2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım sperm seçimi çok önemli ımsi şart hele bu morfoloji ile mecbur...
Normal sperm seçimi ICSI yani 400x2 kere büyütülerek yapılıyor
IMSI ile sperm seçimi 6000-8000 kere büyütülüp daha iyi dna sı olan sperm seçildiği düşünülür.
bizde de morfoloji %2 ve önce ımsı ile sperm seçilecek sonra cgh ye gidecek embriyolar..
17 embriyodan sadece 6 tanesinin 5.güne dayanabilmesi sorunun sperm de olduğunu gösteriyor zaten daha fazla embriyo kalmalıydı...Bu 6 taneden de sadece 1 tanesi sağlıklı demişler o da ımsı ile seçilen sperm değilse yarı yolda bırakabilir.cgh de tam kromozom taramasında bu tespit edilemiyormu işte o kısmını ben de bilemiyorum yeni uygulanıyor çünkü...

maşallah paşamıza artık sıcak yuvasında
Allah ayırmasın canım..

Çok canim. Cok sukur allahim.. rabbim bir daha ayirmasin :)

Canim orda ImsI var merak etme. Bence iyi bi hastane secmissin. 2. Tedavinde daha dikkatli hareket edeceklerdir
1 sene merkez araştırdım zaten canım şuan istanbuldaki en iyi merkezlerden biri umarım 2 de güzel gider hersey

Bilmiyorum canım benimde aklımda bir sürü soru işareti var ama doktoruma da güveniyorum olumsuz sonuçlandı diye vesvese yapıyorum sanırım bide benim Bebeklerim benden beslenmeye başladığı zaman düşüyor normal yolla kaldığım gebelikler de patoloji de plasentanin enfeksiyon kaptigi ve bebeklerin beslenmediği için düştüğü yazıyo doktorum plasentayla ilgili bile olsa bu bebekten kaynaklanan bişey diyo sürekli araştırıyorum doktorlari arayıp görüşüyoru m napıcami şaşırdım artık

Maşallah allah saglikla birlikte yaşlanmayı nasip etsin

MERHABALAR

ben dün histeroskopi oldum rahimde hiç bir problem görülmedi gebeliğe engel olarak tüplerim açık çıktı ve rahime çizik atıldı bu bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş

hiçbir sıkıntım yok sadece geçen aydan bir tane yumurta kistte dönüşmüş 3,5 cm bunun için adet söktürücü verdi inşallah kistti eritir

ocaktada eğer bi sıkıntı olmazsa 3 tane 5. gün 1. kalite embriyo transferim olacak hayırlısıyla inşallah

dr ile baya konuştuk daha önce gebeliklerim var zaten 8 kere normal yolla 5 i kimyasal 3 ü dış gebelik ilk tüp bebek denemesinde tutunma olmadı tek embriyo ile 2. donmuş transferinde tutunma oldu kimyasal oldu

dr elimizden geleni yaptık histeroskopide tamam dedi bende bundan sonra eğer olmazsa ne yapmam gerek genetik tanılı tüp bebek önerirmisiniz dedim pek önermedi çünkü eşiminde benimde sorunum yok ama illaki onuda deneyelim dersen dene dedi

eşimle beraber düşündük ve eğer bu transferde gebelik olmazsa(inşallah olur rabbim nasip eder inşallah) bir kerede genetik tanılı tüp bebek yaptıracağız

hayırlısı demekten başka çaremiz yok rabbim sen büyüksün bu mübarek günde bizlerin hayırlı sağlıklı evlatlar duamızı kabul eyle sen bizi yoktan var ettiğin gibi o küçücük embriyolarada sen tutunmalarını nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma amin

Canım cgh ücret konusunda bilgin var mı?

AMin canım amin.. İnşallah rabbim nasip eder de bu sefer sıkı sıkı tutunursunuz birbirinize

canım bilmiyordum doğal gebelik kayıplarının nedenini bunun üzerine gidilebilir o zaman..
ondan mı olmadı bundan mı diye düşünürken delirir insan...
hakikaten anlaşılması güç güvenilir bir merkezdesin onlar kesin bir şey diyemezken bizim bunu çözmemiz zaten çok zor...
tahminler yürütüyoruz...

sende bendensin ozaman ama işte yarışmada oyumu niyeyse 1 e verdim
aynen nerdeyse hepsinin ojesi kötü sürülmüştü

Günaydın kızlar..
Ağrılarım var ama kırmızılar gelmiyiii...
Gelmemesi doğal tabii 28.günüm pazar
Tedavi öncesi gebe kalanlardan olabilirmiyim diye de dün idrar testi yaptım elimde kalan son testimdi

ayyyyyy start vermeye az kaldı desene sen şuna
ama ama test negatif mi keşke bi süpriz olaydı ama senin canın sağolsun

Geçmiş olsun canım darısı bana...
Bu da olmazsa zaten genetik tanı şart canım...
Hatta bunda bile şart denilebilirdi dile kolay 5 kimyasal 3 dış gebelik yeterince kayıp var genetik araştırma için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…