yeri nerde bu hastanenin?aşılama evraklarımla gidersem direk tüp tedavisine başlarlarmı ekstra belge yaptırmamı isterlermi?
Kuzum ya allah yardımcin olsun benim kardeşlerim yanimda özelikle benden küçük olan 2 kız kardeşim var onlarla her gün görüşüp en az 10 defa telde görüşürüz her şeyi sorarız birbirimize kiyafetlerimizi birlikte alırız hatta olaki birimizin haberi olmadan diğeri bir şey yapmışsa. Oooooooo bensiz ha der takiliriz o yüzden derimki kardeş candir yakindaysa hem can hem kandır egerki birde bebeleri varsa oooffff tadindan yenmez o kardeslik
özlediklerini biliyorum ama ben de özlüyorum :) inşallah bebişin doğumuna gelecekler :) o zaman hasret gideririz :)canım emın ol onlarda seni cok ozluyorlardır. ama hayat sartları ıste ınsanları boyle ayırıyor malesef. ama cok sukur hepsı hayatta tatlım :) dılerım bebgınle guzel ve mutlu bır aıle olursunuz
inşşş doğumda bol bol vakit geçir canımözlediklerini biliyorum ama ben de özlüyorum :) inşallah bebişin doğumuna gelecekler :) o zaman hasret gideririz :)
duamı bedduamı bende bilmiyorumm nerden baktığınla ilgili aslında ben böyle şeyler yazınca en son inşşş vakit bulamayında evinizi b...k götürsünde diyorummmAhahah dua mı bed dua mı belli değil..
Bence evet tek gitsin 3 kişi dönsün. Ama sonrası hep kaliteli ve programlı olsun. Pasta yapmaya sevdiklerine ikram etmeye bol bol vakti olsun. Bebişleri o kadar uyumlu ve saglıklı olsun ki gece hiç kalkmasın ve yaramaz olmasınlar :))
Tabii senin içinde aynı duaları ediyorum canımm.
Hepimiz bakabilecegimiz, üstesinden gelebilecegimiz kadar cocuga sahip olalım. Çocuklarımız saglıklı, hayırlı ve uyumlu, hayatı güzelleştiren ve kolaylaştıran çocuklar olsun inşallah..
Amin canim bugün gittim Dr bir ilaç verdi adını unuttum reçete eczanede ilacım yarın gelicek.pazar kullanmaya başlayacağım. Muayenede hersey normaldi hayırlısı.Merhaba,
Allah yardımcın olsun.. İnşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla, sağlıkla...
Hadi bakalım bismillahegunal dan son dakika haberleri
TSH değerim 2.7 den 2.7 ye düşmemiş sabit kalmış
25 günlük ilaç kullanımım ancak 2.9 dan 2.7 düşürdü ve değerim istikrarlı bir şekilde sabit
Dozum en düşük doz olan 25mg dan 50mg a çıktı...
Tsh değeri transfer ve sonrasında önemli olduğundan o zamana kadar çoktaaaannn düşeceği inancını tüm sabitliğine rağmen taşıyoruz
Sonuç olarak kırmızılar gelince ertesi gün egunal ınız bebiş yolculuğuna çıkıyor...
Bugün ki kasık ağrılarım sebebiyle panik oldum erken geliyor hazır değilim diye neyseki bugünü atlattık..
Her yanımı sivilce bastı 2 gündür ergen gibi takılıyorum kocaman kocamanlar hem de
Canım ben devlette cikardim 45 gün sürdü özelde 1saatte hazır dı sen raporun suresi 6 ay ilaç raporunu 1ayArkadaslar iki asilamanin ardindan artik tup bebege gectim de bu surec le ilgili bana yardimci olurmsnz mesela rapor nasil cikariliyo?ne kadar suresi var raporun?rapor cikarmak zormu??
egunal dan son dakika haberleri
25 günlük ilaç kullanımım ancak 2.9 dan 2.7 düşürdü ve değerim istikrarlı bir şekilde sabit
Tsh değeri transfer ve sonrasında önemli olduğundan o zamana kadar çoktaaaannn düşeceği inancını tüm sabitliğine rağmen taşıyoruz
Sonuç olarak kırmızılar gelince ertesi gün egunal ınız bebiş yolculuğuna çıkıyor...
Bugün ki kasık ağrılarım sebebiyle panik oldum erken geliyor hazır değilim diye neyseki bugünü atlattık..
Her yanımı sivilce bastı 2 gündür ergen gibi takılıyorum kocaman kocamanlar hem de
nafişim seni çoktandır merak ediyordum tedavin iptal olmus hayırlısı olsunAllah kabul etsin simdiden bizede orda dua etmeyi unutma canim seni hatirliyorum uzun zamandir yoktun hayirlisi hakkinizda olandir
Cnm doktorum ozlede gidersem hemen alabilecekmiyim bide bulundugum yerde tup bebek yok raporla sehir disindan ilaclarimi alabilecekmiyim?Canım ben devlette cikardim 45 gün sürdü özelde 1saatte hazır dı sen raporun suresi 6 ay ilaç raporunu 1ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?