Arkadaşlar merhaba... Her sorunumda bu siteyi açıp okurum şimdi de ben bir umut ışığı olmak istedim. 34 Yaşındayım, 5 yıllık evliyim. 3 Sene önce korunmayı bırakarak hamile kaldım fakat düşük oldu. Sonra da bir daha hamile kalamadım. Tek tüpüm tıkalı ve bazı sağlık sorunlarından dolayı müdahale edilip açtıramıyorum. Diğeri açık ama tembel. Bu yüzden tüp bebeğe gittik 2 denememiz de olmadı. Rahim filmleri, rahim ameliyatı geçirdim. Benim için çok eziyetli bir işti dolayısıyla bu kış içinde son bir kez yaptıracaktım ve bu konuyu kapatacaktım. Bir arkadaşım Ahmet Maranki'nin bir kadın programında bir formül verdiğini ve tüp bebeğe gitmeden önce mutlaka bir kez denenmesini çok tavsiye ettiğini söyledi. Lafı uzatmayayım o formülü aldım, uyguladım. Ve o ayın sonunda hamile kaldım. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Tesadüf de olabilir tabii ama ya değilse! Bu formülü paylaşmak benim görevim çünkü neler çektiğinizi iyi biliyorum. Lütfen bunu bir deneyin ve eşinizle beraber yiyin.
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...