Canlarım yeni topiginiz hayırlı olsun.ne zamandır yanınıza ugrayamadım.ama kalbim hep sizinle.her gece dualarımdasınız yine..beni sorarranız oglum 10 aylık oldu peşinde koşuyoz paşanın.size çok slm söylüyor sıpa.bababa dedede adda adda diyor.yani slm söylüyo..şarjım bitiyo.sizi hiç unutmadım.ve çok özledim.dualarımdasınız..
canım senin avatarındaki ikizlerin aynısı bir arkadaş yapmıştı geçen sene avatar olarak o ay tedavisinde gebe kalmıştı ikizlere doğdular bile sende de öyle olur inşallah.ne zaman avatarını görsem o arkadaşımız geliyor aklıma sonunuz benzesin inşallah
maasallah maasallah canim benim sona erdirilen gebeligim de ikizdi icimden hep ikiz istemistim ama hayirlsi olsun tek cift ucuz farketmez evlat sahibi olalalim da hayirsiyla
tereyagim iliyipdururkenben de antika adayi kaliplarimi buldum
sonunda bebişimiz gelsinde annesi bir kaç gün geç başla nolcakki...
kolay bayatlamayan bi kurabiye bi düşüneyim hıımmmmm...
bu tarifi herkes çok beğeniyor şeker hamurlu kurabiye yapıyorum bu kurabiyeyi orda kullanıyorum çok güzel tadı...
inşallah sende beğenirsin..
1 yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı mısır nişastası
250 gram tereyağ
aldığı kadar un....
yapılışı aynen şöyle ;
tereyağ oda sıcaklığında bekletip iyice yumuşamalı asla eritilmemeli..bu esnada yumi ve pudra şekeri çırpılır üzerine tereyağ ve mısır nişastası eklenir yoğurulur son olarakta azar azar un ilave edilir hamur ele ve karıştırma kabına yapışmıyorsa tamamdır..şekil verme aşamasına geçmeden önce buzdolabında 15 dk bekletilir...
ayrıca sıcak fırına sürülmeli kurabiyeler soğuk ya da ılık fırın olursa yağ erir ve kurabiyelerde yayılma olur pişerken...180 derecede rengi dönmeden beyaz kalacak şekilde pişir..
bak ben bu detayı kaçırmışım ne büyük sevap almışsın canım Allahrazı olsun senden..
dediğin gibi riskleri var inşallah sorun olmaz tedavine devam edersin
sende benim tektanemsin
elektirik kesintisi Türkiye genelinde olcakmış gidip gelcek ara ara sebebide doğalgaz sıkıntısı varmış eletrik üretemiyormuşuz..
yap canım çok güzel oluyor şekli tamamen sana ait ben kalın değil biskivü gibi yapıyorum ince şekil veriyorum...
ya da şu şekilde süslüyorum daha önce yapmıştım...
Eki Görüntüle 895881
Canlarım yeni topiginiz hayırlı olsun.ne zamandır yanınıza ugrayamadım.ama kalbim hep sizinle.her gece dualarımdasınız yine..beni sorarranız oglum 10 aylık oldu peşinde koşuyoz paşanın.size çok slm söylüyor sıpa.bababa dedede adda adda diyor.yani slm söylüyo..şarjım bitiyo.sizi hiç unutmadım.ve çok özledim.dualarımdasınız..
inşallah canım derdimiz sayı değil bir olsun bizim olsun..
ooo tereyağ ılımaya bırakılmış hızlandır istersin peteğin üzerine koy ya da kaynayan suyun üzerine koy buharından faydalanırsın
Yıldızcım son 3 gündür ağzım burnum birbirine girdi, boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşuruk. İlaç alamıyorum, bitki çayı içemiyorum, şurda 3 gün evde keyif yapacaktım kırk yılda bir,kafam kalkmıyor valla.
Hiçbir belirti de hissetmiyorum. Arada bir böyle bir karamsarlığa kapılıyorum, olmadı gibi geliyor. Bakalım hayırlısı hepimiz için.
Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla... Öpüyorum.
canım benim çok sağol..bende yapacam bu kurabiyeden ama kilo verdikten sonra tarif hem basit hem kolay gözüküyo ama güldenim bişey diyecem tereyağ yerine sıvı yağ kullansak olmazmı hafif olması açısından :26::26::26::26::26::26:
bu haberi okumuştum canım Allah sonumuzu hayretsin
çok güzel görünüyo canım sen süper aşçısın
yerim men senin minnak paşanı ama seni bizden iyice kopardı daha sk gel defnecim
seninle ben bir restoran falanmı açsak ne güzel olur :13::13::13::13::13::13::13:
Selam kızlar bugun doktoruma gittim adetin 17. Gunu olucak carsamba lucrin e basliorum 21 de baslatiolardi hep sanirim yumurtamam cok oluyor diye daha erken baslatio doktorum levotironuda arttir dedi troid icin adet oluncada ara beni dedi ben kendi kendime ilacsiz regli olamiyirum lucrin adet olmami saglarmi ki bilen var mi
bende çok hastayım, offff, tedaviye başlamadan hamile mi kaldım:))))
arkadaşlar ya ben elektrik süpürgesi alıcam yarın, ama acayip kararsız kaldım.bu topic bunun yeri değil ama sizlerin görüşüne ihtiyacım var.philips maraton mu bosch mu desem?
canım benim çok sağol..
yakın zamanda işi ticarete dökücem zaten...
gel ortağım ol
kurabiye katı yağla olur yaw ben hiç sıvı ile denemedim bişi diyemicem
bende çok hastayım, offff, tedaviye başlamadan hamile mi kaldım:))))
arkadaşlar ya ben elektrik süpürgesi alıcam yarın, ama acayip kararsız kaldım.bu topic bunun yeri değil ama sizlerin görüşüne ihtiyacım var.philips maraton mu bosch mu desem?
çok teşekkür ederimm9 9:9
canim yine ben cevapliycam galiba sorunu ben 1 ay oldu pilihps maraton aldim eltim cok titiz bi hatun o aldiysa vardir bi bildigi mutlak dedim9 memnunum gercekten haliyi bile kaldirarak supuruo gene de secim senin
100. sayfamiza geldiiiik daha nice sayfalat goruruz insallah
geçmiş olsun canım inşallah gebesindir...
kesinlikle philips marathon diyorum denenmiştir kefilim kardeşim kullanıyor bendekide boch ama kardeşiminki daha iyi..
kurabiye bencede katı yağla olur ama hafif olması açısından ben sıvıyağlada yapıyorum arada bir ayçiçek yağı kullanıyorum güzel oluyo ama lezzet açısından tereyağını yakalayamaz tabisi ama aaah aaah işin içinde fazla kilolar varsa alternatif üretmek zorunda kalıyosun ama fenada olmuyo hani
ticarete başla ilk ortağın benim
amin canım, inşallah hepimiz gebeyizdir:))karar verilmiştir philips maraton, teşekkür ederim
Selam kızlar nabersiniz bi türlü yazamıyorum
Net gidiyo
Bugn harnup macunu aldım
Aktarım tavsiye etti
İnllah iyi gelir
selam tatlım..
macun aldın demek şifa olsun ohhh miss...
e artık size sabahlar olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?