• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Heyyyy her şey yolunda mı acaba:) Bebişler nasılll:KK46::KK46:
Herşey yolunda canım. Cuma günü kalp atışı ve ya atışlarını duymaya gideceğim. Merak içindeyim. Her gece acayip rüyalar görüyorum. Üçüzmüş, dördüzmüş falan. Ya da adet oluyorum falan. Bir ultrasonda orda bir şey olduğunu görsem de rahatlasam:)

Herşey yolunda canım. Cuma günü kalp atışı ve ya atışlarını duymaya gideceğim. Merak içindeyim. Her gece acayip rüyalar görüyorum. Üçüzmüş, dördüzmüş falan. Ya da adet oluyorum falan. Bir ultrasonda orda bir şey olduğunu görsem de rahatlasam:)

İnşallah bende heyecanla bekliyorum canım.. Hakkında hayırlısı olsun, sağlıklı bir hamilelik geçir de ister 1 olsun ister 2 :) İçin rahat olsun canım allaha emanet olsunlar..

canım stres büyük sebebtir hatta yaşadığın kötü olumsuz(bir kaza bir veffat olayı gibi demişti )bir olay bile buna neden olabilir demişti dr

en olumsuzundan negatif aldm :)) adet oldum cnm 16.günümde tüp bebekten sonra olurmuş böle şeyler yarın bir doktora görüneceğim genede.tüm dengeler bozuldu vücutta :((

Her şey yolunda gidecek inşallah canım kalp atışları duyarsın inşallah cnm bir seferde 2 bebiş ahh ne güzel:)))

Cancagizimm ben senin yasini hala okuyamadim..cunku benim bu regl alti gun leke ve bugun de normal kanama seklinde sinir etti beni..sana da soz verdim okuyamadim die cok uzuluyom cnm...Allahim izin verirse haftaya pzartesi insaallah okuyacam..ama eger acil dersen bi arkadasima rica etcem senin icin okutucam insaallah..sen nasil dersen cnm:KK52:
canım benim bende 22 sinde regl gelince başlıcam tedaviye tedavi öncesi okunsun diye erken sölemiştim düşünmen bile yeterli çokkk sağoll daha zaman var kuzumm

en olumsuzundan negatif aldm :)) adet oldum cnm 16.günümde tüp bebekten sonra olurmuş böle şeyler yarın bir doktora görüneceğim genede.tüm dengeler bozuldu vücutta :KK43:(

Moralini bozma canım. Benim geçen kış yaptırdığım tüp bebek yüzünden adetlerim saçmaladı.. Bi 20 gün sonra oldum ondan sonra 28 günde bir olurdum hep artık 35'e çıktı.. Malesef bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor.

Genelde 5000-6000 TL civarı tutuyor ilaçlar dahil yaklaşık.. Raporlu yaptırırsan daha yarı yarıya iner fiyat canım, sen bir araştır istersen..

Raporu çıkarmak için sanırım tüp bebekten bi kaç negatif sonuç almak gerekiyor yada sperm sayısının düşük olması.
Doğru mu biliyorum acaba ?

Raporu çıkarmak için sanırım tüp bebekten bi kaç negatif sonuç almak gerekiyor yada sperm sayısının düşük olması.
Doğru mu biliyorum acaba ?

İlla o gerekli değil. Evlilik süresi ve yapılan kontrollerde doktorlar karar veriyor. Belki öncelikli olarak aşılama verilebilir.

E egunal Sanırım bu saatlerde İstanbul da ve tedavine başlamak üzeresindir. Önündeki nispeten uzun yolda sonu sağlıkla kucaklayacağın bebeklerin olsun:)

Canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz güler inşallah
Sağol canım benim darısı hepimze olsun hayırlısıyla inş bi bakim dedim gülden sultan tedaviye başlamış:KK53::nazar:inş 2015 gülden sultana bebişlerini sağlıkla getirir ve o açılşla hepimze bulaşırda sırayla gelmeyi nasip edr rabbim çok sevindim allhım o güzel gönülüne göre versin inş :KK51:

Canım günaydın, tedaviden yeni çıktın sayılır. Oyüzden böyle olması normaldir diye düşünüyorum.

Moralini bozma canım. Benim geçen kış yaptırdığım tüp bebek yüzünden adetlerim saçmaladı.. Bi 20 gün sonra oldum ondan sonra 28 günde bir olurdum hep artık 35'e çıktı.. Malesef bu hormon ilaçları dengeyi bozuyor.

Evet cnm öleymiş malesef güvenc bey normal oldugunu soledi diger ay aynisi olursa goruselim dedi duzene girer insallah.birde bu sorunla ugrasmak zorunda kalmayayim..

kızlarr 2 ay arayla evlendiğim eltim 2.ye hamileymiş kendimi çok kötü hissettiğim için kendimden utandım:KK43::KK43:

Evet cnm öleymiş malesef güvenc bey normal oldugunu soledi diger ay aynisi olursa goruselim dedi duzene girer insallah.birde bu sorunla ugrasmak zorunda kalmayayim..

Evet canım.. Biraz araştır istersen şu soğan kürünü filan yap iyi geliyormuş yaa.. Ahh be güzelim inşallahh rabbim muradını tez vakit verecek inşallah..

kızlarr 2 ay arayla evlendiğim eltim 2.ye hamileymiş kendimi çok kötü hissettiğim için kendimden utandım:KK43::KK43:

Canım bu tarz şeyler hissetmen normal.. İnsansın.. Sakın kendini suclayıp daha fazla üzülme..
Olagan bu kendine bunu telkin et.. Strese sokma boşuna vücudunu olur mu bak tedaviye hazırlanıyorsun inşallah her şey daha güzel olacak.. Sen kendine yönel

Canım bu tarz şeyler hissetmen normal.. İnsansın.. Sakın kendini suclayıp daha fazla üzülme..
Olagan bu kendine bunu telkin et.. Strese sokma boşuna vücudunu olur mu bak tedaviye hazırlanıyorsun inşallah her şey daha güzel olacak.. Sen kendine yönel
inşş canım ne bilim işte birden boş bulundum sanırım

Back