hoşbulduk cnm inşş. ama hiç sanmıyorum tuttugunu memorial yada brüksel de düşünüyorum ama henùz karar veremedim burdaki doktorum hastalarını hep brüksel tüp bebek merkezine yolluyomuş yani istanbula git gel yapmaktansa bu mantıklı geldi biraz sadece opu ve transfer zamanı gidecekmişim istanbula nasipde neresi var bilemiyorum
canım benim doktorumda brüksel tüp bebek merkezinde yaptırdı tedavimi opu ve transfer baska yerde oldu ben cok memnun kaldım brüksel tüp bebek merkezinden doktorlarında hemsirelerinden hatta transferim tutarsa tedavimin devamını orda sürdürücem
hoşbulduk cnm inşş. ama hiç sanmıyorum tuttugunu memorial yada brüksel de düşünüyorum ama henùz karar veremedim burdaki doktorum hastalarını hep brüksel tüp bebek merkezine yolluyomuş yani istanbula git gel yapmaktansa bu mantıklı geldi biraz sadece opu ve transfer zamanı gidecekmişim istanbula nasipde neresi var bilemiyorum
Yanlış hatırlamıyorsam adetimin 2 günü başlamıştım günde 1 kere.Yan etki yapmıyo(en azından bende olmadı) bir sonraki adetimle gittim ve doktor 'çok etkili olmuş.Rezervin çok iyi durumda' demişti.Benim sorunum çikolata kisti yani çağımızın vebası. :) bir de morfoloji %3
canım sen illde oraya gitmek zorunda değilsin
memorili istiyorsan dersin
takibini yaparkende para veriyosun
istediğin yere git bence canım
ahh nerde geçen sene eşim açık süt aldı
çok kötü kokuyordu tiksindimama alıp yapayım bende
kız 3 aydır ben doğ. kont. kullanıyorum
yani gerenk yok
Hep söyledim hala da söylüyorum :) Ben Bülent hocayı çok sevdim çok ilgili.Yalnız sorun hastanede maalesef.Mesela iğneler,opu ve transfer şu şekilde gelişti desem anlarmısın? NEEEXXXXXTTTT! :) (next**=SIRADAKİİİ)
cnmm senin test gününe az kalmış Allahın izniyle inş. pozitif sonuç alırsın cnm orda tüp maliyeti ne kadar yücel hocamıydı doktorun
tesekkurler
yeni gelen arkadaslarmiz hodgeldiniz insallah evlatlariniza kavusrsunuz hayirlisiyla
baska DHEA kullanan bilgi bermek isteyen var mi bacilarr?
Canım doktor benim eşime e-vitamini verdi. Bana da multi vitamin verdi. İçinde e-vitamini de var. Faydalı. Yağlı yemeklerle beraber al.iyi aksamlar kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inş Rabbim tez vakitte gönlünüzdekini verir sizlere ...bn bişi sorucam tedavi öncesi adete 1o gün kala e vitamini(ephaynal) baslayan oldu mu aranızda?
hanimlar ben de bir soru sorabilir miyim sizlere malum dr tup bebek denemelerinde yumurtamin kalitesinin iyi olmadigini soyluyor cok goruyorum DHEA ismini bilgisi olan kullanan var mi?
Ben 26 yaşındayım eylül ayında 1 tüp bebek denemem oldu.Sonuç negatif.Kendimi hiç strese sokmadım.Bir sonraki ay klomen ve ovitrelle denedim.Adetim 2 gün gecikmişti tam seviniyordum ki 3. gün sabahı tadaaaaaaa! :) 2010 yılında 5.5 haftalık gebeliğimi kendi isteğimle sonlandırmıştık.Uzun lafın kısası 2. denemem olacak morfoloji %3 ve endometriozis sorunumuz.Kadıköy florence nightingale de olacak bu sefer(ilk sefer Maslak Acıbadem Bülent Tıraştı.)
Ve şansa bakın ki adet tarihim 31 Aralık!
Yani bu işler kısmet! İstersin olmaz...istemezsin bi de bakmışsın ki
Sevgiler...
sonucum yaklaştı canım 4 gün sonra nasipse öğrenicez... canım o kadar berbat haldeyimki güzel şey bile düşünsem ayyy bu niye böyle değil diyee yine ağlıyorumm tövbe bismillah acayip bişi oldum ben:)
canım ben opu ve transferi kıbrısta yaptırdım kıbrıstaki doktorum brüksel tüp bebek merkezine yönlendirdi orda bana sadece yumurta kontroleri ultrasyon kan tahlilleri ilaçlar konusunda yardımcı oldular opu transferve ilaç hariç doktora 700 lira civarı verdik sadece kontrollerim yani toplam 4 sefer falan gittik çatlatma iğnemi olup kıbrısa gittim şimdi sonucu bekliyorum sonucum olumlu olursa inşalllah kontrollerim herşeyimi orda yaptırmayı düşünüyorum doktorum hüsamettin uslu herşeyle çok ilgili güzel bir doktor
merhaba araniza yeni katiliyorum... 2 yildir evliyim cocuk sahibi olamiyorum doktor hic bi sorun olmadigini söylüyor.. neyapicami bilmiyorum cooook caresizim elim kolu bagli.... tüp bebekmi yaptirsam bilmiyorummm sizin fikirlerinizi ögrenmek cooook isterim yardima ihtiyacim var... simdiden cvp yazanlara tesekkür ederim
yok canım belirttim sadece transfer oldugu günden bugune kadar hep sabaha karsı karnım ve belim acayip terliyor yanıyor resmen göbek deliğimin içi ter doluyor başka hiç bir yerimde terlemiyor bende anlamadım gittiCanım doktor benim eşime e-vitamini verdi. Bana da multi vitamin verdi. İçinde e-vitamini de var. Faydalı. Yağlı yemeklerle beraber al.
Canım doktora danışılmadan kullanılmaması gerektiğini biliyorum. yüksek FSH ve yumurtalık rezervi azlığında kullanılıyor.
Canım sorunlarımız aynıymış, bire bir. Bu sorunlarla mı gebe kalmıştın 3 sene önce? Ne zamandır deniyorsunuz?
Canım sana sabır diliyorum. İnşallah bu hallerin gebeliktendir. Çok zor bir bekleyiş. Ama güzel de. Bir umut var çünkü. Belirtin var mı başka?
anladım cnm burdaki doktor 4500 dedi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum sadece opu ve transfere sanırım bu fiyat gerçi tam olarak konuşmadık fiyatı ama benim daha var tedavime mayıstan önce yaptıramam inşş. sende güzel haberler verirsin cnm
anladım cnm burdaki doktor 4500 dedi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum sadece opu ve transfere sanırım bu fiyat gerçi tam olarak konuşmadık fiyatı ama benim daha var tedavime mayıstan önce yaptıramam inşş. sende güzel haberler verirsin cnm
yok canım belirttim sadece transfer oldugu günden bugune kadar hep sabaha karsı karnım ve belim acayip terliyor yanıyor resmen göbek deliğimin içi ter doluyor başka hiç bir yerimde terlemiyor bende anlamadım gitti
inşallah canım güzel dileklerin için teşekkürler inşallah sende güzel olumlu saglıklı sonuclar alırsın tedavınde su misali akar gider bebişini alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?