2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

sana ne diyim ben ama yaaaa sitem ediyorum tamammı ne kadar zaman oldu gelmeyeli...
paşa 10 aylık oldu doğalı 10 kere görüşmedik...
duaların için Allahrazı olsun canım..

maasallah maasallah canim benim sona erdirilen gebeligim de ikizdi icimden hep ikiz istemistim ama hayirlsi olsun tek cift ucuz farketmez evlat sahibi olalalim da hayirsiyla
tereyagim iliyipdururken ben de antika adayi kaliplarimi buldum

maasallah maasallah canim benim sona erdirilen gebeligim de ikizdi icimden hep ikiz istemistim ama hayirlsi olsun tek cift ucuz farketmez evlat sahibi olalalim da hayirsiyla
tereyagim iliyipdururken ben de antika adayi kaliplarimi buldum

inşallah canım derdimiz sayı değil bir olsun bizim olsun..
ooo tereyağ ılımaya bırakılmış hızlandır istersin peteğin üzerine koy ya da kaynayan suyun üzerine koy buharından faydalanırsın

bende yapacam bu kurabiyeden ama kilo verdikten sonra tarif hem basit hem kolay gözüküyo ama güldenim bişey diyecem tereyağ yerine sıvı yağ kullansak olmazmı hafif olması açısından :26::26::26::26::26::26:

sende benim tektanemsin
elektirik kesintisi Türkiye genelinde olcakmış gidip gelcek ara ara sebebide doğalgaz sıkıntısı varmış eletrik üretemiyormuşuz..

bu haberi okumuştum canım Allah sonumuzu hayretsin

yap canım çok güzel oluyor şekli tamamen sana ait ben kalın değil biskivü gibi yapıyorum ince şekil veriyorum...
ya da şu şekilde süslüyorum daha önce yapmıştım...
Eki Görüntüle 895881

çok güzel görünüyo canım sen süper aşçısın

yerim men senin minnak paşanı ama seni bizden iyice kopardı daha sk gel defnecim

inşallah canım derdimiz sayı değil bir olsun bizim olsun..
ooo tereyağ ılımaya bırakılmış hızlandır istersin peteğin üzerine koy ya da kaynayan suyun üzerine koy buharından faydalanırsın

seninle ben bir restoran falanmı açsak ne güzel olur :13::13::13::13::13::13::13:

Selam kızlar bugun doktoruma gittim adetin 17. Gunu olucak carsamba lucrin e basliorum 21 de baslatiolardi hep sanirim yumurtamam cok oluyor diye daha erken baslatio doktorum levotironuda arttir dedi troid icin adet oluncada ara beni dedi ben kendi kendime ilacsiz regli olamiyirum lucrin adet olmami saglarmi ki bilen var mi

Canim cok gecmis olsun bak kizlar da yazmis onlari okuyunca heycanlandim hamilelikte vucut zayif dusuyormus belki senin belirtinde bu sekildedir inşallah sonu guzel olur ben cok umutluyum bence bebis yerinde mutlu :) test gunun ne zaman?

canım benim çok sağol..
yakın zamanda işi ticarete dökücem zaten...
gel ortağım ol
kurabiye katı yağla olur yaw ben hiç sıvı ile denemedim bişi diyemicem

Son düzenleme:

canım bende son tedavimde lucrine erken başlamıştım yumi çoksa ve e2 değerinde sorun olma ihtimali varsa erken başlatıyor daktırlar...
lucrin adet olmanı sağlar benceee...

bende çok hastayım, offff, tedaviye başlamadan hamile mi kaldım:))))
arkadaşlar ya ben elektrik süpürgesi alıcam yarın, ama acayip kararsız kaldım.bu topic bunun yeri değil ama sizlerin görüşüne ihtiyacım var.philips maraton mu bosch mu desem?

geçmiş olsun canım inşallah gebesindir...
kesinlikle philips marathon diyorum denenmiştir kefilim kardeşim kullanıyor bendekide boch ama kardeşiminki daha iyi..

canım benim çok sağol..
yakın zamanda işi ticarete dökücem zaten...
gel ortağım ol
kurabiye katı yağla olur yaw ben hiç sıvı ile denemedim bişi diyemicem

kurabiye bencede katı yağla olur ama hafif olması açısından ben sıvıyağlada yapıyorum arada bir ayçiçek yağı kullanıyorum güzel oluyo ama lezzet açısından tereyağını yakalayamaz tabisi ama aaah aaah işin içinde fazla kilolar varsa alternatif üretmek zorunda kalıyosun ama fenada olmuyo hani

ticarete başla ilk ortağın benim

99:9
canim yine ben cevapliycam galiba sorunu ben 1 ay oldu pilihps maraton aldim eltim cok titiz bi hatun o aldiysa vardir bi bildigi mutlak dedim9 memnunum gercekten haliyi bile kaldirarak supuruo gene de secim senin

100. sayfamiza geldiiiik daha nice sayfalat goruruz insallah

Son düzenleme:
çok teşekkür ederimm

geçmiş olsun canım inşallah gebesindir...
kesinlikle philips marathon diyorum denenmiştir kefilim kardeşim kullanıyor bendekide boch ama kardeşiminki daha iyi..

amin canım, inşallah hepimiz gebeyizdir:))karar verilmiştir philips maraton, teşekkür ederim

Selam kızlar nabersiniz bi türlü yazamıyorum
Net gidiyo
Bugn harnup macunu aldım
Aktarım tavsiye etti
İnllah iyi gelir

tamam ortak anlaştık:13:
o zaman sen sıvıyağ ile yap canımcım..

kestane pişirdim kızlar gelin hep beraber yiyek

Eki Görüntüle 896020

wauwwwwwww o kestanalerin ağzı nasıl açılmış öleeee
ellerine sağlık canım..
ben kestane yiyemiyorum içinde kurt vardır düşüncesi beni kestaneden soğuttu

amin canım, inşallah hepimiz gebeyizdir:))karar verilmiştir philips maraton, teşekkür ederim

inşallah canım...
sükürben hayırlı olsun zaman

selam tatlım..
macun aldın demek şifa olsun ohhh miss...
e artık size sabahlar olmaz

Yumurtlamaya yardım ediyormuş
Bende zaten ç isteksizlik var belkii bunula normale döönerim
Bu arada redavi içimn start vermeye çalışyorum. Ön görüşme için bir. Hafta sonra gidiyorum istanbula inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…