• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kızlarrr ,nasılsınızzz nasıl gidiyor ya sürec benim zaman yaklastıkca heyecan dorukta ve acayip sinirlerim bozuk her dakika sebebsiz ağlıyorum haberleri falanda seyredemiyorum :((

bilmiyorum canım neden ama hiç hoş değil ya patlıycak bomba gibi geziyorum ortalıkta kendimden sıkıldım artık o derece yani bide boyle olunca benim tansiyon düşüyor....ağlıyorum ağlıyorum ondan sonrada yahu ben niye ağladım simdi diyip kendime gülüyorum anlamadım gitiii.. bence hep hormonlar yüzünden böyle oldu

Ben 26 yaşındayım eylül ayında 1 tüp bebek denemem oldu.Sonuç negatif.Kendimi hiç strese sokmadım.Bir sonraki ay klomen ve ovitrelle denedim.Adetim 2 gün gecikmişti tam seviniyordum ki 3. gün sabahı tadaaaaaaa! :) 2010 yılında 5.5 haftalık gebeliğimi kendi isteğimle sonlandırmıştık.Uzun lafın kısası 2. denemem olacak morfoloji %3 ve endometriozis sorunumuz.Kadıköy florence nightingale de olacak bu sefer(ilk sefer Maslak Acıbadem Bülent Tıraştı.)
Ve şansa bakın ki adet tarihim 31 Aralık!:ssz::37:
Yani bu işler kısmet! İstersin olmaz...:27:istemezsin bi de bakmışsın ki :49::49::49:
Sevgiler...

İnşallah bu sefer alırsın bebeğini kucağına Allah yardımcın olsun

Arkadaşlar merhaba bende ocağın oRtasında tedavıme baslıorum burda sizinle beraber oLmak ıstıorm
Uzun protokol baslıycam bu ayın 28ınde syrenal die bir sprey kullanıcam burundan sıkılan
Heyecandan doktora soramadım ilk denemem spreyı kullandıktan sonra adet olucakmıyım ve ilaçlarımı ne zaman kullanmaya baslıycam
Bu arada Fransa'da yaşıorum ben puregon900 ve ovıtrelimi aldım
Bu konuyu sürekli kullananlar bölümüne ekledim telefonumda

Gelişmeleri ve sizi takip etmeyı çok isterim benıde aranıza alırsanız çok sevınirim

Sevgilerle

hoşgeldin canım :71::71:
hayırlı olsun tedavin inşallah son tedavinde meleğin gelsin sana canım :16:
her zaman bekleriz topiğimize
bu arada burundan sprey i hiç bilmiyorum
bilenler anlatır sana:34:

canım tedavin mi yaklaştı sonuç mu alacaksın yoksa

ama hiçbirşey senden değerli değil
haberleri izleme bende artık beni mutsuz eden her ne ise yada kise uzaklaşıyorum
canım çok normal yaşadıkların ama güzel şeyler düşün mış gibi yaşamak bazen mutlu ediyo beni:16::16:

sonucum yaklaştı canım 4 gün sonra nasipse öğrenicez... canım o kadar berbat haldeyimki güzel şey bile düşünsem ayyy bu niye böyle değil diyee yine ağlıyorumm tövbe bismillah acayip bişi oldum ben:)

Arkadaşlar merhaba bende ocağın oRtasında tedavıme baslıorum burda sizinle beraber oLmak ıstıorm
Uzun protokol baslıycam bu ayın 28ınde syrenal die bir sprey kullanıcam burundan sıkılan
Heyecandan doktora soramadım ilk denemem spreyı kullandıktan sonra adet olucakmıyım ve ilaçlarımı ne zaman kullanmaya baslıycam
Bu arada Fransa'da yaşıorum ben puregon900 ve ovıtrelimi aldım
Bu konuyu sürekli kullananlar bölümüne ekledim telefonumda

Gelişmeleri ve sizi takip etmeyı çok isterim benıde aranıza alırsanız çok sevınirim

Sevgilerle

hoşgeldin canım aramıza tedavin hayırlı olsun inşaallah son tedavin olurda sağlıcakla bebişini alırsın:nazar:

bende 2014 de tüp bebek deneyecem Allah izin verirse tedavi gören arkadaşlar Rabbim hicbirinizin emegini boşa çıkartmasın aslında ben bu ay aşılama yaptırdım ama hiç umudum yok buda olmazsa 2. tüp bebegi deneyecem

Ben 26 yaşındayım eylül ayında 1 tüp bebek denemem oldu.Sonuç negatif.Kendimi hiç strese sokmadım.Bir sonraki ay klomen ve ovitrelle denedim.Adetim 2 gün gecikmişti tam seviniyordum ki 3. gün sabahı tadaaaaaaa! :) 2010 yılında 5.5 haftalık gebeliğimi kendi isteğimle sonlandırmıştık.Uzun lafın kısası 2. denemem olacak morfoloji %3 ve endometriozis sorunumuz.Kadıköy florence nightingale de olacak bu sefer(ilk sefer Maslak Acıbadem Bülent Tıraştı.)
Ve şansa bakın ki adet tarihim 31 Aralık!:ssz::37:
Yani bu işler kısmet! İstersin olmaz...:27:istemezsin bi de bakmışsın ki :49::49::49:
Sevgiler...

hoşgeldin canım :71:
inşallah bebeğin bu sefer sana eceeee der
peki bişey soracam bülent traş tan memnun değilmisin sebeplerini söyler misin
hala acaba acıbademi düşünsemmi diyorum da

valla sevinsin biraz garibim
uzun zamandır başım ağrıyodu her gece:9:
adetle beraber başlayacam harnupa ama bu gece yoğurdumu yapıp yatarım

sende yoğurdunu kendinmi mayalıyosun bende öyle yapıyorum çünkü böyle daha sağlıklı oluyo

ama tızım bebek istiyosan baş ağrının geçmesi lazım anladın sen onu :23::23::23::23::23::9::9::9::9::9:

hanimlar ben de bir soru sorabilir miyim sizlere malum dr tup bebek denemelerinde yumurtamin kalitesinin iyi olmadigini soyluyor cok goruyorum DHEA ismini bilgisi olan kullanan var mi?

bahsetttiğin ilacı bilmiyorum canım ama yumi kalitesi için kürler var yapan kızlar yazar sana bide incir kürü var belki biliyosun yumurtalar için oda ibrahim saraçoğlunun sitesinde var bakabilirsin

gecenin bi yarısı ve istede 11 kişi, allahım duy sesimizi uykusuz gecelere hazırız biz...ellerimizi boş çevirme rabbim

bilmiyorum canım neden ama hiç hoş değil ya patlıycak bomba gibi geziyorum ortalıkta kendimden sıkıldım artık o derece yani bide boyle olunca benim tansiyon düşüyor....ağlıyorum ağlıyorum ondan sonrada yahu ben niye ağladım simdi diyip kendime gülüyorum anlamadım gitiii.. bence hep hormonlar yüzünden böyle oldu

bence hamişlikten bu hallerin :34::34::34::34:

sonucum yaklaştı canım 4 gün sonra nasipse öğrenicez... canım o kadar berbat haldeyimki güzel şey bile düşünsem ayyy bu niye böyle değil diyee yine ağlıyorumm tövbe bismillah acayip bişi oldum ben:)

canımsın
bencede zor bir süreç sakın test yapma günü gelmeden
inşalsonuc güzeel gelecek
ama yinede umudunu kaybetme
ve bebişinle sobet et
birde ya varis çek 707 defa hergün
dualarımdasın
inşallah 4 gün onra halay çekeriz burada:16:

canim rica etsem anlatirmisin biraz rahatsizligin neydi ne zaman kullandin nasil iyi geldi fiyagi ne?

Yanlış hatırlamıyorsam adetimin 2 günü başlamıştım günde 1 kere.Yan etki yapmıyo(en azından bende olmadı) bir sonraki adetimle gittim ve doktor 'çok etkili olmuş.Rezervin çok iyi durumda' demişti.Benim sorunum çikolata kisti yani çağımızın vebası. :) bir de morfoloji %3

canımsın
bencede zor bir süreç sakın test yapma günü gelmeden
inşalsonuc güzeel gelecek
ama yinede umudunu kaybetme
ve bebişinle sobet et
birde ya varis çek 707 defa hergün
dualarımdasın
inşallah 4 gün onra halay çekeriz burada:16:

çok sağol canım benim dediğin tesbihi hemen bu gece başlıycam çekmeye... ALLAH razı olsun sende benim dualarımdasın... Yok canım perşembeye kadar bekliycem yapmam test falan zaten kafam bi dünya hiç aklımı bulandırmam

bende 2014 de tüp bebek deneyecem Allah izin verirse tedavi gören arkadaşlar Rabbim hicbirinizin emegini boşa çıkartmasın aslında ben bu ay aşılama yaptırdım ama hiç umudum yok buda olmazsa 2. tüp bebegi deneyecem

inşallah tüpe gerek kalmaz da aşılaman tutmuştur
hayırlısı olsun
peki nerede deneyeceksin tüpü

hoşgeldin canım :71:
inşallah bebeğin bu sefer sana eceeee der
peki bişey soracam bülent traş tan memnun değilmisin sebeplerini söyler misin
hala acaba acıbademi düşünsemmi diyorum da

Hep söyledim hala da söylüyorum :) Ben Bülent hocayı çok sevdim çok ilgili.Yalnız sorun hastanede maalesef.Mesela iğneler,opu ve transfer şu şekilde gelişti desem anlarmısın? NEEEXXXXXTTTT! :) (next**=SIRADAKİİİ)

inşallah tüpe gerek kalmaz da aşılaman tutmuştur
hayırlısı olsun
peki nerede deneyeceksin tüpü

hoşbulduk cnm inşş. ama hiç sanmıyorum tuttugunu memorial yada brüksel de düşünüyorum ama henùz karar veremedim burdaki doktorum hastalarını hep brüksel tüp bebek merkezine yolluyomuş yani istanbula git gel yapmaktansa bu mantıklı geldi biraz sadece opu ve transfer zamanı gidecekmişim istanbula nasipde neresi var bilemiyorum

sende yoğurdunu kendinmi mayalıyosun bende öyle yapıyorum çünkü böyle daha sağlıklı oluyo

ama tızım bebek istiyosan baş ağrının geçmesi lazım anladın sen onu :23::23::23::23::23::9::9::9::9::9:

bahsetttiğin ilacı bilmiyorum canım ama yumi kalitesi için kürler var yapan kızlar yazar sana bide incir kürü var belki biliyosun yumurtalar için oda ibrahim saraçoğlunun sitesinde var bakabilirsin

ahh nerde geçen sene eşim açık süt aldı
çok kötü kokuyordu tiksindim:25: ama alıp yapayım bende

kız 3 aydır ben doğ. kont. kullanıyorum
yani gerenk yok

Back