canım sperm seçimi çok önemli ımsi şart hele bu morfoloji ile mecbur...Ilk korunmayi bıraktığımizda ben hamile kalamadim zaten canım gittik testlerimi zi yaptirdik esimde Varikosel çıktı ameliyat oldu bu sefer morfoloji çok kötü çıktı daha sonra onun içinde ilaç kullandı eşim % 1 den % 4 yükselttik morfolojik bi sorunumuz var yani ImsI yapılmadı canım yapılsa söylenirdi bize
Ewet canım istanbul dayım Fulya Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırdım
maşallah paşamıza artık sıcak yuvasındaBikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Benden size guzel haberrr
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.
Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.
Bikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Yusuf eren hastaneden cikti pazartesi gunu emzirme talimi icin gittim taburcu oldu.2010 gr.
Dun goz ve kontrol vardi.cok sukur bi sikinti yok.2100 gr olmuşuz.gozdede sikinti yok iki haftta sonra kontrolumuz varr.
Noroloji kardiyoloji ve isitme testlerimizdende rabbimin izniyle gecersek dahada rahatlayacagim.
Birbirimize alisiyoruz.benim gogus ucum yok o yuzden biraz sikintiliyiz.gogus ucu aldim onunla ve buzluga attigim sutlerle idare ediyoruzz.
Uc gundur uyumuyoruz bugun daha rahat hemencik size bakimmm didimm.gerci geriye donuk okuyamadim amaa.bu aralar ihmal edebilirim ama sadece duzen oturtana kadarr.
1 sene merkez araştırdım zaten canım şuan istanbuldaki en iyi merkezlerden biri umarım 2 de güzel gider herseyCanim orda ImsI var merak etme. Bence iyi bi hastane secmissin. 2. Tedavinde daha dikkatli hareket edeceklerdir
Bilmiyorum canım benimde aklımda bir sürü soru işareti var ama doktoruma da güveniyorum olumsuz sonuçlandı diye vesvese yapıyorum sanırım bide benim Bebeklerim benden beslenmeye başladığı zaman düşüyor normal yolla kaldığım gebelikler de patoloji de plasentanin enfeksiyon kaptigi ve bebeklerin beslenmediği için düştüğü yazıyo doktorum plasentayla ilgili bile olsa bu bebekten kaynaklanan bişey diyo sürekli araştırıyorum doktorlari arayıp görüşüyoru m napıcami şaşırdım artıkcanım sperm seçimi çok önemli ımsi şart hele bu morfoloji ile mecbur...
Normal sperm seçimi ICSI yani 400x2 kere büyütülerek yapılıyor
IMSI ile sperm seçimi 6000-8000 kere büyütülüp daha iyi dna sı olan sperm seçildiği düşünülür.
bizde de morfoloji %2 ve önce ımsı ile sperm seçilecek sonra cgh ye gidecek embriyolar..
17 embriyodan sadece 6 tanesinin 5.güne dayanabilmesi sorunun sperm de olduğunu gösteriyor zaten daha fazla embriyo kalmalıydı...Bu 6 taneden de sadece 1 tanesi sağlıklı demişler o da ımsı ile seçilen sperm değilse yarı yolda bırakabilir.cgh de tam kromozom taramasında bu tespit edilemiyormu işte o kısmını ben de bilemiyorum yeni uygulanıyor çünkü...
Özledik bekliyoruzHerkese hayirli cumalar ozden cnm saglikla yuvasinda buyusun yusuf erenin,
kizlar malum netimhala yok insl bikac gune gelecek ve sizlerle olucam ozledim sizi.
Maşallah allah saglikla birlikte yaşlanmayı nasip etsinBikacgundur ihmal ettim sizi valla ne var ne yok bakamadimdaa.hepiniz iyi ve guzel haberler vardir insallahh.
Canım cgh ücret konusunda bilgin var mı?6 embriyo cgh ye girdi ve 1 tane sağlam çıktı o da transfer oldu ve bebek gelişmedi öylemi?
bu cgh işlemi tam kromozom taraması demek yani kromozomların tamamı taranıyor tam sağlıklı olan transfer ediliyor nasıl gebelik devam etmedi acaba merak ettim bana da cgh yapılacak..
acaba rahim içi bir sıkıntın mı var araştırıldımı histeroskopi vs.. ile
MERHABALAR
ben dün histeroskopi oldum rahimde hiç bir problem görülmedi gebeliğe engel olarak tüplerim açık çıktı ve rahime çizik atıldı bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş
hiçbir sıkıntım yok sadece geçen aydan bir tane yumurta kistte dönüşmüş 3,5 cm bunun için adet söktürücü verdi inşallah kistti eritir
ocaktada eğer bi sıkıntı olmazsa 3 tane 5. gün 1. kalite embriyo transferim olacak hayırlısıyla inşallah
dr ile baya konuştuk daha önce gebeliklerim var zaten 8 kere normal yolla 5 i kimyasal 3 ü dış gebelik ilk tüp bebek denemesinde tutunma olmadı tek embriyo ile 2. donmuş transferinde tutunma oldu kimyasal oldu
dr elimizden geleni yaptık histeroskopide tamam dedi bende bundan sonra eğer olmazsa ne yapmam gerek genetik tanılı tüp bebek önerirmisiniz dedim pek önermedi çünkü eşiminde benimde sorunum yok ama illaki onuda deneyelim dersen dene dedi
eşimle beraber düşündük ve eğer bu transferde gebelik olmazsa(inşallah olur rabbim nasip eder inşallah) bir kerede genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız
hayırlısı demekten başka çaremiz yok rabbim sen büyüksün bu mübarek günde bizlerin hayırlı sağlıklı evlatlar duamızı kabul eyle sen bizi yoktan var ettiğin gibi o küçücük embriyolarada sen tutunmalarını nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma amin
Bilmiyorum canım benimde aklımda bir sürü soru işareti var ama doktoruma da güveniyorum olumsuz sonuçlandı diye vesvese yapıyorum sanırım bide benim Bebeklerim benden beslenmeye başladığı zaman düşüyor normal yolla kaldığım gebelikler de patoloji de plasentanin enfeksiyon kaptigi ve bebeklerin beslenmediği için düştüğü yazıyo doktorum plasentayla ilgili bile olsa bu bebekten kaynaklanan bişey diyo sürekli araştırıyorum doktorlari arayıp görüşüyoru m napıcami şaşırdım artık
evet teyzesi darısı başınıza :) seninde az kalmış kavuşmana maşallah eee nasıl gidiyorOoo birileri dogurmustaaa iki aylık olmuş bileee hey maşallah :)
Net bilgim yok canım duyumum var sadece.Canım cgh ücret konusunda bilgin var mı?
evet teyzesi darısı başınıza :) seninde az kalmış kavuşmana maşallah eee nasıl gidiyor
Net bilgim yok canım duyumum var sadece.
Embriyo başına ücret alıyorlar dolar bazında onu biliyorum sanırım 400 dolar tek embriyo için..
Amin canım...Ne diyosun yaaa!!.. Rabbim kimseyi bırakmasın buna mecbur..
Ben de 12 numara dedim çok uzun tırnak sevmiyorum ben bir de küt kesim seviyorum en güzel o uygulamış sadece oje rengini iddialı seçebilir ve daha güzel sürebilirdi..
1 numarada güzel sürememiş bence tırnak diplerine yayılma yapmış..
Günaydın kızlar..
Ağrılarım var ama kırmızılar gelmiyiii...
Gelmemesi doğal tabii 28.günüm pazar
Tedavi öncesi gebe kalanlardan olabilirmiyim diye de dün idrar testi yaptım elimde kalan son testimdi
MERHABALAR
ben dün histeroskopi oldum rahimde hiç bir problem görülmedi gebeliğe engel olarak tüplerim açık çıktı ve rahime çizik atıldı bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş
hiçbir sıkıntım yok sadece geçen aydan bir tane yumurta kistte dönüşmüş 3,5 cm bunun için adet söktürücü verdi inşallah kistti eritir
ocaktada eğer bi sıkıntı olmazsa 3 tane 5. gün 1. kalite embriyo transferim olacak hayırlısıyla inşallah
dr ile baya konuştuk daha önce gebeliklerim var zaten 8 kere normal yolla 5 i kimyasal 3 ü dış gebelik ilk tüp bebek denemesinde tutunma olmadı tek embriyo ile 2. donmuş transferinde tutunma oldu kimyasal oldu
dr elimizden geleni yaptık histeroskopide tamam dedi bende bundan sonra eğer olmazsa ne yapmam gerek genetik tanılı tüp bebek önerirmisiniz dedim pek önermedi çünkü eşiminde benimde sorunum yok ama illaki onuda deneyelim dersen dene dedi
eşimle beraber düşündük ve eğer bu transferde gebelik olmazsa(inşallah olur rabbim nasip eder inşallah) bir kerede genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız
hayırlısı demekten başka çaremiz yok rabbim sen büyüksün bu mübarek günde bizlerin hayırlı sağlıklı evlatlar duamızı kabul eyle sen bizi yoktan var ettiğin gibi o küçücük embriyolarada sen tutunmalarını nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?