canım bakalımm benım kısa protokol maceram nasıl olucak :)
evett dimi çok tatlı...............

yani farkı ne oluyor ki ben onu anlamadım?:26:

Diyorum ya zaman gerçekten kötü.. Ya benim aklıma niye takıldı biliyomusun, HSG mi çeken doktor hiç bir problem yok, içini ferah tut dedi ve gerçekten çok iyi bir doktor çok güvenirim kendine. Bana çok uzak olduğu için gidemiyorum. Sonrada Acıbadem'de Bülent bey gördü, nasıl normal der ki yani kafam allak bullakk. Bugünkü doktor ne derse onu yapcam artık

7 günde epey olmuş inşallah sorun yaratmaz sana..
aktar daki adamla en son nereye bağladınız konuyu..

aktardaki adama henüz ulaşamadık..
daha doğrusu test sonucumuzu bekliyoz sperm test sonucunu..
bu hafta sonunda yaptırıcaz güvenilir bir yere..sonra da faxlayacam inşallah..

geçmiş olsun canımmm dıkkat et kendıneee...

valla canım bakalımm benım kısa protokol maceram nasıl olucak :)
evett dimi çok tatlı...............

güzel olcak süpper olcak az iğne ile hooppp gelsin minnak kuzu

yani farkı ne oluyor ki ben onu anlamadım?:26:

doktorumun demesine göre uzun protokolde yumiler daha kaliteli oluyormuş...
lucrin kontrollü büyümeyi sağladığından yumiler yaklaşık aynı boyda büyüyorlar mesela 10 yumi varsa büyümeye aday iğnelerin 5.gününde biri 8mm diğeri 12mm ise yani aralarında fazla fark varsa biri toplama gününde olgun diğeri henüz olgunlaşmamış oluyor toplansada işleme giremiyor..lucrin yakın büyüklüklerde olmasını sağlıyor...daha fazla olgun yumurta demek uzun protokol..

Bugun anlıycaz artık canım, başka bir doktora gidicem. Ne derse öyle yaparız. Eğer görüp şüphelenirse zaten hemen yaptırırım

ayyy bu rakamlar ne böyleee biride bzi tutsa ne süper olurrr

g
günaydın canımcım..
günaydın şekerimmm

10 tane doktor iyi dese biri kötü dediği için takılıyoruz sonuçta bebek yok diye kötü olan için acabamı diyoruz seni çok iyi anlıyorum ama bülent hocada görmüş o kadar tecrübeli doktor hsg iyi diyorsa iyidir bence..

canıımm benim hsg mi çeken doktor da hiç bir problem yok
ikiside açık die söyledi.
hatta raporada aynen böyle yazdı..ama gel görki laporoskopi sonucu
tüplerimin ikiside sıvı birikimi mevcut ve aşırı derecede ödemli çıktııı..
kii tıpkı senin dediğin gibi 4 doktora gösterdim bunlardan 3ü tüp bebe doktoru bölüm başkanları!!!!
biride normal bi kadın doğumcu..
ameliyatımı yapan doktor ve normal kadın doğumcu sol tüp sıkıntılı sağada bakılması gerekir dmişti..
diğer tüpçüler bişe yok tüplerde açık demişlerdi..
ameliyatımın cdsi var bende ama cesaretimi toplayıp bi izleyemdim daha..

sizin adetler 1 er hafta geçiyomuş ben son negatifimi 8 ekimde gördüm 10 ekimde adet oldum o zamandan beri tık yok gelmediler hala
bi kaç kez test yaptım 15-20 günden beri teste yapmıyorum inat ettim söktürücüde almıcam dr a gittim kist filan yok o nedenle kullanmıcam söktürücüyü boykot ediyorum kırmızıları

tünaydın kızlar, güzel bir hafta ve bol hamiş haberi alırız inşlh...

Son düzenleme:

merhaba canım, bende tüpler h,drosalpenksli yani tüpler içerisinde sıvı birikmesi sonucu sosis gibi yer yer yapışıklıklar var. malesef tüpçü dr. tüpleri kapalı olan hastalara pek takılmıyorlar sorun yok diyolar çünkü yumurta , sağlıklı sprem varsa yaparız :) düşüncesi ama hidrosalpenksli ödemli tüplerde sıvı rahime akma durumu olabildiğinden negatif etkiliyor tabi bu durum kötü durumuna bağlı herkeste olacak diye kaide yok...

tunaydinlaaaaaar
inofolic hafif mide bulantisiyla istah kesilmesi hissediyorum

kizlar ben adetimin 6 ay gectigini bilirim sonunda sokturucuyle olmustum simdi sukurler olsun 8aydir 35 gunde bir oluyorum kk saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…