Herşey yolunda canım. Cuma günü kalp atışı ve ya atışlarını duymaya gideceğim. Merak içindeyim. Her gece acayip rüyalar görüyorum. Üçüzmüş, dördüzmüş falan. Ya da adet oluyorum falan. Bir ultrasonda orda bir şey olduğunu görsem de rahatlasam:)Heyyyy her şey yolunda mı acaba:) Bebişler nasılll
Herşey yolunda canım. Cuma günü kalp atışı ve ya atışlarını duymaya gideceğim. Merak içindeyim. Her gece acayip rüyalar görüyorum. Üçüzmüş, dördüzmüş falan. Ya da adet oluyorum falan. Bir ultrasonda orda bir şey olduğunu görsem de rahatlasam:)
az önce hastaneden aradılar canım bölünmeye başlamışlar çok şükürAllah yardımcın olsun..öyle oluyomuymuş bende ilk kez duydum...inşallah bölünürler...
Bak boşuna telaş yapmışsın canım dün hakkında hayırlısı olsunaz önce hastaneden aradılar canım bölünmeye başlamışlar çok şükür
canım stres büyük sebebtir hatta yaşadığın kötü olumsuz(bir kaza bir veffat olayı gibi demişti )bir olay bile buna neden olabilir demişti dr
Herşey yolunda canım. Cuma günü kalp atışı ve ya atışlarını duymaya gideceğim. Merak içindeyim. Her gece acayip rüyalar görüyorum. Üçüzmüş, dördüzmüş falan. Ya da adet oluyorum falan. Bir ultrasonda orda bir şey olduğunu görsem de rahatlasam:)
canım benim bende 22 sinde regl gelince başlıcam tedaviye tedavi öncesi okunsun diye erken sölemiştim düşünmen bile yeterli çokkk sağoll daha zaman var kuzummCancagizimm ben senin yasini hala okuyamadim..cunku benim bu regl alti gun leke ve bugun de normal kanama seklinde sinir etti beni..sana da soz verdim okuyamadim die cok uzuluyom cnm...Allahim izin verirse haftaya pzartesi insaallah okuyacam..ama eger acil dersen bi arkadasima rica etcem senin icin okutucam insaallah..sen nasil dersen cnm
Genelde 5000-6000 TL civarı tutuyor ilaçlar dahil yaklaşık.. Raporlu yaptırırsan daha yarı yarıya iner fiyat canım, sen bir araştır istersen..Ne kadara mal oluyor canım ? Nasıl ödeniyor ?
en olumsuzundan negatif aldm :)) adet oldum cnm 16.günümde tüp bebekten sonra olurmuş böle şeyler yarın bir doktora görüneceğim genede.tüm dengeler bozuldu vücutta(
Genelde 5000-6000 TL civarı tutuyor ilaçlar dahil yaklaşık.. Raporlu yaptırırsan daha yarı yarıya iner fiyat canım, sen bir araştır istersen..
Raporu çıkarmak için sanırım tüp bebekten bi kaç negatif sonuç almak gerekiyor yada sperm sayısının düşük olması.
Doğru mu biliyorum acaba ?
Sağol canım benim darısı hepimze olsun hayırlısıyla inş bi bakim dedim gülden sultan tedaviye başlamışCanım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz güler inşallah
Canım günaydın, tedaviden yeni çıktın sayılır. Oyüzden böyle olması normaldir diye düşünüyorum.
Moralini bozma canım. Benim geçen kış yaptırdığım tüp bebek yüzünden adetlerim saçmaladı.. Bi 20 gün sonra oldum ondan sonra 28 günde bir olurdum hep artık 35'e çıktı.. Malesef bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor.
Evet cnm öleymiş malesef güvenc bey normal oldugunu soledi diger ay aynisi olursa goruselim dedi duzene girer insallah.birde bu sorunla ugrasmak zorunda kalmayayim..
kızlarr 2 ay arayla evlendiğim eltim 2.ye hamileymiş kendimi çok kötü hissettiğim için kendimden utandım
inşş canım ne bilim işte birden boş bulundum sanırımCanım bu tarz şeyler hissetmen normal.. İnsansın.. Sakın kendini suclayıp daha fazla üzülme..
Olagan bu kendine bunu telkin et.. Strese sokma boşuna vücudunu olur mu bak tedaviye hazırlanıyorsun inşallah her şey daha güzel olacak.. Sen kendine yönel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?