canım benim çook üzüldüm,ama dur bakalım Allah büyük hemen canını sıkma,ayrıca herşey de bir hayır var biliyosun benimde önceki denemem de yumurtalar döllendi transfer oldum ama sonuç negatif sorunlarımız farklı ama sonuç aynı inşallah hakkımızda hayırlısı ne olursa olsun zor ve sabır gerektiren bir tedavi bu biliyosun o yüzden sabredicez ama ümitsizlik yok tamam mı güzel arkadaşım öpüyorum seni..kızlar dün 6 yumurtam toplandı. bugün hastanaden aradılar. hiçbiri döllenmemiş. yarın tekrar bakacaklar yoksa iptal.
yıkıldım resmenilk gön döllenmeyip sonra döllenme gerçekleşen var mı aranızda yoksa boşuna umutlanmıyım mı?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerçektenmiiiiiiiiAvatarın içimi karartıyor üzülüyorum günaydın bile diyesim gelmiyor değiştir onu
canım ben yaşadım 2. gün dölenen oldu tarnsfer oldu ama negatif oldukızlar dün 6 yumurtam toplandı. bugün hastanaden aradılar. hiçbiri döllenmemiş. yarın tekrar bakacaklar yoksa iptal.
yıkıldım resmenilk gön döllenmeyip sonra döllenme gerçekleşen var mı aranızda yoksa boşuna umutlanmıyım mı?
sağlık olsun canım. ben transfer sonrası negatif sonuca alıştırmıştım kendimi ama döllenmemesine hiç hazırlıklı değildim. senin kaçıncı denemen ve kaçıncı gün transferiydi?canım ben yaşadım 2. gün dölenen oldu tarnsfer oldu ama negatif oldu
canım benim çok saol. Biraz daha toparladım.zaten hepiniz biliyosunuz iğneler hormonlar psikolojimizi nasıl altüst ediyor. en ufak olumsuz haberde salıyoruz kendimizi. Her seferinde daha güçlü başlayacağız inşallah. Bende çok öpüyorum senicanım benim çook üzüldüm,ama dur bakalım Allah büyük hemen canını sıkma,ayrıca herşey de bir hayır var biliyosun benimde önceki denemem de yumurtalar döllendi transfer oldum ama sonuç negatif sorunlarımız farklı ama sonuç aynı inşallah hakkımızda hayırlısı ne olursa olsun zor ve sabır gerektiren bir tedavi bu biliyosun o yüzden sabredicez ama ümitsizlik yok tamam mı güzel arkadaşım öpüyorum seni..
İŞTE BU KADAR HARİKASIN!!.....:))canım benim çok saol. Biraz daha toparladım.zaten hepiniz biliyosunuz iğneler hormonlar psikolojimizi nasıl altüst ediyor. en ufak olumsuz haberde salıyoruz kendimizi. Her seferinde daha güçlü başlayacağız inşallah. Bende çok öpüyorum seni
selammmmmmmm
bu güzel pazar gününde herkesin MUTLU(HAPPY) Olması için herkese gelsin şarkım
.........Because I'm happyhappy happy happy.............
canım bu olayı ben 2008 de 2. denmemde yaşadım 1 tanesi birinci gündiğeri ikinci gün dölendi embiryolağa sordum bunun ikinci gün dölenmesi kalite açısından ne kadra etkili olur diye sorun olmaz dedi fakat başka bir embiryoluğ bu durumun çokda sağlıklı olmadığını söyledi ben 7defa deneme yaptım sadece 3 defasında tranfer yapıldı diğerleri iptal oldusağlık olsun canım. ben transfer sonrası negatif sonuca alıştırmıştım kendimi ama döllenmemesine hiç hazırlıklı değildim. senin kaçıncı denemen ve kaçıncı gün transferiydi?
Adet olmak için ilaç almadım, kanama olmasın diye verdi birde antibiyotik verdi. Benim adetlerim düzenli belkide ondan gerek görmedi. Şimdi adet oldum mesela, sadece bir gün akıntım oldu kahverengi sonra kana çevirdi.
İstanbulda tecrübeli yerlerden biriside Şişli Memeorial Semra hanım diye duydum, birde onla görüş canım, nasıl bir tedavi uygulanır, zaten sende hemen tüpe geçilmez gibi, önce tedavi şart görünüyor, bir araştır istersen..
Ben Bursa dayım Acıbadem de yaptıracağım kısmetse..Sen tüpü nerde yaptıracaksın ? Doktorunu belirledin mi?
Ben Bursa dayım Acıbadem de yaptıracağım kısmetse..
Allah yardımcın olsun..öyle oluyomuymuş bende ilk kez duydum...inşallah bölünürler...kızlar dün 6 yumurtam toplandı. bugün hastanaden aradılar. hiçbiri döllenmemiş. yarın tekrar bakacaklar yoksa iptal.
Kuzummmm az kalmış senin maşalahhh maşallahhhhhh
Kuzummmm az kalmış senin maşalahhh maşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?