• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bu soğukta elektirikler gitti ev buuzzz oldu yeni geldi bende anca geldim yanınıza dellendim yaw:19:

Aaay canım kıyamam bilmem mi soğukta kalmak ne demek. bizim de bugün bir ara kesildi. Zaten su, elektrik, ve doğalgaz aynı anda zor bulunuyor buralarda :) Allah'tan ev soğumadan geri geldi. Sanki ücra bir köyde yaşıyoruz. Başkentin göbeğinde ne haldeyiz.

sonunda bebişimiz gelsinde annesi bir kaç gün geç başla nolcakki...
kolay bayatlamayan bi kurabiye bi düşüneyim hıımmmmm...
bu tarifi herkes çok beğeniyor şeker hamurlu kurabiye yapıyorum bu kurabiyeyi orda kullanıyorum çok güzel tadı...
inşallah sende beğenirsin..

1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....

yapılışı aynen şöyle ;

tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişir..

bak ben bu detayı kaçırmışım ne büyük sevap almışsın canım Allahrazı olsun senden..
dediğin gibi riskleri var inşallah sorun olmaz tedavine devam edersin:16:

Canım çok sağol! Bunu deneyeceğim. Hem kolay hem lezzetli görünüyor. Ayrıca ben hep o kurabiyelerin nasıl yapıldığını merak ederdim. Çünkü sağlam olurlar ve bayatlamazlar hemen. Tekrar teşekkür ederim. Kurabiye kalıbım yok benim. Alayım yarın. Yıldızlar çok güzel olmuş :)

Canım bak demin çektim bunu:

$Screen Shot 2013-12-14 at 11.12.01 PM.png

kestane pişirdim kızlar gelin hep beraber yiyek

Eki Görüntüle 896020

Canım ben hiç böyle güzel kestane görmedim! 2 tane çok önemli sorum var. Bunların cinsi ne? Ve nasıl pişirdin?

Selam kızlar nabersiniz bi türlü yazamıyorum
Net gidiyo
Bugn harnup macunu aldım
Aktarım tavsiye etti
İnllah iyi gelir

Aaa canım eşine de yedirebilirsin sanırım ondan. Biz keçiboynuzu kürü yapmıştık. İnanılmaz işe yarıyor. Umarım sende de yarar.

wauwwwwwww o kestanalerin ağzı nasıl açılmış öleeee:53::53::53:
ellerine sağlık canım..
ben kestane yiyemiyorum içinde kurt vardır düşüncesi beni kestaneden soğuttu:1:

Canım merak etme fırında pişirirken kurtlar sıcaktan kaçmak için dışarı çıkıyor :52::52::52:

durmaak yok kilo vermeye devam
ne sen sor ne ben söyleyeyim canım yaaaa

107 ile başladım şimdi 104 kiloyum daha çok var sen kaç kilosun

98 le başladım 92 kiloyum
şimdilik biraz daha vermeliyim
tedaviden önce 2 kilo daha inşallah

olsun canım en azından kilo verdin 107 yken 3 kilo daha alaıp 110 kilo olabilrdin
ama çok şükür kilo verdin
eminim daha da gidecek canım :34:

Aaay canım kıyamam bilmem mi soğukta kalmak ne demek. bizim de bugün bir ara kesildi. Zaten su, elektrik, ve doğalgaz aynı anda zor bulunuyor buralarda :) Allah'tan ev soğumadan geri geldi. Sanki ücra bir köyde yaşıyoruz. Başkentin göbeğinde ne haldeyiz.

Canım çok sağol! Bunu deneyeceğim. Hem kolay hem lezzetli görünüyor. Ayrıca ben hep o kurabiyelerin nasıl yapıldığını merak ederdim. Çünkü sağlam olurlar ve bayatlamazlar hemen. Tekrar teşekkür ederim. Kurabiye kalıbım yok benim. Alayım yarın. Yıldızlar çok güzel olmuş :)

Canım bak demin çektim bunu:

Eki Görüntüle 896229

Canım ben hiç böyle güzel kestane görmedim! 2 tane çok önemli sorum var. Bunların cinsi ne? Ve nasıl pişirdin?

Aaa canım eşine de yedirebilirsin sanırım ondan. Biz keçiboynuzu kürü yapmıştık. İnanılmaz işe yarıyor. Umarım sende de yarar.

Canım merak etme fırında pişirirken kurtlar sıcaktan kaçmak için dışarı çıkıyor :52::52::52:

tatlım bursa kestanesi hep böyle güzel oluyo kestaneleri alırken büyük olanları seçip alıyosun eve getirip yıkıyosun bombeli taraflarından artı şekilinde çiziyosun fırına veriyosun fırını 250 dereceye ayarla 15 - 20 dakikada tamamdır

bi şey daha söyleyeyim bu resimde gördüğün netten alınma benim kestanelerim değil ama benim kestanelerimde aynı böyleydi bi dahaki sefere kendi kestaneleriminde resmini çekecem :34::34::34::34::34::34::34:

Son düzenleme:
durmaak yok kilo vermeye devam

98 le başladım 92 kiloyum
şimdilik biraz daha vermeliyim
tedaviden önce 2 kilo daha inşallah

olsun canım en azından kilo verdin 107 yken 3 kilo daha alaıp 110 kilo olabilrdin
ama çok şükür kilo verdin
eminim daha da gidecek canım :34:

bende böyle düşünüyorum bide ben yoğurt kürüne başlayacam canım sende denesene günde yarım kğ bile verilebiliyomuş

sorun bendeydi çok şükür eşimde bişey çıkmamıştı
yinede yediririm ben ona :37:
ama sonra kendi halim ne olur acep :52:
işte o zaman yanarım ben
bewnim 3 tane kaliteli yumurtam olsa valla çok bişey istemiyorum :49:

bende böyle düşünüyorum bide ben yoğurt kürüne başlayacam canım sende denesene günde yarım kğ bile verilebiliyomuş

nasıl bişeymiş o
ben yoğurdu sade yiyemiyorum
ille sarımsaklı falan olmalı inşalah yapılabilecek bişeydir:13:

nasıl bişeymiş o
ben yoğurdu sade yiyemiyorum
ille sarımsaklı falan olmalı inşalah yapılabilecek bişeydir:13:

yoğurdu ben çok severim her öğün yerim bi kase yoğurt karın yağlarını eritiyomuş canım

yoğurt kürünü bende netten öğrendim canım yapımı şöyle

bi kase yağsız yoğurda bi çay kaşığı zencefil bi çay kaşığı zerdeçal bi çay kaşığı tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyomuşsun günde üç kere yazıyo ama ben sabah akşam yada sadece sabahlar yapmayı düşünüyorum :34::34::34::34:

sorun bendeydi çok şükür eşimde bişey çıkmamıştı
yinede yediririm ben ona :37:
ama sonra kendi halim ne olur acep :52:
işte o zaman yanarım ben
bewnim 3 tane kaliteli yumurtam olsa valla çok bişey istemiyorum :49:

Canım conezyme Q10 kullanmanı şiddetle tavsiye ederim. Yumurta kalitesini arttırmak için bire bir. Biraz pahalı ama bence değer. Ben günde 600 mg alıyordum. 200 mg'lık 30 kapsül 120 TL civarındaydı. Oradan hesaplayabilirsin :) Ama ben bu tüp bebekte de alacağım inşallah.

iyi aksamlar kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inş Rabbim tez vakitte gönlünüzdekini verir sizlere ...bn bişi sorucam tedavi öncesi adete 1o gün kala e vitamini(ephaynal) baslayan oldu mu aranızda?

yoğurdu ben çok severim her öğün yerim bi kase yoğurt karın yağlarını eritiyomuş canım

yoğurt kürünü bende netten öğrendim canım yapımı şöyle

bi kase yağsız yoğurda bi çay kaşığı zencefil bi çay kaşığı zerdeçal bi çay kaşığı tarçın karıştırıp yemeklerden yarım saat önce yiyomuşsun günde üç kere yazıyo ama ben sabah akşam yada sadece sabahlar yapmayı düşünüyorum :34::34::34::34:

aslında haklısın yoğurt yemek lazım
evde zerdeçalım var
harnupla karıştırsam olmaz mı geceleri bir tatlı kaşığı yemem lazım
yoğurt la karıştırsam hepsi bir aarada halletsem olmamı:9:

aslında haklısın yoğurt yemek lazım
evde zerdeçalım var
harnupla karıştırsam olmaz mı geceleri bir tatlı kaşığı yemem lazım
yoğurt la karıştırsam hepsi bir aarada halletsem olmamı:9:

:9::9::9::9::9:

tatlım böyle nasıl olur bilmiyorum kaş yapayım derken göz çıkartmada aman diyim yani

bide sen böyle harnuptu pekmezdi yersen vay eniştemin haline

Son düzenleme:
iyi geceler kızlarrr ,nasılsınızzz nasıl gidiyor ya sürec benim zaman yaklastıkca heyecan dorukta ve acayip sinirlerim bozuk her dakika sebebsiz ağlıyorum haberleri falanda seyredemiyorum :((

iyi geceler kızlarrr ,nasılsınızzz nasıl gidiyor ya sürec benim zaman yaklastıkca heyecan dorukta ve acayip sinirlerim bozuk her dakika sebebsiz ağlıyorum haberleri falanda seyredemiyorum :((

inşallah bu ağlamaların duygusallıkların hamileliktendir canım :34::34::34::34:

canım tedavin mi yaklaştı sonuç mu alacaksın yoksa

ama hiçbirşey senden değerli değil
haberleri izleme bende artık beni mutsuz eden her ne ise yada kise uzaklaşıyorum
canım çok normal yaşadıkların ama güzel şeyler düşün mış gibi yaşamak bazen mutlu ediyo beni:16::16:

Arkadaşlar merhaba bende ocağın oRtasında tedavıme baslıorum burda sizinle beraber oLmak ıstıorm
Uzun protokol baslıycam bu ayın 28ınde syrenal die bir sprey kullanıcam burundan sıkılan
Heyecandan doktora soramadım ilk denemem spreyı kullandıktan sonra adet olucakmıyım ve ilaçlarımı ne zaman kullanmaya baslıycam
Bu arada Fransa'da yaşıorum ben puregon900 ve ovıtrelimi aldım
Bu konuyu sürekli kullananlar bölümüne ekledim telefonumda

Gelişmeleri ve sizi takip etmeyı çok isterim benıde aranıza alırsanız çok sevınirim

Sevgilerle

Bnmde sinirlerim çok gergın arkadaşım herseye ağlar oldum rüyama girio çok kötüyüm :( benı ancak siZ anlarsınız :( :(

:9::9::9::9::9:

tatlım böyle nasıl olur bilmiyorum kaş yapayım derken göz çıkartmada aman diyim yani

bide sen böyle harnuptu pekmezdi yersen vay eniştemin haline

valla sevinsin biraz garibim
uzun zamandır başım ağrıyodu her gece:9:
adetle beraber başlayacam harnupa ama bu gece yoğurdumu yapıp yatarım

inşallah bu ağlamaların duygusallıkların hamileliktendir canım :34::34::34::34:

bilmiyorum canım neden ama hiç hoş değil ya patlıycak bomba gibi geziyorum ortalıkta kendimden sıkıldım artık o derece yani bide boyle olunca benim tansiyon düşüyor....ağlıyorum ağlıyorum ondan sonrada yahu ben niye ağladım simdi diyip kendime gülüyorum anlamadım gitiii.. bence hep hormonlar yüzünden böyle oldu

hanimlar ben de bir soru sorabilir miyim sizlere malum dr tup bebek denemelerinde yumurtamin kalitesinin iyi olmadigini soyluyor cok goruyorum DHEA ismini bilgisi olan kullanan var mi?

Ben 26 yaşındayım eylül ayında 1 tüp bebek denemem oldu.Sonuç negatif.Kendimi hiç strese sokmadım.Bir sonraki ay klomen ve ovitrelle denedim.Adetim 2 gün gecikmişti tam seviniyordum ki 3. gün sabahı tadaaaaaaa! :) 2010 yılında 5.5 haftalık gebeliğimi kendi isteğimle sonlandırmıştık.Uzun lafın kısası 2. denemem olacak morfoloji %3 ve endometriozis sorunumuz.Kadıköy florence nightingale de olacak bu sefer(ilk sefer Maslak Acıbadem Bülent Tıraştı.)
Ve şansa bakın ki adet tarihim 31 Aralık!:ssz::37:
Yani bu işler kısmet! İstersin olmaz...:27:istemezsin bi de bakmışsın ki :49::49::49:
Sevgiler...

Back