2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim çook üzüldüm,ama dur bakalım Allah büyük hemen canını sıkma,ayrıca herşey de bir hayır var biliyosun benimde önceki denemem de yumurtalar döllendi transfer oldum ama sonuç negatif sorunlarımız farklı ama sonuç aynı inşallah hakkımızda hayırlısı ne olursa olsun zor ve sabır gerektiren bir tedavi bu biliyosun o yüzden sabredicez ama ümitsizlik yok tamam mı güzel arkadaşım öpüyorum seni..

canım ben yaşadım 2. gün dölenen oldu tarnsfer oldu ama negatif oldu

canım benim çok saol. Biraz daha toparladım.zaten hepiniz biliyosunuz iğneler hormonlar psikolojimizi nasıl altüst ediyor. en ufak olumsuz haberde salıyoruz kendimizi. Her seferinde daha güçlü başlayacağız inşallah. Bende çok öpüyorum seni

Banu_K nerdesin lütfen cevap yaz kader arkadaşım seninle birlikte denemiştik tüp bebek bir kaç ay önce,bende sonuç negatif seni çok merak ediyorum canım yaaa,internet yoktu yazamadım da uzun zaman oldu birlikte bekledik ama ben senin sonucunu bilmiyorum

sağlık olsun canım. ben transfer sonrası negatif sonuca alıştırmıştım kendimi ama döllenmemesine hiç hazırlıklı değildim. senin kaçıncı denemen ve kaçıncı gün transferiydi?
canım bu olayı ben 2008 de 2. denmemde yaşadım 1 tanesi birinci gündiğeri ikinci gün dölendi embiryolağa sordum bunun ikinci gün dölenmesi kalite açısından ne kadra etkili olur diye sorun olmaz dedi fakat başka bir embiryoluğ bu durumun çokda sağlıklı olmadığını söyledi ben 7defa deneme yaptım sadece 3 defasında tranfer yapıldı diğerleri iptal oldu

Sen tüpü nerde yaptıracaksın ? Doktorunu belirledin mi?

Allah yardımcın olsun..öyle oluyomuymuş bende ilk kez duydum...inşallah bölünürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…