• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar merhaba... Her sorunumda bu siteyi açıp okurum şimdi de ben bir umut ışığı olmak istedim. 34 Yaşındayım, 5 yıllık evliyim. 3 Sene önce korunmayı bırakarak hamile kaldım fakat düşük oldu. Sonra da bir daha hamile kalamadım. Tek tüpüm tıkalı ve bazı sağlık sorunlarından dolayı müdahale edilip açtıramıyorum. Diğeri açık ama tembel. Bu yüzden tüp bebeğe gittik 2 denememiz de olmadı. Rahim filmleri, rahim ameliyatı geçirdim. Benim için çok eziyetli bir işti dolayısıyla bu kış içinde son bir kez yaptıracaktım ve bu konuyu kapatacaktım. Bir arkadaşım Ahmet Maranki'nin bir kadın programında bir formül verdiğini ve tüp bebeğe gitmeden önce mutlaka bir kez denenmesini çok tavsiye ettiğini söyledi. Lafı uzatmayayım o formülü aldım, uyguladım. Ve o ayın sonunda hamile kaldım. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Tesadüf de olabilir tabii ama ya değilse! Bu formülü paylaşmak benim görevim çünkü neler çektiğinizi iyi biliyorum. Lütfen bunu bir deneyin ve eşinizle beraber yiyin.
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...

tatlımmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
tsh düşmemiş ama düşecektir elbet daha zaman var Rabbim yardımcın olsun:KK36:
tedavin sonunda bebişlerinin haberini almanı yürekten istiyorum
sanada dua okusak ya kızlara okudugumz gibi 500 yasin i şerif ne dersin
yani benim tek başıma söylemem yeterli değil elbet ama eminim kızlarda okurlar seve seve
yani sen bilirsin canım :KK19:
bide sen yazınca merak ettim testlerime baktım tsh en düşük 1.77 çıkmış diğerleride 2 civarı ve en fazla 2.33
sen kaça düşürmeye çalışıyorsun ki o_O
zaman zaman sivilcelenme olabilir benimde olur
özellikle regl öncesi biliyosun. sadece elleyip yolma da iz kalmasın ben öyle yapıorum çıkınca :KK39:
Canım benim çok sağol...
Ben etrafım duysun istemiyorum sürekli telefonlarla taciz edilmek işime gelmiyor..
Sadece sizler bileceksiniz annem eşim kardeşim biliyor...akraba arkadaş çevrem bilmeyecek..
KK dan edindiğim dostlarım biliyor bir de...
Zaten sivilceli bir tipim malum pko luyum ben bu kez abarttı ama ondan deli oluyorum...
TSH değerinin 2 nin altında olması en makbulü...
Bizim amacımızda 2 nin altına düşürmek..
Eski değerlerimde 4.52 ye çıkmışlığı var genelde 3 e yakın seyrediyor ve ben hissediyorum yumurtlama günüme kadar ayrı yumurtlama dönemimden sonra ayrı TSH değerim çıkıyor ben anlarım:KK48:
Dün sonucum için kan vermeden bir gece öncesinde burdan tanıdığım bir arkadaşımla tel de konuşurken dedim ki yarın kan verecem ama ben değerimin düşmediğini hatta sabit kaldığını düşünüyorum öyle hissediyorum dedim:KK70:
Sabahda sabit kaldığının haberini verdim manyaksın sen dedi:KK70:

Günaydın birbirinden datlu kızçelerim...
Bugün ütülerimi yapiciimmm...
Hazırlıklarımı bitiriciimm...
Sabahın körü uyandım bebelerimin babası erkenden kalktı beni de uyutmadı:63:

E egunal tedavin hayırlı ve ikizli olsun canım...evet ben okurum mesela dua istersen yapalım...
Canım benim çok sağol güzel yürekli kızçelerim hepinizden Allahrazı olsun..
Ben o gün yazabilirsem size vakit bulup toplama günümde fetih okumanızı isteyebilirim tam toplama saatinde ama (pazarlık yapıyırum):KK48:

Sevgili egunalcigim senin tedavini kendi tedavim kadar merak ediyorum neredeyse bu tedavin su gibi gecsin her sey yolunda gitsin göbegin bebislerle dolsun allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah..dualarım seninle.tez vakitte güzel haberler veresin inşallah..

Amin canım çok sağol...
Ben de artık güzel haberler vermek istiyorum hepinize..
Kronik hal aldı doğuramamak zamanı gelmiştir inşallah:KK19:

1. E egunal sen tedaviyemi başlıyorsun hayırlı olsun tek git 3 kişi dön inş ikiz anası ol inş başını kasiyacak vaktin olmasin kendine bakacak zamanın kalması pasta bile yapana inş tüm vaktini bebeklerin alsın inş
Sadece 3 kişi dön duana Amin diyebiliyorum:KK48:
Diğerleri içime sinmedi:KK48:
Sağol canım:KK19:

Ahahah dua mı bed dua mı belli değil..
Bence evet tek gitsin 3 kişi dönsün. Ama sonrası hep kaliteli ve programlı olsun. Pasta yapmaya sevdiklerine ikram etmeye bol bol vakti olsun. Bebişleri o kadar uyumlu ve saglıklı olsun ki gece hiç kalkmasın ve yaramaz olmasınlar :))
Tabii senin içinde aynı duaları ediyorum canımm.
Hepimiz bakabilecegimiz, üstesinden gelebilecegimiz kadar cocuga sahip olalım. Çocuklarımız saglıklı, hayırlı ve uyumlu, hayatı güzelleştiren ve kolaylaştıran çocuklar olsun inşallah..

Bak bu mesajın tamamına Aminnnnnn..
Ne güzel yazmışsın canım çok teşekkür ediyorum...

Benim cok içime sindi:)

Cnm doktorum ozlede gidersem hemen alabilecekmiyim bide bulundugum yerde tup bebek yok raporla sehir disindan ilaclarimi alabilecekmiyim?
Canım ben başkent has aldım 1saatte hazırladılar ilacı her yerden SGK ile anlaşmalı her eczanede alirsin

Benim içime çok sindi :)

Günaydın canım..Diğer mesajına cevap yazamıyorum neden bir düşün hele:cool:
Neyse çok düşünme ben söyliyim..Benim mesajımın içine yazmışsın cevabını alıntı yapılmıyor:63::KK48:
telden girdimya karıştı duzeltim simdi yaz cevabini hadi hadi :)

Şimdi has yim kontrolü m var aklıma fikrine beynine ruhuma baktiracagim

:KK15:
Günaydın canım..Diğer mesajına cevap yazamıyorum neden bir düşün hele:cool:
Neyse çok düşünme ben söyliyim..Benim mesajımın içine yazmışsın cevabını alıntı yapılmıyor:63::KK48:
tatlım naber okuldan yazıyorum ne yaptın dün diye sormak istedim tedaviye başladın mı
hep duamdasınız canım yazamasamda hep takip ediyorum

Arkadaşlar merhaba... Her sorunumda bu siteyi açıp okurum şimdi de ben bir umut ışığı olmak istedim. 34 Yaşındayım, 5 yıllık evliyim. 3 Sene önce korunmayı bırakarak hamile kaldım fakat düşük oldu. Sonra da bir daha hamile kalamadım. Tek tüpüm tıkalı ve bazı sağlık sorunlarından dolayı müdahale edilip açtıramıyorum. Diğeri açık ama tembel. Bu yüzden tüp bebeğe gittik 2 denememiz de olmadı. Rahim filmleri, rahim ameliyatı geçirdim. Benim için çok eziyetli bir işti dolayısıyla bu kış içinde son bir kez yaptıracaktım ve bu konuyu kapatacaktım. Bir arkadaşım Ahmet Maranki'nin bir kadın programında bir formül verdiğini ve tüp bebeğe gitmeden önce mutlaka bir kez denenmesini çok tavsiye ettiğini söyledi. Lafı uzatmayayım o formülü aldım, uyguladım. Ve o ayın sonunda hamile kaldım. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Tesadüf de olabilir tabii ama ya değilse! Bu formülü paylaşmak benim görevim çünkü neler çektiğinizi iyi biliyorum. Lütfen bunu bir deneyin ve eşinizle beraber yiyin.
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...

Ne güzel canım çok sevindim. Allah saglıklı sıhatli, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Kısmette anne olmanın zamanı gelince rabbim bir çok şeyi vesile kılıyor kesinlikle.. Dilerim burdaki herkesin anne olma vakti gelmiştir artık:KK36:

Back