aminnn çok sağol canımm allah razı olsunncanım geçen gün okudum yasinini Allah kabul etsin inşallah dualarını
Cnm takip ediyodum sizi banu_k kimyasalla sonuclanxi tedavusi sonrasinda bilgim.yokBanu_K nerdesin lütfen cevap yaz kader arkadaşım seninle birlikte denemiştik tüp bebek bir kaç ay önce,bende sonuç negatif seni çok merak ediyorum canım yaaa,internet yoktu yazamadım da uzun zaman oldu birlikte bekledik ama ben senin sonucunu bilmiyorum
sahi mi ayy çok üzüldümCnm takip ediyodum sizi banu_k kimyasalla sonuclanxi tedavusi sonrasinda bilgim.yok
tatlım adet oldu veeee pazartesi günü maslak acıbadem de olacak bildiğim kadarıyla
inşşşş editimiz 2015de hamiş olur bizide o topik altında toplar da darısı sepertatlım adet oldu veeee pazartesi günü maslak acıbadem de olacak bildiğim kadarıyla
tatlım adet oldu veeee pazartesi günü maslak acıbadem de olacak bildiğim kadarıyla
Canım gecmis olsun benim basıma gelmişti ama ben anti depresan kullanıyor dum o yüzden olmuş Dr gittim kadınlarda ara kanamalar bazen hiç sebep yokken de olabilir dedikızlar merhaba bugün adetimin 16.günü ilk önce kırmızı daha sonra kahverengi kan geçti iç çamaşırıma ilk defa oluyor neden oldu acaba başına böle bişey gelen varmı acaba.
Saol cnm cvp icin herhalde sebepsiz ilk defa oluyor merak ettim bende kullandigim bir ilacda yok buna sebep olabilecek..Canım gecmis olsun benim basıma gelmişti ama ben anti depresan kullanıyor dum o yüzden olmuş Dr gittim kadınlarda ara kanamalar bazen hiç sebep yokken de olabilir dedi
Cancagizimm ben senin yasini hala okuyamadim..cunku benim bu regl alti gun leke ve bugun de normal kanama seklinde sinir etti beni..sana da soz verdim okuyamadim die cok uzuluyom cnm...Allahim izin verirse haftaya pzartesi insaallah okuyacam..ama eger acil dersen bi arkadasima rica etcem senin icin okutucam insaallah..sen nasil dersen cnminşşşş editimiz 2015de hamiş olur bizide o topik altında toplar da darısı seper
Saoll cnm Allah razi olsun..dilerim sen de kuzunu hayirlisiyla kucagina alip doya doya koklarsin cennet kokusunu..yarin dr umu arayip gidicem bakalim nasi bi plan yapicaz..dilerim mevlam yuzumuzu guldurur bu sefer...dualarinizda unutmayin bizleri..anne olnak icin ugras veren bizlere dua edin cnm..opuyorum seni ve kuzunuCanım inşallahhhhh bu yolda yüzün güler.. Allah işini rastgetirsin.. Mevlam seninle olsun..
Sevgili editorum guldenimmm...topik annisimiz..dilerim sonu bebekli harika bi tedavi gecirirsin...sorunsuz kuzucuklarini kucagina alirsin..bende regl oldum..yarin dr u arayip gidicem..bakalim ne plan yapicaz..dha oncede demistim sana..evim maslak acibadem e 10 dk lik mesafede..her ne zaman ihtiyac duyarsan ozelden telimi yaziom sana..elimden geleni yapmaya hazirim..yolun acik olsun cancagizimm.Kesinlikle öyle canım bebeğinin varlığına alışıp bir de ondan kalanları yok etmeye çalışmak çok zor Allah hiç bir kadına yaşatmasın bu acıyı..
canım stres büyük sebebtir hatta yaşadığın kötü olumsuz(bir kaza bir veffat olayı gibi demişti )bir olay bile buna neden olabilir demişti drSaol cnm cvp icin herhalde sebepsiz ilk defa oluyor merak ettim bende kullandigim bir ilacda yok buna sebep olabilecek..
Saol cnm cvp icin herhalde sebepsiz ilk defa oluyor merak ettim bende kullandigim bir ilacda yok buna sebep olabilecek..
Günaydınnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?