2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
içimdeen geldiiii

kopek mi regl olduuu

evet canım 6 ayda bi oluyor 15gün sürüyor :) kıçına bişide taktırmıyor heryer örtülü evde tetikteyiz sürekli:) size şimdi iğrenç gelir tabii ama alışıyorsun bide minicik bizim gibi degil

evet canım 6 ayda bi oluyor 15gün sürüyor :) kıçına bişide taktırmıyor heryer örtülü evde tetikteyiz sürekli:) size şimdi iğrenç gelir tabii ama alışıyorsun bide minicik bizim gibi degil
ayy hiç duymamıştım şok oldum ben hayvan sevip evde sevmeyenlerdenm canm regl olsa da olmasa da sevmem evde

Bi dene asilamani stres yapmadan sonrasina bakarsin ins gerek kalmaz ilk asilamada kavusursun bebegine
aşılamanın olmayacağını biliyorum tutmayacak. başarı oranı çok azmış .helede bizim durumumuzda hiç olmaz.ben şimdiden tüp bebeği araştırmaya başladım bile

aşılamanın olmayacağını biliyorum tutmayacak. başarı oranı çok azmış .helede bizim durumumuzda hiç olmaz.ben şimdiden tüp bebeği araştırmaya başladım bile
Asilamayla bebek sahibi olan cok cnm egerku degerleriniz dysuk olsa asilama raporu verilmezdi bize direk tup raporu verildi uki kez denedik iku negatif verici rabbim zamani geldise olur ins herkes icinde gelmistir

Asilamayla bebek sahibi olan cok cnm egerku degerleriniz dysuk olsa asilama raporu verilmezdi bize direk tup raporu verildi uki kez denedik iku negatif verici rabbim zamani geldise olur ins herkes icinde gelmistir
allah inşallah nasip eder sizede bir bebek en kısa zamanda ..... siz nerde yaptırdınız tüp bebeği?devlet hastanesindemi özeldemi?

E egunal kan vermişsin sonucu bekliyormuşsun hadi inşallah güzel sonuçlar gelir canım hayırlısı olsun
melindam3535 ona bakındım yine göremedim nerelerde kendisi acaba
phala canım hava erkenden kararıyor bide üstüne soguklar başladı derken bunalmamak elde değil.
bende bunalıyorum
Lulinda ve portakales ikinizinde köpeklerini sevdim ne güzel bende isterdim bi yoldaşım olsun ama
ben asla besleyemem çünkü çok korkuyorum bi kaç kez korkumu yenmeye çalıştıgım girişimler oldu ve sonuç başarısız
uzaktan böyle seviyorum bende en güzeli hem hayvanlar açısından hem benim açımdan

hadi hakkında hayırlısı canım başlıyorsun tedaviye haaaa bu sefer senden çok umutluyum canım inşallah sende bebeğine kavuşursun

kuzucuklarım yatınızmı topiği kapatayımmı topik kilitlenmiştir mesai saatimiz bitti sabah görüşürüz

açıkkkk kalmış açık kalmışşşşş kiiiiiiiiiiiiiiiii
hihihihihiihh girdim gizlice topiğe gizli belgelere erişicimmmm
bond mybaby bond gizli görevdeyim şuan

saat 00:56 görev başarıyla tamamlandı yeteeeeer
bond kaçar artık uyumaya bu fakir bond hala süpürgeyle uçuyo

kendi kendime hem yazdım hem oyadım gibi oldu

akşam topiği kapatıp sabah gelemeyince kapıları kırıp girmişsinizzz bu gün koşturmaktan bir hal oldum sağlık ocağı pazar kardeşim bıdık cimcime derken bu saat ve eşim akşama balık istedi onu yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…