2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım benim doktorumda brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdı tedavimi opu ve transfer baska yerde oldu ben cok memnun kaldım brüksel tüp bebek merkezinden doktorlarında hemsirelerinden hatta transferim tutarsa tedavimin devamını orda sürdürücem

cnmm senin test gününe az kalmış Allahın izniyle inş. pozitif sonuç alırsın cnm orda tüp maliyeti ne kadar yücel hocamıydı doktorun

canım sen illde oraya gitmek zorunda değilsin
memorili istiyorsan dersin
takibini yaparkende para veriyosun
istediğin yere git bence canım

tesekkurler
yeni gelen arkadaslarmiz hodgeldiniz insallah evlatlariniza kavusrsunuz hayirlisiyla
baska DHEA kullanan bilgi bermek isteyen var mi bacilarr?

ben çıkıyorum kızlar herkese iyi geceler yarın güzel haberlere uyanalım hepimiz

anladım canım
kesinlikle istemem
benim ilk yaptırdığımyer gürgan klinikde öyleydi
ben istemiyorum kesinlikle mezbehanede hissetmiştim kendimi
memorial hakkında kötü birşey duymadım
inşallah hayırlısıyla oraya gidecem

cnmm senin test gününe az kalmış Allahın izniyle inş. pozitif sonuç alırsın cnm orda tüp maliyeti ne kadar yücel hocamıydı doktorun

canım ben opu ve transferi kıbrısta yaptırdım kıbrıstaki doktorum brüksel tüp bebek merkezine yönlendirdi orda bana sadece yumurta kontroleri ultrasyon kan tahlilleri ilaçlar konusunda yardımcı oldular opu transferve ilaç hariç doktora 700 lira civarı verdik sadece kontrollerim yani toplam 4 sefer falan gittik çatlatma iğnemi olup kıbrısa gittim şimdi sonucu bekliyorum sonucum olumlu olursa inşalllah kontrollerim herşeyimi orda yaptırmayı düşünüyorum doktorum hüsamettin uslu herşeyle çok ilgili güzel bir doktor

merhaba araniza yeni katiliyorum... 2 yildir evliyim cocuk sahibi olamiyorum doktor hic bi sorun olmadigini söylüyor.. neyapicami bilmiyorum cooook caresizim elim kolu bagli.... tüp bebekmi yaptirsam bilmiyorummm sizin fikirlerinizi ögrenmek cooook isterim yardima ihtiyacim var... simdiden cvp yazanlara tesekkür ederim

tesekkurler
yeni gelen arkadaslarmiz hodgeldiniz insallah evlatlariniza kavusrsunuz hayirlisiyla
baska DHEA kullanan bilgi bermek isteyen var mi bacilarr?

bende kullandım ama bende birinci kalite tek yumi oldu
yani bi fark yoktu
ama doktor derse yinede alın vardık bi bildikleri

iyi aksamlar kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inş Rabbim tez vakitte gönlünüzdekini verir sizlere ...bn bişi sorucam tedavi öncesi adete 1o gün kala e vitamini(ephaynal) baslayan oldu mu aranızda?
Canım doktor benim eşime e-vitamini verdi. Bana da multi vitamin verdi. İçinde e-vitamini de var. Faydalı. Yağlı yemeklerle beraber al.

hanimlar ben de bir soru sorabilir miyim sizlere malum dr tup bebek denemelerinde yumurtamin kalitesinin iyi olmadigini soyluyor cok goruyorum DHEA ismini bilgisi olan kullanan var mi?

Canım doktora danışılmadan kullanılmaması gerektiğini biliyorum. yüksek FSH ve yumurtalık rezervi azlığında kullanılıyor.

Canım sorunlarımız aynıymış, bire bir. Bu sorunlarla mı gebe kalmıştın 3 sene önce? Ne zamandır deniyorsunuz?

Canım sana sabır diliyorum. İnşallah bu hallerin gebeliktendir. Çok zor bir bekleyiş. Ama güzel de. Bir umut var çünkü. Belirtin var mı başka?

anladım cnm burdaki doktor 4500 dedi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum sadece opu ve transfere sanırım bu fiyat gerçi tam olarak konuşmadık fiyatı ama benim daha var tedavime mayıstan önce yaptıramam inşş. sende güzel haberler verirsin cnm

öncelikle hoşgeldin canım
kaç yaşındasın
ve bir profa göründün mü
önce iyice tetkik yaptır canım aşılama oldun mu
rahim filmi çektirdinmi:26:

yok canım belirttim sadece transfer oldugu günden bugune kadar hep sabaha karsı karnım ve belim acayip terliyor yanıyor resmen göbek deliğimin içi ter doluyor başka hiç bir yerimde terlemiyor bende anlamadım gitti

inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler inşallah sende güzel olumlu saglıklı sonuclar alırsın tedavınde su misali akar gider bebişini alırsın

canım benimde sadece opu ve transferde 6 bin euro verdik

yok canım belirttim sadece transfer oldugu günden bugune kadar hep sabaha karsı karnım ve belim acayip terliyor yanıyor resmen göbek deliğimin içi ter doluyor başka hiç bir yerimde terlemiyor bende anlamadım gitti

hiç böyle bişiy dumadıydım
inşallah belirtin hamişlik belirtisidir canımın içi

inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler inşallah sende güzel olumlu saglıklı sonuclar alırsın tedavınde su misali akar gider bebişini alırsın

inşş. cnm ben artık 12 yıldır her ay hüsrana ugramaktan yoruldum Rabbim inş. nadip eder bi evladımın olmasını hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…